Застраховка на залозите с Acca Edge в Betfair

Видяно 72 пъти

Освен с атрактивната си спортна борса, Betfair е известен като първият букмейкър, въвел опцията за Cash Out. С това обаче нововъведенията на компанията не се изчерпват. В този текст ще разгледаме и друго предложение, което е единствено по рода си и засега се предлага само в платформата на Бетфеър. Става въпрос за офертата ACCA EDGE.

Вход в Betfair


Какво представлява ACCA EDGE?

какъв е начинът на работа на acca edge

ACCA EDGE е невероятно предложение, от което могат да се възползват всички любители на комбинираните прогнози от типа права колонка. То важи за секция „Спорт“ на сайта. ACCA EDGE е вид застраховка, намаляваща риска, който поемате с акумулаторните залози. Ако се възползвате от тази оферта, букмейкърът ще възстанови сумата, с която сте играли, ако една от селекциите ви не излезе. Средствата ще бъдат преведени обратно в баланса на профила ви. Тази услуга, разбира се, си има цена. В замяна на по-голямата сигурност ще трябва да прежалите част от евентуалната печалба на фиша ви и да играете с по-нисък коефициент. Застраховката е приложима, когато добавите три или повече селекции.


За кои спортове се предлага?

Опцията ACCA EDGE е налична за всички възможности, които Бетфеър предлага в секцията Sportsbook. Тя не зависи от вида спорт, с който играете, а от типа залог, който правите. Условието е той да бъде акумулаторен с минимум три селекции. Съвсем спокойно може да моделирате права колонка за всички пазари, в чийто развръзки сте убедени. Без проблем може да заредите в един фиш селекции от света на футбола, баскетбола, тениса и електронните спортове, например. ACCA EDGE ще ви дойде на помощ.


Как се активира ACCA EDGE?

acca edge активиране
Как да активираме Acca Edge в Betfair

Бързаме да ви зарадваме, че ACCA EDGE не изисква сложна процедура по активация. Достатъчно е да играете, както обикновено. Щом изберете селекциите, насочете вниманието си към електронния фиш.Под добавените пазари ще се появят възможностите за тип залог. Когато маркирате реда, в който се въвежда сумата за права колонка (х1), прозорецът на ACCA EDGE ще изскочи автоматично. Най-хубавото е, че системата ще изчисли какъв е коефициентът от селекциите ви и колко би била стойността, ако използвате застраховката. По този начин ще можете предварително да си направите точни сметки и да прецените дали желаете да се възползвате от офертата. Ако решите да играете с нея, просто трябва да натиснете бутона „Приложи“. Новите коефициенти ще бъдат отразени автоматично във фиша ви. Това е всичко. Вече сте подсигурили залога си.


Допълнителни условия на застраховката

  • Как ще се промени стойността на залога ви зависи от броя и коефициентите на добавените селекции.
  • В случай, че някоя от селекциите е анулирана, отложена или прекратена, ACCA EDGE ще бъде премахнат от фиша ви.
  • В промоцията не участват залози, направени с Betfair бонуси или прогнози от типа each way.
  • Имате право да ползвате Cash Out за акумулатори с активиран ACCA EDGE, но тогава застраховката ще бъде анулирана.

Защо ACCA EDGE е полезна?

Може би много клиенти ще останат скептични към офертата ACCA EDGE. Това е разбираемо. Все пак никой не обича да дели печалбата си с друг. Замислете се обаче за случаите, в които сте наредили права колонка от пет-шест селекции, предвкусвате успеха, но последната ви проваля. Разочарованието е огромно – не просто не сте спечелили, а сте и загубили залога си и най-дразнещото е, че за всичко е виновна само една селекция. ACCA EDGE е добра алтернатива. Тя може да бъде особено полезна, когато имате три относително сигурни пазара и искате да вдигнете коефициента с някой аутсайдер.

Най-хубавото в случая е, че ще сте наясно със стойностите, още преди да заложите. Дори и никога да не прибегнете до тази опция или да я използвате рядко, самият факт, че съществува, ви дава известна сигурност.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Застраховка на залозите с Acca Edge в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!