Видове коефициенти в Бетано

2
Видяно 227 пъти

Всяка една платформа за спортни прогнози в онлайн пространството ще предизвика интерес към феновете, но винаги с един много важен въпрос – какви са коефициентите. Достатъчно е да се запознаем с предложенията в спортен раздел на Betano и да проверим до каква степен предлаганите коефициенти отговарят на изискванията на аудиторията. Преди всичко не трябва да забравяме, че всеки букмейкър има различен поглед към играта. Самите коефициенти на Бетано са конкурентни спрямо останалите лицензирани брандове в страната, но би било трудно да се заяви и дали са лидер в тази сфера.

Линк към Бетано


Как да стигнем до коефициентите на Бетано?

Достатъчно е просто да заредите платформата на Betano bg и веднага ще бъдете посрещнати от спортната секция на бранда. В най-горния ъгъл ще открием, че присъстват така наречените 0% Margin срещи, известни с особено високи коефициенти. Не случайно букмейкърът поставя някои от най-големите дербита именно там.

Не е необходимо да търсим дълго време коефициенти, началната страница на Бетано подрежда актуалните дневни събития, а в лявата част на страницата ще може да разгледате всички налични спортни категории, както и предстоящите събития за деня в конкретна дисциплина.

Във всяка категория има и падащо меню, позволяващо да се спрем на регион, държава, първенства. Процедурата може да се повтаря за всеки избран от нас спорт. При разглеждането на една спортна дисциплина в Бетано, сайтът автоматично поставя най-популярните турнири и дисциплини, но позволява и търсене на други първенства. Самите дисциплини могат да се разместват и маркират като любими, за да се местят по избраната селекция.

Коефициентите могат да се разглеждат свободно от всеки един посетител на сайта. Не е необходима регистрация в Бетано, но ако един посетител иска да използва услугите, то тогава определено ще е необходима.


Как Бетано изобразява своите коефициенти?

Европейският стандарт за изобразява на коефициенти е обикновено с десетични запетаи. Betano използва този метод за изобразяване на своите ставки. Като предпочитан избор, операторът не е предоставил възможност за промяна на изражението. Другите варианти, които останалите по-известни оператори за спортни залози обикновено използват са в дробно изражение и американски формат – приличащ по-скоро на процентно изражение.


Как се оценяват коефициентите на Бетано?

Най-честият въпрос е дали коефициентите в Betano bg са по-скоро високи или по-скоро ниски? Като всеки бранд, който се бори с конкуренция, можем да открием, че ставките най-често се движат в средната линия, като рядко се движат под нея. Благодарение на разнообразието от спортни дисциплини, както и възможност за по-голям избор на пазари, всеки клиент може да ги повиши с помощта на Acca залози или с помощта на Match Combo за повишаване. Генералната оценка за коефициентите на Betano bg е положителна.


Има ли тайна формула за възможно най-високи коефициенти в Бетано?

Вече посочихме някои от интересните опции за правенето на спортни прогнози. Към тях добавяме и наличието на „Поискай залог“, където при правилна селекция може да има значително по-висок коефициент, но с определени рискове. Betano разполага с достатъчно реалистични възможности за използването на максималните налични коефициенти.


Често задавани въпроси

Има ли разлика между трите стандарта на коефициенти?

Не, въпреки различния начин на изобразяване с цифри, същите продължават да носят една и съща стойност. Изчисляват се по-различен начин.

Какви типове коефициенти предлага Бетано?

Към момента форматът на коефициентите в платформата на букмейкъра е десетични ставки.

Кои са спортните залози с най-висок коефициент в betano.bg?

Без съмнение Бетано посочва 0% Margin за един от най-добрите, особено ако говорим за „Краен резултат“ на футбол, баскетбол или хокей на лед.

Мога ли да комбинирам пазари, за да повиша своя коефициент?

Да, Бетано предлага така наречените Acca залози и Match Combo. Първият комбинира срещи, а вторият комбинира пазари само за една среща.

Конкурентни ли са коефициентите на Бетано?

Да, до голяма степен отговарят на основните изисквания. Екипът на тази платформа знае кои са най-добрите срещи и винаги изненадва клиентите си.

Вход в Betano

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Видове коефициенти в Бетано

 1. Ри
  Рик
  за БГ мисля, че десетичните коефициенти са напълно достатъчни, тъй че Бетано са ок по този показател
  1. Де
   Десо
   съгласен