Подробен обзор на раздел статистика в Бетано

2
Видяно 186 пъти

В платформите за спортни залози на почти всеки един букмейкър ще открием наличието на раздел със статистика. Същата често се използва за точен анализ при предстоящи спортни събития, предлагаща най-актуалната и дългосрочна информация, натрупана през сезоните. Предоставянето на Betano статистика е добро решение и често може да бъде от полза на разумните почитатели на спортни прогнози. Информацията винаги се предоставя напълно безплатно и изисква време за разчитане и вадене на основни изводи за предстоящи срещи. Именно чрез нея, всеки клиент на бранда може да повиши и своите очаквания в спортната дисциплина.

Посетете Betano


Къде в платформата на Бетано се намира секцията “Статистика”?

Бетано статистика

Брандът поставя двете най-важни и свободни за достъп категории – ”Резултати на живо” и ”Статистика”, в последните два реда на основната колона със спортни дисциплини. Същата се намира в ляво и може да се достъпва свободно, както от регистрирани потребители, така и от обикновени посетители на сайта betano bg.


Какво се крие в Betano Статистка?

Тази секция често се игнорира, но опитът показва, че именно там могат да се изведе полезната информация и да се повиши шансът на всяка една прогноза. Потребителите, които просто искат да разгледат класирането на дадено първенство по футбол, могат да я разглеждат свободно и без регистрация. Сайтът на Betano предлага пълен достъп до всичко случващо се в света на спорта. В нея са позиционирани над 20 спортни дисциплини, включващи популярни спортове като футбол, баскетбол, тенис и волейбол, придружени с не толкова популярни като крикет, плажен волейбол, колоездене и дори дартс. Betano изненадва потребителите с богата база данни и най-различни функции, които могат бързо и лесно да позволят на потребителя да открие най-актуалните събития, както и предистория за предишни срещи. Архивът на този оператор изобщо не е за подценяване.


Как се работи с Betano Статистика?

При отварянето на прозореца, потребителят се посреща от статистика и временно класиране на Българската професионална лига. Непосредствено под нея са добавени основни правила и определяне на победител в лигата в случай на равни правила. Бетано предоставя информация за:

 • Победи на всички отбори като победители и гости в една обща статистика
 • анализ на топ офанзивни и топ дефанзивни отбори
 • информация за последни изиграни мачове в кръг на първенството
 • Отборна статистика с отбелязани голове и натрупани картони
 • Секция с голове – отбелязани и допуснати голове със статистика по минути
 • Статистика на играч – голове и картони
 • Над/Под статистика

Очевидно е, че сайтът на betano bg е готов да предостави информация за всичко, което се случва на терена и то в дългосрочен план. При маркирането на даден отбор, статистиката на Бетано ни показва всички налични данни и показатели на избрания тим, включително неговия състав, динамика на заеманата позиция и много други. Всяка една информация е достъпна за разглеждане, но и се обновява в реално време. Избраният отбор в Българска професионална лига ще предложи и информация за всички останали Европейски турнири – Шампионска лига и Лига Европа – ако е участвал в тях или все още участва.

Други опции за филтриране на информация са:

 • Head to Head – сравнение между два отбора в предстояща среща, включваща предишни мачове.
 • Програма на първенство
 • Класирания
 • Отбори
 • Архиви
 • Съдии
 • Стадиони

Това също е детайл при разглеждането на една среща, особено след като Бетано ни посочва в секцията на съдиите и колко точно е средното време на даден рефер да покаже картон на терена.

В най-десния ъгъл на основната линия е поставен и символ „Лупа“ за бързо търсене на отбор или първенство.


Как да разгледам други спортове в Betano статистика?

След избирането на “Статистика” от менюто на букмейкъра, погледнете оранжевото меню и натиснете бутона „hamburger” – трите успоредни черти една върху друга. Търсачката се активира и след това може да изберете предпочитана дисциплина. При избора на футбол, второто помощно меню ще покаже избор на дестинация – Европа, Северна Америка, Южна Америка и други. Присъства статистика за национални отбор, международни клубни отбори и международни клубни отбори за младежи. Процесът е идентичен и с всеки друг избран спорт.


Различни ли са статистиките за представените дисциплини в Betano?

До някаква степен е възможно да бъдат открити различия, особено след като тук присъстват индивидуални и отборни спортове. Бетано запазва най-важното условие – да предостави пълната статистика за всеки един спорт или турнир. Процесът е идентичен, но съдържанието може да се различава в зависимост от избраната дисциплина. Възможно е определени турнири, като тези в тениса да не са попълнени, ако липсва информация, обърнете внимание на датата за турнира, възможно е той още да не е активен в спортния календар.


До колко статистики за страна са налични в Бетано бг?

В зависимост от популярността на един спорт, Betano обръща внимание на професионална лига, придружаваща полу-аматьорска лига, както и аматьорска лига. Към тях се добавят първенства за купа и суперкупа. Колкото повече футболни турнири има в една страна, толкова по-висок е шансът да има статистика Бетано за тях.


Обобщение

Статистиката Betano е може би една от най-подробните, които се предлагат в онлайн пространството. Работи се изключително лесно и бързо, а информацията е изключително точна и акуратна. Фактът, че Бетано по никакъв начин не ограничават достъпа до нея и я прави свободна за четене дори и за посетители на сайта, които нямат намерение да правят прогнози.


Често задавани въпроси

С какво ми помага статистиката на Бетано?

Колкото повече информация имате за една предстояща среща, толкова по-големи стават шансовете. Информацията е безплатна и подробна, достатъчно е да обърнете внимание.

Задължително ли е да следя статистиките в betano bg?

Не, но е препоръчително да им обръщате внимание, защото впечатляват с подробност и записване на детайлите, при това за редица първенства и турнири.

Имам ли достъп до тази Betano секция, ако не съм регистриран?

Да, предоставянето на информация не изисква никаква регистрация. Тя ще е необходима само ако решите да правите спортни прогнози.

Мога ли да следя конкретни отбори?

Да, Betano позволява селектиране на отбори и следене на техните резултати, както и представянето им до този момент.

Линк към Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Подробен обзор на раздел статистика в Бетано

 1. Ма
  Марио
  внимателно е изработена секцията и си личи, за което адмирации
 2. Ми
  Мирко
  за мен този раздел е супер полезен