Спорт или Спортна борса в Betfair

Видяно 120 пъти

Бетфеър е единственият по рода си портал за залагания, който ще ви предостави възможност за два напълно различни типа прогнози. Разделите „Спорт“ и „Спортна борса“ предлагат интересни възможности за потребителите. Ако се колебаете в кой от тях да играете, в този текст ще се опитаме да отговорим на въпроса ви.

Посетете Betfair


Betfair Sport

раздел спорт в Betfair
Изглед от спортния раздел в сайта на Бетфеър

В раздела „Спорт“ Бетфеър влиза в ролята на стандартен букмейкър. В секцията се предлага наистина богат списък от спортове, на които може да залагате. Имате на разположения 28 различни опции, които са: Електронни спортове, Сърфинг, Австралийски футбол, Американски футбол, Баскетбол, Бейзбол, Бойни спортове, Бокс, Боулс, Волейбол, Голф, Дартс, Зимни спортове, Келтски игри, Колоездене, Конни надбягвания, Крикет, Моторни спортове, Надбягвания с хрътки, Нетбол, Ръгби, Снукър, Тенис, Тенис на маса, Флорбол, Футбол, Хандбал и Хокей на лед.

Сами може да забележите, че възможностите са наистина много. Налични са предложения, за които може дори да не сте чували.

В допълнение компанията следи доста вътрешни дивизии от ТОП страните в съответните спортове. Най-хубавото е, че разнообразието не се изчерпва с това. На разположения имате редица пазари, като броят им е забележителен при най-горещите събития. Ето някои от възможностите, които ще откриете в по-популярните спортове:

 • Футбол: Да се класира, Първи гол, Точен резултат, Двоен шанс, Начин на победа, Краен резултат Над/Под
 • Баскетбол: Първи кош, Общо точки Нечетни/Четни, Пръв от отбора да вкара кош, Под/Над точки за конкретен играч, Играч, отбелязал най-много точки
 • Тенис: Общо сетове, Играч А/В да спечели поне един сет, Алтернативен гейм с Хендикап, Общ брой аса, Най-много двойни грешки
 • Волейбол: Общо точки Под/Над, Залагане на сет, 01/02/03/04 Сет Победител, Общо точки Четни/Нечетни.

Предоставят ви се опции за множествени залози, а в началната част на платформата дори има генератор на акумулаторни залози, който автоматично ви предлага готови селекции.

Много добра възможност за забавление са събитията, които се следят на живо, а в платформата на Бетфеър те са наистина много.

Визията е изчистена и е комбинация от оранжево, черно и сиво. Разделите са добре подредени и навигацията тук няма да ви затрудни, дори ако влизате за първи път.


Спортна борса

betfair бонус спортна борсаБорсата на Betfair ви предлага възможност за съвсем различен тип игра. Тук вече не поставяте облога си срещу букмейкъра, а срещу други потребители. Бетфеър ви предоставя единствено средата за договорка и събитията, за които може да предполагате. В резултат на всичко това често пъти може да изтъргувате прогнозата си срещу много по-изгодни коефициенти, отколкото ще откриете при другите букмейкъри. Важното условие да се намери кой да посрещне залога ви.
Визията на сайта може да се стори малко сложна за някои клиенти, тъй като се отличава сериозно от тази на останалите сайтове. Това е резултат от различните функции и опции, които борсата предлага.

Тук ще откриете същия богат набор от спортове, за които може да заложите. В допълнение на тях може да се възползвате от възможността да прогнозирате за Олимпийски игри, Лека атлетика и за Зимни спортове.
Няма да останете разочаровани и по отношение на предлаганите пазари, макар че изборът не е толкова богат, както в раздел „Спорт“. Вижте част от възможностите на борсата:

 • Футбол: Голове Първо полувреме, Над/Под гола в мача, Точен резултат, Двата отбора да вкарат, Хендикап, Резултат на почивка
 • Тенис: Залагане на Сет, Хендикап, Брой сетове, 6-0 Сет
 • Конни надбягвания: Победител
 • Волейбол: Залагане на сет и Краен резултат
 • Баскетбол: Краен резултат и Хендикап

Тук също ще откриете събития, които се следят на живо. Всъщност те предлагат най-вълнуващите преживявания, а често пъти и най-изгодните коефициенти.

Другата съществена разлика със стандартното залагане е опцията да заложите „СРЕЩУ“ дадена развръзка на избрано от вас събитие. Тази възможност дава шанс да се включите в прогнозите, дори ако не сте запознати с нито един спорт. Необходимо е само да сте наясно с принципите, по които се движат индексите на различните пазари.


Плюсове и Минуси на двата раздела

Както сигурно сте забелязали, двата раздела предлагат доста различни условия за игра. Това е така, защото самите принципи и правила на залагане са различни. Предлагаме ви да видите списък с плюсовете и минусите, на които бихме искали да ви обърне внимание.

Раздел „Спорт“Спортна Борса
+ Стандартна и подредена визия, лесна навигация из сайта+ Можете да залагате не само „ЗА“, но и „СРЕЩУ“ дадено събитие
+ Налични са Специални пазари за трансфери+ Често пъти договаряте по-високи коефициенти от тези, които ще получите при букмейкърите
+ Винаги ще има кой да посрещне залога ви
+ По-голям бонус от Betfair за раздел СПОРТ
+ Може да печелите само от движението на коефициентите, независимо от крайния резултат
+ Играете срещу реномиран букмейкър, който няма да се опита да ви измами+ Борсата е подходяща дори за хората, които не разбират нищо от спорт
+ Опцията Price Rush събира позитивите и на двата раздела, като ви предлага възможност за по-високи коефициенти от тези, на които сте заложили+ Може да спечелите от спортните си познания, защото играете срещу потребители, а не против професионални анализатори
– Коефициентите са твърди, дори да не ви устройват– Някои пазари, достъпни в секция „Спорт“, отсъстват в борсата
– Price Rush е налична само за някои събития и пазари– Не знаете срещу кого играете. Ако не сте добре запознати, може да ви измамят
– Желателно е да разбирате от спорт, защото трудно ще докарате печалба от движението на коефициентите– Няма гаранция, че ще посрещнат облога ви

В заключение

Съвсем категорично можем да заявим, че предимствата при двата раздела са повече, отколкото недостатъците, които откриваме. И все пак, как да вземете решение? Според нас то зависи най-вече от опита, който имате зад гърба си.

Ако сте нов играч
В този вариант следва да се припознаят онези от вас, които са любители на спортовете, но нямат по-задълбочени познания, а в комбинация с това – досега никога не са залагали. Добре дошли в света на хазартните забавления! Бетфеър е чудесно място, където да се запознаете с тях. Съветваме ви първоначално да разгърнете играта си в секция „Спорт“, докато постепенно свикнете с механизмите на действие и тънкостите. После може да се прехвърлите в борсата на Бетфеър, като ви препоръчваме в първите дни или седмици да я използвате за стандартните залози „ЗА“.

Ако имате познания за пазари
Онези от вас, които имат опит с движението на различни пазари, вече ще се радват на ново поле за изява и това е борсата на Бетфеър. Няма нужда да познавате който и да е спорт, не е необходимо да сте чували за даден играч или спорт. Разглеждайте облозите като продукт, който да изтъргувате колкото се може по-изгодно. От тази стратегия ще спечелите не само вие, но и спортните фенове, които ще могат да разгърнат познанията си в условията на по-дълбоки пазари.

Ако сте опитен играч
Ако имате опит със залаганията, макар и досега да не сте използвали услугите на Betfair, имаме добра новина за вас. В раздел „Спорт“ ще се чувствате комфортно още от самото начало, а с визията и принципите на борсата ще свикнете бързо. Предлагаме ви да прекарате няколко дни в спортния раздел, за да свикнете с навигационните менюта на компанията. След като това е факт, може да се прехвърлите в борсата и постепенно да разгърнете потенциала си.

В заключение искаме да ви обърнем внимание, че не се налага да избирате един от двата раздела. Те предлагат много различни опции, а най-хубавото е, че никой не ви спира да вземете най-доброто и от двете секции. Играйте разумно и се забавлявайте с всички предложения на Бетфеър.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спорт или Спортна борса в Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!