Чат на живо в Betfair

1
Видяно 163 пъти

Платформата на Бетфеър е сред най-предпочитаните сайтове за онлайн залагания в България. Една от причините за това е фактът, че букмейкърът постоянно предлага нови функции и промоции. Ако в хода на играта ви е възникнал въпрос по офертите на компанията, можете без колебание да се обърнете към екипа по поддръжка. В този текст ще ви покажем как.

Посетете Betfair


Как да се свържете с оператор на Бетфеър?

раздел за помощ в сайта на Betfair
Изглед от раздел „Помощ“ в сайта на Betfair

Процедурата за връзка с Betfair е една и съща, независимо дали сте влезли в профила си или сте просто посетител в платформата. Обърнете поглед към горната лява част на екрана. В оранжевата лента за навигация ще забележите секция „Помощ“, която трябва да маркирате.

Ще попаднете в специален архив с най-често задавани въпроси към екипа. Имате възможност да търсите в базата данни, използвайки ключови думи от темата, която ви интересува.

връзка с букмейкъра Betfair

Ако не откриете отговор или пък не ви се губи време, може директно да се свържете с оператор. Това става от черната лента за навигация в най-горната част на екрана. Тя ви предлага следните опции: „Начална страница“, „Помощни теми“, „Свържете се с нас“. Както се досещате, трябва да изберете третата.

Системата ще ви предложи няколко възможности за връзка – чрез чат, по имейл или по телефон. Препоръчваме ви да използвате опцията за чат, тъй като операторите са изключително бързи и отзивчиви. За да започнете разговор, трябва просто да натиснете прозореца за чат, който виждате на снимката по-горе.


За какво може да търсите екипа на Бетфеър?

варианти за вързка с Betfair

След като сте задействали услугата за разговор в реално време, платформата ще поиска от вас да посочите за какво се отнася питането ви. Тази информация е нужна, за да бъдете пренасочени към служителя, който е най-компетентен по съответната тема. Може да избирате от следните опции, изредени в падащо меню:

 • Верифициране на Вашата сметка
 • Забравено потребителско име или парола
 • Депозит и теглене
 • Спортни промоции и оферти
 • Моята сметка
 • Защита на играч
 • Приключен залог
 • Кеш аут
 • Спортни продукти – помощ

Разбира се, може да отправяте и всякакви други въпроси, които са свързани с престоя ви в сайта на Бетфеър.
След като изберете тема, трябва просто да натиснете бутона за чат повторно и ще започнете разговора. Служителите на компанията ще се постараят да ви бъдат полезни.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Чат на живо в Betfair

 1. Se
  Serchuk
  Zalogat mi bese 20 evro za pechalba 81evro nomera na zaloga e 0/8053350/0002033 kombiniran ot 3macha dvata izlqzoha deportivo capiatsa bese nad 3.5 gola maca bese 2 na 1 i 90 minuta stanal 3 na1 fisha mi izliza vie v betfaer mi davate zatvori zalog v 91ta minuta 6.38 evro zatvoreh a vsahnos trabave da e izlqzal pogrijetese za greskata i mi opravete balansa v betfair molq ili ?... Proveril sam go v internet koq minuta e chetvariq gol