Betano Watch Party

Видяно 1 пъти

Споделете насладата и тръпката от играта със своите приятели чрез Betano Watch Party. Новата функция намираща се ексклузивно в мобилното приложение на букмейкъра, ще ви предостави възможността да споделите емоциите с приятели чрез стрийминг на мачове на живо.

Към Betano


Стъпки за създаване на Watch Party

Създаването на Watch Party в Betano mobile става много доста бързо и лесно. Ако желаете да го направите е необходимо да се придържате към следните инструкции:

Betano Watch Party Създаване
  1. Отворете мобилното приложение на Бетано на своето мобилно устройство.
  2. Изберете желаната среща, която искате да гледате заедно с компания.
  3. Намерете и натиснете бутона „Watch Party„.
  4. Кликнете върху „Създаване на нов„.
  5. Изпратете връзката за покана на своите приятели.

Какво трябва да знаем за Betano Watch Party?

Ползването на Betano Watch Party е напълно безплатно, не е необходимо да бъде направен депозит или да бъде платена входна такса за да се получи достъп то приложението. Watch Party ви позволява да комуникирате с приятелите си в немодерирана страна, поради което от Бетано призовават потребителите да се придъжат към определени насоки за поведение.

Пълният списък с праилва и условия за Betano Watch Party можете да намерите в сайта на оператора. Въпрки това е редно да споменем някои от ключовите правила и условия за изпозлване на функцията:

  • За да се възползвате от Betano Watch Party е необходимо да сте регистриран и верифициран потребител в платформата.
  • Всяка стая има лимит от максимум 9 потребители.
  • С влизането си в Watch Party, участниците се съгласяват с определени насоки за поведение, които гарантират сигурно и безопастно ползване на Watch Party.
  • Бетано запазва своето право да премахва и/или блокира профила на всеки участник.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Betano Watch Party

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!