Betfair оферта 25 евро за тенис комбинации

Видяно 98 пъти

Ако никога досега не сте изпробвали късмета си в Бетфеър, заслужава да обърнете внимание на този букмейкър. Освен редицата интересни възможности за прогноза, в сайта ще откриете и много атрактивни промоции, които подпомагат играта на всеки запален клиент. В този текст ще ви разкажем повече за офертата за залози на тенис комбинации.

Посетете Betfair


Как се получава „€ 25 на тенис комбинации“?

Офертата за залози на тенис комбинации е прекрасен жест, който Бетфеър е предвидил за всички любители на този спорт. За да се възползвате от нея, трябва да поставите в комбинация най-малко четири селекции на пазар Краен резултат. Ако една от прогнозите ви се окаже грешна, букмейкърът ще възстанови сумата по залога ви в бонус средства. Поощрението ще бъде предоставено под формата на безплатен залог.

Имайте предвид, че нетната му стойност не може да надвишава €25. Ако, например, заложите €100 в комбинация за Краен резултат на поне четири тенис срещи и едното ви предположение се окаже неуспешно, възстановената от Бетфеър сума няма да е €100, а €25. Също така е добре да знаете, че нетният таван на бонуса е валиден за цялото денонощие, а промоционалният период се занулява в 14.00 ч. всеки ден. Това значи, че в рамките на 24 часа може да поставяте колкото си искате залози, отговарящи на условията по офертата, но общото обезщетение, което ще получите за всички неуспешни прогнози, е €25. За да отговаря предположението ви на регламента, всички събития от комбинирания ви залог трябва да са приключили в един и същи промоционален период.

Вземете под внимание и факта, че за да получите Betfair бонуса, срещите, за които играете, трябва да са с коефициент поне 1.20 на мач.


Условия на промоцията

Пълните условия към това предложение на Betfair може да прочетете в сайта на компанията. Ще ги намерите в секция „Промоции“, поместена в заглавната черна лента на платформата. Желателно е да се информирате за регламента и да играете в съответствие с изискванията му. Ако предпочитате, в следващите редове може да видите останалите по-важни правила:

 • Офертата е достъпна само за потребители, чийто сметки са регистрирани в България.
 • В промоцията се включват всички турнири, независимо дали са сингъл или по двойки.
 • Ако една от селекциите е била прекратена или отменена, залогът ви не попада в условията на офертата.
 • В промоцията не участват залози от раздел Betfair Спортна Борса.
 • От бонуса могат да се възползват само предположения, направени преди началото на тенис мачовете.
  Предложението не важи за събития на живо.
 • За да отговаря прогнозата ви на регламента, всички събития от комбинирания ви залог трябва да са приключили в един и същи промоционален период.
 • Предположението ви ще бъде изключено от офертата, ако използвате опция Cash Out или ако за същото събитие поставите залог СРЕЩУ в раздел Спортна Борса.
 • Ще получите бонуса си до 12 часа след приключването на съответното събитие.
 • Имате 48 часа да се възползвате от правото си на безплатен залог по тази промоция, като той не може да бъде инвестиран в раздела Betfair Спортна Борса.

Как ви помага „€ 25 на тенис комбинации“?

Офертата за залози на тенис комбинации е едно от най-примамливите предложения на Бетфеър. Тя ще бъде изключително полезна за всеки играч, който обича да залага на този спорт. Промоцията е особено атрактивна, защото се предлага регулярно и е налична за всички тенис турнири. Заедно с това, тя не поставя непосилни условия, които трябва да изпълните, за да получите бонуса. Чрез това предложение на Бетфеър може да играете с удоволствие, като същевременно си оставяте вратичка, с която да намалите евентуалните си загуби.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Betfair оферта 25 евро за тенис комбинации

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!