Залози на живо в Бетано

2
Видяно 105 пъти

Реномираните брандове обръщат все повече внимание на спортните залози на живо. Благодарение на динамиката на онлайн платформите, както и възможността да се следят срещи в реално време, всеки един спортен запалянко може да следи срещата и да бъде активен, следейки не само основните пазари, но и добре познатите микропазари. Всичко изброено може да бъде открито в секцията на Betano Live залози и самата платформа е разработена интуитивно и удобно, улавяйки есенцията на всяка голямо дерби. Залозите на живо дават огромно разнообразие и спортен адреналин, но какво точно предлага Бетано?

Посетете Betano


Раздел на живо в Бетано бг

Betano залози на живо

В тази секция ще открием наличието на някои от най-популярните спортни дисциплини, включващи футбол, тенис, баскетбол, електронни спортове, тенис на маса, хокей на лед, волейбол и плажен волейбол. Най-вероятно Бетано може да добавя и други спортни дисциплини в зависимост от интереса. Заглавната страница ни посреща веднага с всички активни срещи към момента, но селекцията на дадена дисциплина е възможна от бързото меню. Бетано започва винаги с футбол и активните дербита и винаги започва с футбол, предлагайки всички останали спортове след това. На преден план стоят винаги оставащото време, играещите отбори или атлети, придружени с моментния резултат и евентуално коефициентите.


Видове ставки и микропазари в Betano

За разглеждане на наличните пазари, всеки клиент на Betano bg трябва да селектира конкретна среща. Това е възможно и с залози в реално време през Betano app и посочената подредба не се променя, нито условията за игра. При избора на дадена среща, платформата автоматично показва познатите стандартни пазари. В този случай те биват:

 • Краен резултат
 • Под/Над
 • Хендикап
 • Азиатски хендикап
 • Азиатски Под/Над
 • Точен резултат
 • Резултат за полувреме
 • Брой голове – четно и нечетно
 • Гол в определена минута
 • други

Микропазарите обикновено се позиционират в две секции – играч и специални. При първите откриваме различни сценарии за конкретен играч или генерално за отбора. Бетано използва динамични микропазари и ставките там се променят в зависимост от случващото се на терена. За тях се препоръчва повече внимание и следене на коефициенти. Този вид прогнози са известни с ограничаването си до едно събитие или конкретна минута. Предложенията на букмейкъра се появяват при всяко по-сериозно и интересно единоборство.


Match Combo в Бетано

Отделяме известно време и на този пазар, който се позиционира в най-дясно като опция за клиентите. Идеята на тази функция е да позволи комбинирането на няколко залога в една среща, като по този начин се повишава коефициента и логично – рискът. Платформата на Betano поставя и ограничение на броя избрани ставки – между 2 до 7, за да запази шанса на даден играч, обикновено над този брой маркирани пазари, шансовете се понижават значително.


Следене на всяка среща с интерактивна анимация в Бетано

Брандът се е постарал да даде предимство на играчите и да ги улесни с детайлна информация в реално време. С помощта на интерактивна анимация – напомня много на компютърна игра – всеки може да прецени в каква посока се накланят везните и кой е доминиращият отбор. Коефициентите също помагат, но потребителите могат да избират дали да следят къде се намира топката, както и кой играе с нея, да обръщат повече внимание на статистиката и случващото се по минути. Интерактивната анимация дава бърз поглед към временното класиране в първенството, както и информация за предишните срещи пред въпросните два отбора или атлета. Предлаганата функция е поставена точно в дясно от всяка среща и се маркира с лого на футболно игрище – тя важи и за всички останали срещи, макар и да не гледате футбол. Бетано позволява на своите клиенти да следят любимите дербита напълно безплатно, а и по този начин се пестят мобилни данни.


Live Stream от Betano

Betano опция за пряко предаване

С навлизането на следващото поколение мобилни данни е ясно, че стриймът ще замести горната опция. Бетано изненадва своите клиенти със закупуването на правата за популярни спортни дисциплини, а активирането на функцията става с помощта на лого, което напомня за бутона “Play”. Ще го намерим отново в дясно от имената на отборите и често може да стои до другата опция за интерактивна анимация. Изискването за гледане на спорт на живо е всеки клиент да разполага с депозит в профила си – правенето на залог не е задължително. Активирането на пряко предаване от Бетано, изисква даденият потребител да е логнат със своя профил.


Често задавани въпроси

Задължен ли съм да използвам пряко предаване или интерактивни анимации от Betano bg?

Не, това е удобство за всеки един клиент, който няма възможност да следи срещата по друг начин. От друга страна е най-доброто съчетание за следене на срещата и коефициентите.

Мога ли да залагам на живо на е-футбол и е-баскетбол?

Да, предложенията не се срещат в традиционните електронни спортове. Пазарите се появяват най-често в спортните дисциплини на футбол и баскетбол.

Налична ли е функцията кеш-аут за залози на живо в Бетано?

Обикновено функцията се активира по време на срещата и след около 10-на минути от старта. За да се използва, потребителите на Бетано трябва да следят своя електронен фиш.

Мога ли да гледам и други спортни дисциплини на живо, освен посочените?

Бетано се спира на най-популярните и атрактивни дисциплини. Добавянето на допълнителни най-вероятно ще отнеме време, най-вече със закупуване на лицензи, но ако има най-вероятно ще бъде отразено.

Мога ли да правя залози на живо чрез mobile Betano?

Да, приложението позволява всеки един залог да се направи и през друго мобилно устройство – включително таблет. Имате опцията да използвате Live Stream за спорт.

Мога ли да персонализирам изгледа на наблюдаваните срещи в Betano?

Да, по време на активните срещи е достатъчно да отбележите кои мачове са любими, а след това да изберете опцията „Любими“ и ще наблюдавате само добавените срещи.

Мога ли да маркирам повече от един пазар в секцията „На живо“ от Бетано бг?

С помощта на Match Combo ще откриете, че може да маркирате до 7 пазара, при това за играч, краен резултат и много други. Бутонът се намира най-дясно в категориите на пазарите.

Линк към Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Залози на живо в Бетано

 1. Да
  Данчо
  разнообразие има
 2. Ар
  Арнаудов
  отлични предложения