Секция с резултати на живо в Betano

2
Видяно 140 пъти

Едно интересно приложение на букмейкърските платформи, освен очевидното поставяне на прогнози за различни дисциплини, е и наличието на резултати на живо, както и следенето на такива в реално време или за отминали срещи. Такава опция можем да открием в Betano live scores и да проследим всичко в реално време, при това за редица дисциплини. Идеята на Бетано е, че не всичко трябва да бъде обвързано с поставянето на залози, самата платформа може да се използва и като достоверен информационен портал, особено след като именно тази индустрия се вълнува най-много от крайния резултат.

Към Betano


Къде се намират точните резултати на Betano bg за спорт?

Този бранд ги позиционира в предпоследното поле в лявата част, където се намират и всички налични спортове. Макар и да не е на най-доброто възможно място, Бетано очевидно избира място, което няма да се промени и ще бъде възможно най-лесно за откриване. Политиката на оператора е да не променя основната си визия, с която е познат във всички държави, където предлага услугите си.


Какво представлява секцията с резултати на Бетано за спорт?

Betano секция с резултати на живо

Целият раздел „Резултати на живо“ предоставя на всеки един потребител, свободата да следи избрани двубои в реално време по минута. Live Score секцията е достъпна за абсолютно всички спортни фенове – не изисква поставянето на залог, нито правенето на акаунт в Betano bg. При избор на конкретна среща, потребителят може да получи задълбочен анализ, придружен с точна и ясна статистика до този момент.

Бетано оставя основните критерии, необходими за следене във всеки спорт. Във футбола откриваме анализ за Head 2 Head – с предистория за всички записани сблъсъци между двама атлети или два отбора. Информацията е предоставена на български език и ясно ще посочи кой е потенциалният фаворит на тази база.

Следващият прозорец „Starting Teams” или „Стартови състави“ предлага пълният списък на избраните играчи в отбора, придружени с резервите, ако има такива, както и стартовата формация.

Детайли по минута е прозорец, който често може да бъде открит и като известния бутон „Match Details”. В него Бетано подрежда най-важните моменти от срещата, посочвайки конкретната минута. Това може да е корнер, фал, жълт картон и други.

Последните два прозореца при индивидуалното разглеждане на срещата ще позволят на потребителя да избере кои футболни срещи да следи в конкретния момент и да се визуализират на екрана и кои не.

Платформата на Betano bg оставя всеки да контролира тази секция напълно свободно, а най-важното е, че се позволява така наречения combo изглед, в който се избират срещи от различни първенства и футболни турнири, които да се изобразяват. Позволява се и подреждане на селекция на база времеви интервали – срещи на живо, срещи за деня и сортиране на турнири.

Един много важен прозорец във всяка среща е така наречения „Статус“. Важно е да се обръща внимание и на него, защото една среща може да бъде отменена, да е в пауза между полувреме или дори да е приключила.


Кои спортове присъстват в Betano Live Score?

Букмейкърът има повече от 25 официални спорта, за които приема прогнози, повечето съчетават първенства от цял свят и е логично да открием, че точно тук резултатите на живо са сортирани с начален прозорец до:

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Хокей на лед
 • Тенис
 • Хандбал
 • Флорбол
 • Банди
 • Снукър
 • Тенис на маса
 • Волейбол
 • Бадминтон

Всеки спорт идва с богата гама от първенства, които могат да се следят от начален прозорец, но Betano оставя и функции като търсачка, както и опцията „Favorite” за маркиране на тимове, които да се следят. Последната функция отново е налична за всички потребители и не се ограничава само до регистрирани или логнати потребители.


Обобщение

Бетано заявява своя професионален поглед към света на спорта и се стреми да даде детайлна информация за всяка една среща, придружена с хронология на събитията. Избрани са актуални спортове, придружени с голяма база от наличните първенства, при това не само от Европа, но също така Азия, Южна Америка и САЩ. Live score секцията е разработена, за да предостави детайлна информация и да позволи по-точна преценка. Във всеки друг случай е достоверен източник за спортни данни и резултати, достъпни за всеки посетител на Betano bg.


Често задавани въпроси

Задължен ли съм да използвам резултатите на живо в Бетано?

Не, това е секция, която се предоставя за улеснение, но в никакъв случай не е единствена. Резултатите на живо са поставени, за да не губите време в контролирането на направените прогнози.

Трябва ли да съм регистриран, за да използвам Betano Live Score?

Не, тази функция е изцяло информативна и може да се наблюдава от всеки посетител на онлайн платформата, включително и през мобилна версия.

Има ли статистика в таблицата с резултати?

Бетано предоставя някаква форма на информация, но всички налични подробности ще бъдат открити в секцията със статистики.

Мога ли да следя само определени срещи на живо?

Да, за целта трябва да ги маркирате като любими или Favorite в статистическата секция на Бетано, след това може да наблюдавате само тях.

Налични ли са резултатите на живо и през мобилната апликация на Бетано?

Да, дори и ако не сте се регистрирали, възможно е дори да изберете за кои срещи да получавате известия. Всяка една промяна се отразява веднага.

Линк към Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Секция с резултати на живо в Betano

 1. Пл
  Пламен
  често го посещавам
 2. Ме
  Методий
  полезен раздел