Betfair дава допълнителен бонус за залози по време на Мондиал 2018

Кристиян Кюлюнков
Видяно 33 пъти

Световното първенство по футбол през лятото на 2018 година обещава да предизвика доста сериозен интерес и да бъде главната тема във всички сайтове за залози. В тази връзка онлайн компанията Betfair разработи специална промоция, чрез която всичките ѝ потребители ще могат да натрупат допълнителна бонус сума. Офертата за натрупване на банка за залози на Световното първенство е с ограничено време и определени правила, за които ще ви разкажем в следващите редове.

Започнете да трупате своя кредит


Какво представлява офертата?

Чрез промоцията от Бетфеър може да си спечелите допълнителни средства за залози, които ще се активират по време на Световното първенство. Идеята на бонуса е, че за всеки €25 залози, клиентите получават по €1 бонус. Имайте предвид, че отчитането на залозите става между 00:01 ч. в Понеделник и 23:59 ч. в Неделя. Залозите трябва да са направени и уредени в този период, за да се пресмятат към промоцията.

Периодът, в който е активна офертата, е между 7 Май и 11 Юни 2018 година. Целият натрупан кредит в този период ще бъде активират по време на Мондиала в Русия.


Условия на офертата

Този бонус не изисква специален Betfair промо код или пък депозит, за да бъде активиран. Единственото правило е да извършите нужните залози, за да си спечелите бонус. Залозите ви обаче трябва да отговаря на определени условия. Ето кои са те:

  • залозите трябва да са направени на най-малко една селекция с коефициент 1.80 или повече;
  • в рамките на промоцията са включени само залози от секция Спорт;
  • залози, които са затворени с помощта на Cash Out, няма да се зачитат в рамките на промоцията;
  • залози, поставени с безплатен залог, не се пресмятат към седмичната сума, която е нужна за получаването на бонус;

Отговаряйки на тези условия, вашите залози ще се пресмятат към нужната сума, с която може да си спечелите бонус кредит. За всеки 25 евро ще вземате по 1 евро бонус. Имайте предвид, че максималната сума на бонуса, който може да вземете за целия период на промоцията, е €100, а максимумът за една седмица е определен на €20.

Бонусът не се добавя веднага към сметката ви. Това ще се случи на 14 Юни, когато започва и Световното първенство по футбол. Натрупаният бонус кредит ще бъде под формата на безплатни залози, които може да използвате в спортната секция. Няма ограничение за коефициенти и типове спорт, на които да използвате бонус сумата. Запомнете единствено, че при залози с нея и евентуален успех, ще получите само чистата печалба от залога. Нея ще може да изтеглите веднага или да използвате както намерите за добре. Бонус кредитът е валиден до 15 Юли 2018 г., когато е финалът на Световното футболно първенство.


Нашето мнение

Според нас офертата е доста интересна и определено заслужава вниманието на всеки потребител в сайта на Бетфеър. Компанията се е постарала да я разработи така, че да няма тежки условия. Ако вие залагате регулярно в спортната секция на букмейкъра, нищо не ви пречи да си натрупате бонус кредит, който да използвате по време на Мондиала. Бонус сумата би била една добра добавка към средствата ви за залози по времето на Световното първенство.

Експерт
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 коментари за “Betfair дава допълнителен бонус за залози по време на Мондиал 2018

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!