Пряко предаване в Betfair

Видяно 184 пъти

Освен редица опции за игра, Бетфеър предлага на своите клиенти интересни промоции и някои допълнителни функции. Може би най-полезната от тях е прякото предаване, достъпно за редица спортни събития. Ако вече сме ви заинтригували, вижте в този текст как бихте могли да се възползвате от това предложение.

Посетете Betfair


Кой може да гледа спорт на живо в Betfair?

спорт на живо в сайта на Betfair

Сайтът на Betfair предоставя опцията за пряко предаване напълно безплатно на своите клиенти. За целта трябва да имате регистриран профил и да сте влезли в него. В противен случай ще виждате, че събитието се излъчва на живо, но няма да може да получите картина. Другото условие е вече да сте заредили наличност в баланса си. Не се притеснявайте, букмейкърът няма да ви таксува, когато гледате предаванията.

Изключенията в портфолиото на Бетфеър засягат предаванията от конните надбягвания и гонките с хрътки. В този случай, за да проследите надпреварите с жива връзка, ще трябва да направите минимален залог на състезанието, което искате да гледате. Той е в размер на £ 2, които се равняват на € 2.29. За надбягвания, които се провеждат в Обединеното кралство, сумата на най-малкия залог, който ще активира пряката връзка, е £ 5 или € 5.73.

Последното условие, на което трябва да отговаряте, е свързано със системните изисквания. Необходимо е да имате инсталиран Adobe Flash, за да виждате картината. Ако нямате или сте го блокирали за неизвестни източници, платформата ще ви насочи към нужните действия.


Кои събития се излъчват на живо?

събития на живо в Betfair

Бетфеър се старае да осигури пряко предаване за всички важни събития от големите спортни турнири. По правило видео връзка е налична при горещите срещи, които ще се разиграват и със залагания на живо. Най-общо казано, колкото по-популярен е спортът, толкова повече сблъсъци от него се излъчват. Колкото по-стойностни са противниците в дадено събитие, толкова по-вероятно е Бетфеър да го предава на живо. Разбира се, най-често се отразяват срещи от света на:

 • Футбола
 • Тениса
 • Баскетбола
 • Конните надбягвания
 • Гонките с хрътки
 • Бокса

Когато се провежда голям турнир в някой от другите спортове, той също не остава незабелязан.


Как ще намерите Live Stream-а от Betfair?

livestram опция в Betfair
Преглед на опцията „Livestream“ в Betfair.com

Бетфеър се е постарал да улесни играта на потребителите си, като указва предварително кои събития ще се излъчват на живо. За да проверите това, трябва просто влезете в секция „На живо“ – в раздел „Спорт“ или в борсата, и да изберете спорта, който ви интересува. Пред вас ще се покаже програма с предстоящите за деня събития. Ако някое от тях ще се излъчва на живо, на реда му ще има съответната иконка Play. Може да я видите ясно от снимката по-горе.


Самият екран на живо

екран на живо в BetfairДизайнът на player-а за пряко предаване го прави изключително лесен за употреба. Щом активирате видеото и минете с мишката по екрана, в долната му част ще се появят следните опции за настройка.

 • Play/Stop е бутонът, от който можете да прекъсвате и пускате излъчването.
 • Настройка на звука ще ви даде шанс да регулирате силата на звука.
 • Иконата, означена с червена стрелка, ще ви позволи да разпънете картината в по-голям размер.
 • От очертаната в червен квадрат опция може да зададете на системата с каква честота да опреснява картината ви. Това е от значение, когато интернетът ви е слаб или работите с ограничен трафик.

Защо тази функция е полезна?

Опцията за пряко предава e изключително полезна, особено когато говорим за събития, разигравани на живо. Тя ви помага да следите развоя и коефициентите отблизо, като същевременно се наслаждавате на любимия си спорт. Съществен плюс е и фактът, че Бетфеър не изисква допълнителни инвестиции от ваша страна, за да ви предостави тази функция.

Нужно е просто да се забавлявате в платформата. Както споменахме, изключения правят конните състезания и гонките с хрътки, но изискваната инвестиция не е голяма, а и едва ли бихте искали да гледате точно тези надбягвания, ако така или иначе нямаше да залагате.

Live Stream-ът на Betfair има и едно допълнително предимство и това е, че картината е значително по-чиста, отколкото при много от останалите букмейкъри. В допълнение, прозорецът на живото излъчване може да бъде разтегнат до много приличен размер.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Пряко предаване в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!