Бетано дава до 100 лв. бонус за препоръка на приятел

Видяно 246 пъти

Онлайн букмейкърът Betano оповести старта на новата си бонус оферта, наречена „Препоръчай приятел“. Тя е достъпна за всички клиенти на оператора от България. Чрез нея, те ще имат възможността да си спечелят до 100 лева под формата на безплатни залози, ако поканят нови клиенти, които да се регистрират в Бетано България през изпратен от тях линк. Как се стига до него обаче и как се използва активирания free bet, ще ви разкажем в подробности нататък в този материал.

Препоръчай приятел на Betano.bg


Как да препоръчам приятел в Бетано?

За да препратите свой познат, който има желание да се регистрира в сайта на букмейкъра Бетано, ще трябва да му споделите конкретен линк от вашия профил. За да го направите, последвайте тези стъпки:

оферта препоръчай приятел от бетано
 1. Влезте в сайта на Бетано и се логнете в своята сметка.
 2. Отворете менюто на своя профил и изберете раздела с оферти.
 3. В него ще намерите секцията „Препоръчай приятел“ – отворете я.
 4. Ще видите своя уникален линк, който може да копирате и споделите.
 5. Може да поканите приятел и директно като му изпратите имейл през сайта на бетано.

След като изпълните тази процедура и вашият приятел кликне на линка, регистрира се и направи депозит, ще получите безплатен залог. Бетано ще кредитира акаунтите ви с по 10 лева free bet.


Как се използва полученият бонус?

За всеки препоръчан клиент в сайта на Бетано, вие може да получите по 10 лева безплатен залог. Максимумът, който може да вземете от тази промоция, е 100 лева. Това означава, че може да грабнете по 10 лева Бетано бонус безплатен залог само за 10 квалифициращи клиенти. Все пак, когато изпратите линка си към свой приятел, той трябва да отговаря на определени изисквания, за да получите бонуса. Ето и какви са те:

 • препоръчаният играч не трябва да има вече акаунт в Бетано;
 • трябва да се е регистрирал в сайта през изпратения от вас линк;
 • трябва да е направил депозит за поне 10 лв. в период от 7 дни след регистрацията;
 • депозити през Neteller или Skrill не важат.

Ако тези условия са изпълнени, двамата потребители ще получат своите награди до 48 часа след. Безплатният залог може да се ползва до 3 дни след кредитирането му и не подлежи на никакви разигравания преди изтегляне. Печалбите от него също не изискват превъртане, така че ще разполагате с тях както намерите за добре.


Често задавани въпроси

Какъв бонус дава Бетано за препоръчан приятел?

Betano.bg дава бонус по 10 лв. за всеки препоръчан клиент в сайта, като максимум може да вземете 100 лева бонус от тази промоция.

За колко човека мога да използвам Betano Препоръчай приятел?

Няма ограничение в хората, които може да поканите да се регистрират в сайта, но може да вземете бонус за максимум 10 човека, които изпълнят условията по квалифициране.

Има ли условия за превъртане на бонуса безплатен залог?

При получаване на бонус безплатен залог като част от офертата Betano препоръчай приятел няма изисквания за разиграване при вземането на бонус средствата.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Бетано дава до 100 лв. бонус за препоръка на приятел

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!