Решение на казуса забравена парола в Betano – стъпки за възстановяване

1
Видяно 404 пъти

Онлайн сигурността в платформите на букмейкърите е безкомпромисна. Защитата на личните данни се гарантира не само с помощта на родното законодателство, но и с наличието на допълнителни функции за защита на потребителя. Бетано също не е изключение, но преди да стигнем до момента със забравената парола, трябва да имаме регистрация в Betano и активиран профил в платформата.

При липса на активация, както и при липса на предоставени лични данни, няма защо да се преминава през тази стъпка – операторът ясно е посочил, че това би довело до незабавно деактивиране на профила. В случай, че сте изпълнили всички стъпки, то трябва да знаете и как да възстановите вашата парола в Бетано, за да започнете игра. Това се случва на почти всеки един потребител и възстановяването на достъпа не е чак толкова трудна задача.

Посетете Бетано


Какво да направим след като сме забравили своята парола?

поле за забравена парола в Бетано

При няколко неуспешни опита за въвеждането на паролата, придружени със смяната на шрифта, малките и големи букви, може би стигате до заключението, че сте забравили своята парола за вход в Betano BG и не трябва да се притеснявате – не е необходимо веднага да започвате да пишете съобщения или да търсите директен контакт с екипа. Политиката на този оператор е да заключва профила след 6 неуспешни опита на въвеждане, като тогава трябва да се насочите към тази опция.

На първо място може да опитате да възстановите своята парола. В прозореца за писане на потребителско име и парола, точно под полетата за въвеждане присъства опцията „Забравена парола“. Натиснете тази опция и след това следвайте стъпките:

 1. Въведете електронната поща, която използвате за акаунта си в Бетано.
 2. Попълнете вашата рождена дата.
 3. Натиснете бутона „Next”.
 4. В електронната си поща ще откриете съобщение от Betano за възстановяване на вашата забравена парола – проверявайте и папката SPAM.
 5. В нея присъства линк, който ще ви върне обратно в платформата на оператора.
 6. Там ще откриете опция за въвеждането на нова парола.
 7. Задължително е да спазвате условията за новата парола – 1 символ и 1 цифра са винаги задължителни. Постарайте се да създадете по-сложна парола, за да бъдете и по-защитени по време на игра.
 8. Системата ще затвори този прозорец и ще изисква от вас отново да влезете в профила си.
 9. Използвайте същото потребителско име, но с вашата нова парола.
 10. Забавлявайте се в платформата на Betano.

Не трябва да забравяме, че Betano предлага смяна на паролата по всяко време, стига да знаете своята настояща парола. За целта трябва да сте влезли в своя акаунт, след това да отидете в профила си и да обърнете внимание на секцията „Сигурност“. Отново е препоръчително да спазвате основните изисквания, посочени там.


Какви други налични опции за смяна на парола са налични в Бетано?

При неуспешно справяне с процедурата или други затруднения, всеки един клиент има свободата да потърси екипа за контакт, използвайки своята лична електронна поща, изпращайки своето съобщение с обяснение за срещаните трудности. Адресът на Бетано е support@betano.bg и веднага след обработването на съобщението ще получите отговор с по-подробни стъпки за действие. Откриваме и телефон за контакт, на който експерт може да отговори при всеки възникнал казус: +35924928779. Телефонен контакт е възможен от 10 часа сутринта до 22 часа вечерта. Betano също ще искат да знаят кой точно е потребителят от другата страна, като това може да бъде последвано с допълнителни въпроси относно акаунта, чийто отговори могат да се знаят само от един човек.

Обобщение:

Забравянето на паролата не е нещо страшно и при правилно следване на посочените стъпки е гарантирано, че всеки потребител ще получи своя достъп максимално бързо. Самият автоматизиран процес не отнема толкова време, но директния контакт ще отнеме. Бетано е длъжен да пази личната информация и депозити на потребителя, като точно по тази причина откриваме и по-високото ниво на сигурност.


Често задавани въпроси

Смених паролата си, но отново не мога да вляза в профила си в Бетано, какво да правя?

Ако сте преминали автоматизирания процес, сменили сте паролата и отново нямате достъп, повторете процеса или се свържете с екипа.

Не съм използвал профила си в betano bg отдавна, възможно ли е да е заличен напълно?

Практиката на Бетано е да заличава профили, които нямат около 30 месеца никаква активност. За тази операция може да получите и съобщение на оставен от вас контакт.

Изгубих достъпа си до електронната поща, не мога да сменя паролата си в Бетано, какво следва?

В случай на подобен казус, директно се свържете с екипа по телефон или електронна поща. Изпълнете посочените стъпки от тях, за да получите достъп отново.

Мога ли да сменя паролата си в Бетано, използвайки Betano mobile app?

Разбира се, за целта трябва да сте логнат в мобилното приложение. Влезте в профила си и обърнете внимание на секция „Сигурност“.

Какво да правя, ако има непознат активност в моя Betano профил?

Веднага сменете паролата си, както и тази на електронната поща. Бетано предлага и възможност за следене на устройствата, в които се влиза, проверете активността и там.

Мога ли да сменя електронната си поща за контакт в Betano?

Да, тази опция е налична в платформата. Влезте в своя профил и проверете секцията „Сигурност“.

Колко дълга трябва да е паролата ми в Бетано?

Изискването е за минимум 8 символа, включващи 1 знак и цифра. Съветът е да използвате комбинация от изброените и да използвате по-дълги пароли за максимална сигурност.

Линк към Betano

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Решение на казуса забравена парола в Betano – стъпки за възстановяване

 1. Пе
  Пепи
  поне е лесно възстановяването