Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. Въведение
 2. Cash-out - спортове и пазари
 3. Затваряне на част от залога
 4. Betfair кеш аут - недостатъци
 5. Betfair cash out бонуси
 6. Как да използваме опцията за спиране на залога?
 7. Мобилен cash out
 8. Често задавани въпроси
 9. Заключение

Какво представлява Cash-out опцията на Betfair?

Това е една от иновативните функции, имплементирани в сайта на Бетфеър, по модел на Bet365. Опцията спиране на залога на Betfair Ви дава така желаната от някои залагащи възможност да спрете залога си преди приключване на срещата, ако забележите, че играта се развива по различен от желания от вас начин. Така има вероятност да изгубите само част от заложената сума. Каква точно част от сумата при затваряне на залога ще си върнете, се изчислява автоматично в реално време от системата на букмейкъра.


За кои спортове и пазари се предлага кеш-аут в Betfair?

Cash-out опцията се предлага за всички спортове, сред които футбол, баскетбол, тенис и други. Срещу всяка футболна или друга среща, за която се разрешава предварително затваряне на залога, се появява иконата Cash Out. Тя е се вижда към всеки пазар за конкретно събитие, на който ще може да се използва. Популярните футболни срещи са включени в продукта и можете да се възползвате от предимствата на опцията. В тази връзка трябва да припомним, че опцията е налична и за потребителите, използващи мобилното приложение на Betfair.

Cash Out от Betfair ще може да използвате и в спортната Борса за залози на компанията. И там получавате опцията да извлечете максимални ползи от нея.


Затваряне на част от залога

От Betfair добавиха допълнителна функционалност към своя Cash Out. Тя ви позволява да затворите залога, но не напълно. Разполагате с плъзгач, чрез който определяте желаната сума за частично спиране. Това означава, че задавате една част от сумата на кеш аута, която прибирате веднага. Тя се отразява по сметката на акаунта ви, но друга част от сумата остава активна. По този начин залогът ви е отворен и все още сте в играта за печалба от него, която се преизчислява спрямо останалата сума. Определено много удобна придобивка, която донася още позитиви за кеш аут опцията на Бетфеър.


Недостатъкът на Betfair Cash Out

Към момента срещаме един основен недостатък на опцията, която платформата на Betfair ви предоставя. Това е възможността за автоматично настройване на кеш аута. В някои платформи този шанс вече е наличен, но в сайта на Betfair не е. Автоматичният кеш аут ви позволява да настроите сумата, при достигането на която залогът ви да се затвори без да е нужна ваша намеса. Надяваме се този недостатък да бъде преодолян, понеже опцията за спиране на залог от Betfair е много добра.


Бонуси за използването на cash-out в Betfair

Офертата за 100% бонус при първи кеш аут не е активна!

Първите Ви залози могат да ви донесат допълнителни безплатни залози в размер до 25 евро. За да стане това обаче, трябва да извършите минимум тройна Cash Out комбинация от залози и да излезете на печалба чрез функцията. Може да следите за бонусите в Бетфеър от нашия сайт, където сме споделили повече подробности около условията, началната оферта от 100 евро и кодовете.

Влезте в Betfair


Как да използваме опцията за спиране на залога в Бетфеър?

 1. Като за начало, ако нямате създаден акаунт в системата на букмейкъра, трябва да го направите от ТУК.
 2. След депозирането на средства в новия ви акаунт, ще видите срещите, за които се предлага функцията кеш аут.
 3. Направете селекцията си от срещи и пазари и финализирайте залога.
 4. Важно е в този момент да следите внимателно развоя на срещите и когато решите, че нещо ще се обърка в прогнозата ви, да отидете в раздела „Cash Out“ и да прекратите залога си. Разбира се, че може и нещата да се развиват във ваша полза и да затворите на печалба.

Cash out опция от Betfair
 

Най-много играчи използват екстрата при залозите на живо, които са налични и за Спортната секция, и за Борсата на Betfair. Ето и информация за тях от нашето цялостно ревю за Betfair.


Наличен ли е кеш аут за мобилния betfair?

Спокойно може да се насладите на опцията за прекратяване на залог и през мобилния Бетфеър. С помощта на специалната мобилна версия и приложенията за iOS и Android ще имате шанса да затваряте залозите си в движение. Това е страхотно удобство, без което кеш аут от Betfair нямаше да бъде толкова блестящ.


Често задавани въпроси за функцията по спиране на залог

FAQ

Защо Betfair предлага Cash Out?
Вече е задължение на всеки сериозен онлайн букмейкър да предоставя Cash Out на своите клиенти. Потребителите търсят тази опция, когато си избират сайт за залози, така че Betfair няма друга алтернатива, освен да предлага кеш аут.

Как да разбера дали кеш аут ще бъде наличен за конкретно събитие?
В сайта на Бетфеър това е много лесно, понеже за всеки пазар към дадено събитие съществува информация за наличието на кеш аут.

Как да определя правилния момент за активиране на функцията?
Просто вижте каква сума на кеш аут ви се предлага и преценете дали тя си струва за вас, след като анализирате и развоя на заложените събития.

Защо кеш аут не е активен?
Една от причините може да бъде, че сте заложили на пазар, за който опцията не е активна. Другата причина е временно блокиране на пазарите и коефициентите, поради случващо се събитие в срещата.

Кога да използвам частичен кеш аут?
Вие сами решавате дали и кога да използвате тази функция на кеш-аута. Най-добре ще бъде да прецените ситуацията и да видите дали моментът е подходящ и ще ви донесе печалба.


Мнение и оценка за cash-out на Betfair

Безспорно Betfair cash out е много полезна и Betfair трябва да бъдат похвалени за въвеждането на тези иновации. Силата на обмена в Борсата е факт и още по-хубавото е, че от това може да се прави „търговия“ и същевременно по-лесно и сигурно залагане от страна на клиентите на Betfair. Спирането на залог със сигурност ще отвори повече възможности за много от играчите на букмейкъра, които иначе бяха прекалено уплашени, за да правят рисковани залози.

Другата хубава новина е, че ако мачът, на който сте решили да заложите, участва в услугата “Cash Out“, то Price Rush функцията няма да му наложи ограничение.

Опцията за спиране на залога дава повече гъвкавост на играчите при залозите, което до голяма степен прехвърля контрола в техни ръце и им дава по-голяма свобода на избор. Така че, ако все още не сте се възползвали от иновативната функция за спиране на залога на Бетфейър, направете го още сега! Това е още една добре разработена и полезна опция от страна на Betfair, с която ще стопирате залозите си мигновено.

Нашата оценка за функцията е 10/10, понеже ви предоставя много опции и информация, която няма да намерите навсякъде.

Към сайта на Betfair

Последна промяна от Betenemy :

Едно мнение за Betfair Cash-Out опция

 1. Цв
  Цветан
  Най-добрият кеш аут, който съм ползвал! Разбира се, има си плюсове и минуси, но е доста добър. Предоставя високи суми и работи бързо. Недостатъкът е, че няма авто затваряне.