€5 бонус от Betfair за залози на баскетбол

Видяно 118 пъти

Букмейкърската компания Betfair често се слави като една от най-популярните, когато става дума за бонус оферти. Букмейкърът вече предлага и специална промоция за феновете на баскетбола в своя сайт. Те ще могат да вземат по €5 всяка седмица. Повече за самата оферта, както и нейните правила, може да намерите в следващите редове.

Вземете този бонус


Същност на офертата

Идеята на този бонус е да зарадва феновете на баскетбола и да им даде повече възможности за залог. Същността на бонуса е много проста – ако заложите поне по €5 на който и да е баскетболен мач в дните през уикенда (събота и неделя), ще получите бонус в размер на точно €5 в понеделник. Имайте предвид, че залозите ви трябва да са два – един в събота и един в неделя. Само тогава ще се класирате за бонуса. Освен това, има правила за вашите залози, които трябва да се спазят. Нека ги изведем в следния списък:

  • класиращите се залози трябва да бъдат с минимален коефициент 1.80;
  • залози на живо се класират за бонуса;
  • ако заложите акумулатор, трябва всички събития да са на баскетбол, за да отговаря на правилата на бонуса;
  • залози на едномачови комбинации на баскетбол също се класират в рамките на промо бонуса;
  • ако затворите залога си с кеш аут, той няма да се зачита към офертата;
  • залози, направени с бонус суми, също не се зачитат към промоцията;

Имайте предвид, че всеки регистриран потребител на бранда може да се възползва от офертата само по веднъж всяка седмица. Бонусът е валиден само в секция Спорт на Betfair. С тази промоция компанията допълва още повече така или иначе дългия си списък от бонуси. За този не се изисква промо код, но повече от вас може би знаят за различните видове betfair бонуси, които изискват такъв и сме описали това в нашето специализирано ревю.


Как се използва получения бонус?

Ако се класирате успешно за бонуса от 5 евро, ще го получите до 14:00 ч. в понеделник, като този бонус ще бъде за предходния уикенд. Бонусът е под формата на безплатен залог, който може да се използва само за залози на баскетбол. Няма ограничение в типа на залога, който може да използвате.

Друго важно правило за безплатния залог е, че той е валиден 5 дни след получаването му и трябва да се използва в този период. Ако вашият бонус залог е успешен, ще получите само чистата печалба от залога, като не е нужно да я превъртате, понеже тя може да бъде използване по ваше усмотрение.


Мнението ни за офертата

Този бонус е доста различен и едва ли може да се срещне навсякъде. Бетфеър отново доказва, че мисли за своите потребители и обича да ги поощрява с различни промоции. Този бонус е добър вариант за всички фенове на баскетбола, а и не само. Той няма тежки условия, като е нужно само да извършите 2 класиращи се залога. Ако те са част от вашите прогнози всеки уикенд, то този бонус ще ви дойде от нищото, а с него ще може да натрупате печалби.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “€5 бонус от Betfair за залози на баскетбол

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!