Betfair дава €20 бонус за Мондиал 2018

Кристиян Кюлюнков
Видяно 98 пъти

По време на Световното първенство в Русия през 2018 година се очаква доста сериозен наплив от страна на залагащите към букмейкърските сайтове. В тази връзка Betfair предлага специална оферта на всичките си клиенти. Компанията е приготвила допълнителни €20 за всеки свой клиент. Условията и същността на офертата ще опишем в настоящата статия.

Направете класиращ се залог


Какво представлява промоцията и условия?

Офертата е налична по веднъж за всеки един регистриран клиент на Betfair. Компанията ще даде на всеки потребител бонус от 4 х €5, което прави обща стойност от 20 евро. Условието е клиентът да направи единичен залог за Краен победител на Световното първенство и/или пък залог за Златната обувка (голмайстор) на турнира. Залозите трябва да бъдат направени в секция Спорт на Бетфеър. Може да се класирате само с един залог или пък да натрупате нужната сума с повече от един залог, който обаче трябва задължително да бъде на сингъл. Чрез тази промоция компанията добавя още едно положително качество към всички налични Betfair бонуси, които ще бъдат налични по време на Мондиала, а и не само.

За офертата важат следните правила:

 • За да се класирате за офертата, не ви е нужен бонус код, а трябва да извършите залога си преди началото на първия мач от Мондиала, който ще се проведе на 14 Юни;
 • Само залози, отговарящи на посочените пазари, ще бъдат валидни към бонуса;
 • Залози с Cash Out няма да се зачитат към промоцията;
 • Залози с безплатен залог също са аут от тази оферта;
 • Залози на живо не се зачитат;
 • Всеки клиент на бранда може да се класира само веднъж за тази оферта;
 • Бонусът се получава под формата на безплатен залог, който е валиден в определен период от време;
 • Получената бонус сума трябва да се използва на футбол в спортната секция към Betfair;

Как се получава бонус сумата?

Бонусът се дава на 4 части от по 5 евро, които се превеждат по сметката на класиралите се играчи в точно определен период от време. Ето как се дават сумите:

 1. Първи 5 евро – получават се незабавно, след като направите класиращи се залози на стойност поне €20. Залогът ще бъде валиден до 23:59 ч. на 19 Юни;
 2. Втори 5 евро – получава се между 22:00 и 23:59 ч. на 29 Юни и бонусът е валиден до края на деня на 1 Юли;
 3. Трети 5 евро – кредитират се между 22:00 и 23:59 ч. на 5 Юли и са валидни до 23:59 ч. на 7 Юли;
 4. Четвърти 5 евро – последната част се превежда по сметките между 22:00 и 23:59 ч. на 14 Юли, като залогът е валиден до края на финалния мач на Световното първенство;

Както вече споменахме, бонусите са под формата на безплатни залози, които може да залагате на футболни мачове в раздел Betfair Спорт. Добре е да знаете, че при евентуална печалба с безплатен залог, вие ще може да изтеглите чистата сума от печалбата веднага или пък да я залагате както намерите за добре. Сумата на самия бонус обаче не се изплаща. Взимате единствено нетната печалба.


Нашето мнение

С тази оферта Betfair още веднъж показва, че се грижи за своите клиенти и ги поощрява да бъдат активни по време на Мондиал 2018. Очакванията са по време на Световното да има доста футболни емоции, така че подобни бонуси могат да са от полза на всеки един клиент на компанията.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 коментари за “Betfair дава €20 бонус за Мондиал 2018

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!