Какви са методите за извършване на теглене в Betano?

1
Видяно 391 пъти

Във времето всеки един почитател на спортни прогнози и казино игри ще стигне до онзи момент, в който ще желае да изтегли своите печалби. Платформата на Betano е инвестирала време в селектирането на по-разнообразни методи, както и в покриването на основните изисквания на всеки клиент.

В днешно време всеки би пожелал да прави преводи и тегления моментално, при това без никакви излишни такси, както и забавяне. Подобни методики изискват значително време, а и не трябва да забравяме, че Бетано се е спрял на някои от най-популярните и защитени методи. Всеки клиент има свободата да извършва тегления по два начина – чрез десктоп платформата или през мобилната платформа или приложение на Бетано.

Линк за Betano


Тегления, извършени с помощта на Betano Mobile App

Апликацията е налична за iOS и Android и се предлага напълно безплатно от оператора. Освен за следене на пазари, както и за наличието на различни платформи, същата може да се похвали с „Най-добро обслужване на клиенти“ на наградите EGR. И в партньорство с популярните интернет методи за разплащане, като в това число добавяме и електронното банкиране, тегления през Betano мобилно приложение се превръщат не само в сигурен, но и изключително интуитивен метод, който редуцира скоростта на извършените трансакции и обслужване на акаунта.


Налични методи за тегления от платформата на Бетано

Betano методи на теглене

Този оператор се е постарал да спести всяка една допълнителна такса на своите клиенти и свежда минималните такси за теглене до разумния минимум. Обърнете внимание и на условията за теглене на печалби, където също има някои важни подробности:

Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa20 лв.80 000 лв.до 3 работни дни
MasterCard LogoMasterCard20 лв.80 000 лв.до 3 работни дни
Revolut LogoRevolut20 лв.80 000 лв.до 1 час
EasyPay LogoEasyPay20 лв.5000 лв.до 1 час
Cashterminal LogoCashterminal20 лв.5000 лв.Незабавно
Български пощи LogoБългарски пощи
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer50 лв.100 000 лв.до 1 работен ден
Fast Pay LogoFast Pay20 лв.5000 лв.до 1 час
ePay.bg LogoePay.bg20 лв.60 000 лв.до 24 часа
Skrill LogoSkrill30 лв.60 000 лв.до 24 часа
Skrill 1-Tap LogoSkrill 1-Tap
Neteller LogoNeteller30 лв.60 000 лв.до 24 часа
Paysafe Card LogoPaysafe Card30 лв.4 000 лв.до 24 часа

В случай, че се чудите защо банковите преводи могат да се забавят, Бетано няма роля във времето за обработка от банката на клиента, както и с помощта на банков трансфер, това вече е елемент отвъд тяхната юрисдикция, но в повечето случаи посоченото време може да бъде значително по-малко, просто самият бранд предпочита да се застрахова, след като всяка една компания има различни приоритети.

Обобщение:

Въпреки някои ограничения при тегленията на печалби – конкретно визираме обслужването на дебитни и кредитни карти, потребителите на Бетано бг ще се радват на добро обслужване и изключително професионално отношение. В случай на неясноти, Бетано оставя и секция с FAQ въпроси, които най-вероятно биха дали необходимата информация.

Често задавани въпроси

Възможно ли е да използвам втора дебитна карта за превод към Бетано?

Няма ограничения коя точно сметка ще използвате, за да правите своите депозити. Важно е пластиката и сметката да бъдат на ваше име.

Мога ли да получа спечелените суми в кеш?

Тази операция е възможна ако използвате каси на ePay и EasyPay. Обърнете се към екипа за повече подробности на посочения мейл – support@betano.bg.

Трябва ли да декларирам спечелени суми от игра в Betano?

Не, всички парични награди, включително и тези от залог, са освободени от всякакъв данък.

Възможно ли е изплащането на печалби към дебитна карта да бъдат по-бързи?

Betano предоставя примерни срокове, но не може да гарантира със сигурност колко бързо ще се отрази една трансакция по вашата сметка.

Не получавам своите изтеглените си печалби от Бетано?

Ако сроковете са минали и все още не виждате направена трансакция, обърнете се към екипа и към вашата банка.

Мога ли да сменя сметката, по която да постъпват печалбите от Betano?

Подобна операция е възможна, но за целта ще трябва да изпратите e-mail със запитване за конкретните стъпки.

Посетете Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Какви са методите за извършване на теглене в Betano?

  1. Кр
    Краси
    бързо става