Верификация на акаунт в Betano

2
Видяно 340 пъти

Всеки онлайн букмейкър изисква от своята аудитория да верифицира профила си. Потвърждаване на самоличността е наложена мярка от Комисията по хазарта, а данните се защитават от Комисията по личните данни и европейския закон GDPR. Най-често след регистрация в Betano ще открием, че новият потребител може да извърши първи депозит едва след преминаването на този процес. Това изискване важи за абсолютно всеки клиент в сайта на Betano.

Линк към Бетано


Защо тази стъпка е задължителна в платформата на Бетано?

Betano процес по потвърждаване

След като индустрията се пренесе в онлайн пространството, различните брандове трябва да бъдат сигурни, че всеки нов регистриран потребител ще отговаря на законовите норми – да бъде на минимум 18-годишна възраст. Бетано не е изключение и ще предложи няколко варианта, за да може самият процес да бъде бърз и лесен за всеки.


Как се прави верификация в Betano bg?

Изпълнението на последната стъпка по време регистрация за използване на всички услуги – спортни прогнози, забавление с казино игри, теглене на печалби и други – може да стане по няколко начина:

 1. След правенето на регистрация, новият клиент трябва да влезе в своя профил, а след това да избере опцията „Верификация“.
 2. Betano използва един от популярните методи – с предоставянето на документ за самоличност:
 3. Лична карта, шофьорска книжка или паспорт.
 4. Описано е каква снимка трябва да бъде направена на документа и какво точно трябва да е видимо и лесно за разчитане на екипа на Бетано.
 5. Процесът не отнема много време и потвърждаването може да се случи в рамките на няколко минути или до ден.

Алтернативно верифициране в Бетано

Това е вторият метод, който може да реши проблемите и евентуални притеснения за лични данни. Операторът предлага на клиентите да изпращат документ за заплатени сметки – битови или всякакви други – с точна информация. Тя трябва да бъде имената на един потребител, както и неговия адрес. Проверката тук ще бъде направена на база посочен адрес в профила и на самия документ. Избраният документ трябва да е със срок на годност от 6 месеца назад – по-стари фактури или сметки няма да бъдат верифицирани.


Често задавани въпроси

Какво се случва със снимката на паспорт/лична карта, когато я изпратя на Бетано?

Информацията от нея се обработва и изпраща в защитен сървър. Бетано не продава лични данни и няма право по закон да ги предоставя на трети лица, освен институции като ДАНС и НАП.

Обърках данните в профила си и след това изпратих личен документ, какво да правя сега?

При липса на съответствие между данните в профила и предоставения документ, Бетано автоматично закрива профила. Регистрирайте се отново.

Мога ли да потвърдя профила си с битова сметка, на която пише друг адрес?

Бетано използва адреса за верифициране на профила, както и имената. Използвайте сметки от мобилен оператор или други, които отговарят на данните в профила.

Колко време отнема потвърждаването на профила в betano bg?

Това е относително понятие и всичко зависи от натовареността на системата и екипа. Бетано не е оставил точен отговор, но практиката показва, че не отнема много време.

Какво ще се случи, ако не мога да потвърдя профила си в Бетано?

Бетано няма да позволи да теглите печалбите си и най-вероятно ще го закрие след определен период от време.

Страхувам се за сигурността си и съм мнителен към метода на Betano за верификация, има ли риск?

Не, системата използва 128-битова защита на изпратени файлове и данни. Изискването е на родното законодателство, а не на Бетано.

Посетете Betano

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Верификация на акаунт в Betano

 1. Ни
  Никола
  тъкмо преминах процеса по верификация и почвам да залагам
 2. Ог
  Оги
  мерси за инфото