До €25 повече всяка седмица от Betfair при едномачови комбинации

Видяно 133 пъти

Букмейкърът Betfair вече може да се похвали с още една оферта към своето портфолио от така или иначе богат избор на промоции. Операторът предлага бонус при успешен залог на едномачови комбинации, като максималната сума на бонуса достига 25 евро. Разбира се, потребителите трябва да се съобразят и с правилата на офертата, като всички тях ще коментираме в настоящата статия.

Включете се за този бонус


Какво представлява офертата?

Бонусът е тясно свързан с услугата за едномачови комбинации, която Betfair представи неотдавна. Чрез тази функция клиентите могат да създават залози с различни селекции от едно и също събитие (най-вече от света на футбола), комбинирайки ги в една. Ако направите такъв залог, който е с коефициент поне 5.00, и вашият залог спечели, то вие ще получите допълнителен бонус. Той е равен на сумата, която сте използвали за направата на залога, като освен това не може да надвиши 25 евро. Това е максималната сума на офертата. Имайте предвид, че тази промоция е валидна само за спортния раздел на сайта, но не и за борсата. Оферти за спортната Борса на Бетфеър може да разгледате в нашето специализирано ревю с всеки наличен Betfair бонус код, независимо дали става въпрос за спортния раздел или борсата за залози.

Самият бонус е валиден за всички потребители на бранда, освен ако не са изрично изключени от участие в него. Всеки може да се възползва от промоцията веднъж на седмица, като периодът за отчитане на залозите стартира в 00:00 ч. в Понеделник и продължава до 23:59 ч. в Неделя. В този период може да направите класиращ се залог, като имате едно на ум, че той трябва и да е завършен в същия период. Само първият класирал се залог влиза в рамките на бонуса за текущата седмица. Ако имате още един класирал се залог, но на по-късен етап, той отпада и ще получите бонус само за първия залог, който отговаря на условията.

Друго важно правило е, че залози, които са затворени с Кеш аут или пък са направени с безплатен залог, не влизат в рамките на промоцията и не се класират за нея.


Как се използва полученият бонус?

Първо, нека отбележим, че самата бонус сума се превежда по сметките на играчите до 14:00 ч. в Понеделник, ако те са се класирали за бонус предишната седмица. Бонусът е под формата на безплатен залог, който може да се използва до 48 часа след получаването му и също така може да се използва само в спортния раздел на сайта. Всички печалби, които са направени от безплатния залог, могат да бъдат изтеглени. Не е нужно те да се превъртат или разиграват.


Кой може да вземе участие в бонуса?

Всеки клиент на Betfair, който има регистрирана сметка в сайта на букмейкъра и живее в България, може да вземе участие в промоцията. Дори тепърва да си създадете акаунт в сайта, пак ще може да активирате бонуса. Ако се опитате да измамите букмейкъра и например да се възползвате от бонуса с повече от един акаунт, вашите сметки ще бъдат деактивирани. Съветваме ви да не прибягвате до подобни действия, понеже офертата е съвсем достъпна, макар и само по веднъж на седмица.

С този бонус Бетфеър още веднъж доказва, че умее да предлага максимално добри оферти за своите потребители, като съчетава в едно функции на платформата с бонус промоциите. Едномачовите комбинации могат да бъда още по-ползотворни с този бонус.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “До €25 повече всяка седмица от Betfair при едномачови комбинации

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!