Betfair предлага новата функция “Едномачови комбинации”

Видяно 127 пъти

Спортните залози в сайта на букмейкъра Betfair вече няма да са същите както преди. В частност, става дума за залозите на футбол, към които бе добавена една нова функция. Тя се нарича „Едномачови комбинации“ и дава възможност на клиентите да създават залози по свой вкус, но и според определени правила. Повече информация ще разгледаме в следващите редове.

Опитайте едномачовите комбинации


Какво представляват едномачовите кобинации?

Тази опция предоставя възможността за комбиниране на различни селекции от една футболна среща в една обща селекция. Казваме обща, защото правилно познатата прогноза е тази, при която всички добавени селекции са успешни. Чрез едномачовите комбинации потребителите могат да събират различни събития от една среща и да заложат на тях. По този начин те си създават залог по свой вкус, а Бетфеър им дава коефициент, на който да заложат.


Къде да ги намерим и как да заложим?

За да разгледате наличните маркети към дадена среща, трябва да влезете в спортната секция на Betfair и след това да заредите пазарите към даден мач. Сред различните вътрешни секции за избраната среща има и една нова такава, наречена Едномачови Комбинации. Отворете я, за да видите кои пазари може да комбинирате. Системата ви дава право да комбинирате две или повече селекции, като за целта просто започнете да ги избирате. Те ще се добавят в електронния фиш и за всяка следващата селекция коефициентът ще се обновява.

едномачови комбинации в betfair

На нашия пример може да видите как сме комбинирали следните пазари за мача между Белгия и Япония:

  • Двата тима да вкарат гол – не;
  • Еден Азар да се разпише в мача;
  • Беглия да спечели мача;
  • Под 10,5 корнера в срещата;
  • Над 2,5 гола в мача;

Тези пет селекции образуват една обща, която идва с общ коефициент. Може да въведете сумата на залога, за да видите и потенциалната си печалба. Накрая остава само да изберете бутона за поставяне на залог и той да бъде потвърден.


Има ли някакви ограничения?

Най-важното правило, което трябва да запомните, е, че не можете да добавяте към селекциите от един мач такива от друга среща. Точно затова и функцията се нарича едномачови комбинации. Тя дава възможност да събирате в една селекция само срещи от един и същ двубой. Опцията е налична само в раздел Спорт, но не и в борсата.

Добрата новина е, че Бетфеър не поставя ограничения в броя селекции, които може да добавите към своята едномачова комбинация. Чрез тази функция определено може да преоткриете света на футболните залози и да печелите от своя усет към един или друг мач.


Нашето мнение

Според нас тази опция отваря много нови врати за печалба пред феновете на футболните залози в Betfair. Подобни комбинации предоставят възможността на клиентите на букмейкъра да създават свои залози спрямо предпочитанията си. Определено функцията заслужава поздравления и със сигурност ще привлече интереса на много любители на залозите.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Betfair предлага новата функция “Едномачови комбинации”

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!