Лимитиране на акаунт в Betfair

Видяно 138 пъти

Платформата на Бетфеър е едно от най-предпочитаните места за залагания в страната. Букмейкърът е любимо място за игра на хиляди потребители. Има ли обаче случаи, когато компанията налага ограничения на своите клиенти? В следващите редове ще дадем отговор на този въпрос.

Посетете Betfair


Кога Betfair налага лимити?

Започваме с уточнението, че не познаваме лично потребители, които да са били санкционирани от Бетфеър. Проучване в интернет обаче показва, че макар и рядко, подобни случаи са възможни.

При фалшиви документи
Ако букмейкърът установи, че сте използвали фалшиви документи за верификация на профила си, бъдете сигурни, че ответните действия няма да закъснеят. Подобни измами противоречат не само на вътрешните правила на Бетфеър, но и на закона, за чието спазване следи Държавната комисия по хазарта. Щом сте избрали да играете при лицензиран букмейкър, трябва да спазвате регламента.
В случай, че Betfair засече такава нередност, акаунтът ви ще бъде изтрит и няма да имате право на нова регистрация.

Ако играете с повече профили
Ако по някаква причина имате повече от една Бетфеър регистрация и букмейкърът го установи, също ще се сблъскате със санкции. Независимо какви са били намеренията ви, играта от повече акаунти противоречи на правилата. Букмейкърът посочва изрично, че всеки клиент има право да разкрие и използва само една сметка. В случай, че вие залагате от няколко профила, за да развиете някаква печеливша стратегия, може да си имате неприятност, ако компанията научи. Вероятно акаунтите ви ще бъдат блокирани и ще се наложи да преминете през допълнителна процедура, която да установи самоличността ви.

Ако хитрувате с коефициенти
Може да ви бъдат наложени определени ограничения, когато играете в раздел „Спорт“ и залагате мащабни суми на събития с категоричен фаворит. Визираме случаите, когато даден потребител използва голяма банка за стойности като 1.2-1.3. Ако правите това постоянно, твърде вероятно е да влезете в полезрението на Betfair. Все пак компанията се стреми да съхрани собствените си интереси и опитите ви да надхитрите платформата няма да се посрещнат с одобрение. В тези случаи сигурно ще ви бъде наложен лимит по сумата на залозите.

Ако не верифицирате профила си
След като се регистрирате в платформата на Бетфеър, разполагате със срок от един месец, в който да верифицирате профила си. Целта на тази процедура е да докажете самоличността си пред компанията. Букмейкърът е задължен да гарантира, че всички негови клиенти са пълнолетни. В случай, че не се съобразите с това изискване, достъпът до акаунта ви ще бъде ограничен. За да го възстановите, ще трябва да се свържете с отдела по поддръжка и да изпратите, макар и със закъснение, документите, които са нужни за верификацията на профила ви.


Как да се предпазите от ограничения в Бетфеър?

Най-общо казано, ще избегнете подозренията на Betfair, ако спазвате правилата за игра на сайта. Предлагаме ви няколко съвета, които могат да ви спестят редица неприятности и арбитражни процедури с букмейкъра.

Верифицирайте профила си веднага
Съветваме ви да преминете през процедурата по верификация още когато регистрирате профила си. Тя не е сложна, от вас се изисква единствено да изпратите сканирано копие на личните си документи, от което да е видима цялата информация в тях. Разглеждането на заявката ви може да отнеме до 72 часа. Ако пък изпуснете крайния срок, времето, в което ще се наложи да чакате, със сигурност ще се увеличи.

Играйте за удоволствие
Бихме искали да ви посъветваме да използвате всичките предложения на Betfair само за удоволствие. Разбира се, нямаме предвид да не развивате свои стратегии и да не се стремите към печалба. Все пак, стойте далеч е от всякакви измами и теории на конспирацията, защото дори даден трик да бъде успешен веднъж, на втория път той може да ви докара рестрикции от страна на букмейкъра.

Запознайте се с правилата на сайта
Това е най-рационалният съвет, който можем да ви дадем. Преди да започнете игра в сайта, добре ще бъде да се запознаете с правилата на Бетфеър. Те са ясно описани в секция „Помощ“, която предлага и удобна търсачка. Ако сте запознати с регламента, ще се предпазите от опасността да го нарушите по невнимание. Добре ще бъде да четете и условията към всяка промоция, от която желаете да се възползвате. Така няма да се окажете неприятно изненадани.

Не теглете големи суми постоянно
Дори точната комбинация между късмет и знания да ви е донесла големи печалби, съветваме ви да не теглите често големи суми. Със сигурност ще бъдете забелязани от специалистите по сигурността на Бетфеър, ако в пет поредни дни, например, дърпате суми , доближаващи се до горната граница на разплащателния метод, който използвате. Възможно е да ви бъде наложена проверка и балансът по сметката ви да бъде временно замразен.


В заключение

Искаме да ви уверим, че Бетфеър е сигурно място за игра, където може да разгърнете потенциала си, да се забавлявате и да регистрирате печалби. Ако спазвате правилата на букмейкъра, сайтът ще ви предложи сигурни и изгодни условия за залагане. Платформата се ползва със стабилна репутация в страните, където развива дейност, така че може да сте спокойни. Добре дошли са всички клиенти, които искат да печелят, без да нарушават регламент.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Лимитиране на акаунт в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!