Какви са начините за депозит в Betano?

1
Видяно 250 пъти

Освен предлагането на сериозно разнообразие от спортни дисциплини и казино игри, един добър букмейкър трябва да предоставя и добър контрол над профила на клиента, като това включва методите за правене на депозит, скорост на обслужване на сметката, както и такси при изпълняването на тази операция. В това отношение Бетано изненадва потребителите с достатъчно сериозна и впечатляваща селекция от възможности, включвайки някои от най-популярните методи, както и някои от вече наложените в чужбина.

Посетете Бетано


Какви са наличните методи за депозит в платформата на Бетано бг?

Betano секция за депозити

Възможностите за депозит са около 10 и макар и да не ви се струват много, операторът се е постарал да отговори на основните изисквания. При всички методи, с изключение на банков превод, времето за отразяване на трансакцията се случва мигновено. Това означава, че докато извършите превода си, той вече е наличен в профила ви и може да се използва.


Бетано захранване на сметка през мобилно приложение

Редно е да отбележим, че системата за депозити през мобилна апликация Betano има награда за висока скорост на обслужване на мобилните разплащания, но също така впечатлява и с високо ниво на сигурност, което ще се открие и в самия сайт. Компанията посочва, че използва всички модерни технологии и освен това добавя 128-bit криптиране на информацията. По този начин всеки един потребител може да бъде спокоен за своята лична информация, както и за предоставянето на информация по профила си.


Какви са популярните методи за извършването на депозит към betano bg?

Метод
Такси
Време за обработка
Мин.
Макс.
Кредитна / дебитна карта
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
60000,00 лв.
EasyPay
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
5000,00 лв.
FastPay
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
5000,00 лв.
Cashterminal
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
4999,00 лв.
ePay
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
5000,00 лв.
Skrill
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
60000,00 лв.
Skrill 1-Tap
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
60000,00 лв.
Neteller
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
60000,00 лв.
Paysafe
Безплатно
Мигновено
10,00 лв.
1900,00 лв.
Банков превод
Безплатно
До 2 работни дни
50,00 лв.
100000,00 лв.

Предвид предоставените възможности е логично да забележим, че банковият превод все още изостава във времето за обработка. Освен това не трябва да забравяме, че под дебитни и кредитни карти очевидно се има предвид всички видове налични пластики, които се издават от популярни компании, а това автоматично трябва да ни подскаже, че всяко електронно банкиране ще бъде перфектен партньор за нашето забавление.

Обобщение:

Платформата на Бетано е инвестирала много време, за да предостави възможно най-популярните методи за обслужване на сметката на потребителя. Както споменахме в горните редове, тук сигурността е на високо ниво, но това също така означава, че всеки един клиент трябва да бъде внимателен, особено с видовете мрежи, които използва за преводи.


Често задавани въпроси

Колко време е необходимо, за да се отрази моя превод по сметката ми в Бетано?

Като изключим банковия превод, който отнема 2 дена, всички други трансакции се случват моментално.

Възможно ли е все пак да бъда таксуван при извършването на трансакция?

Бетано поема всички налични разходи при този процес, следователно таксите са платени, без значение от стойността и размера.

Мога ли да използвам друг метод от официалните посочени?

Бетано се е постарал да избере някои от най-популярните методи, за да пести времето на клиентите. Индивидуални методи не са налични и не се допускат.

Направих превод към betano bg, но не се отразява, какво да правя?

Най-добрият вариант е да пишете на екипа, както и да прегледате къде точно сте направили въпросния превод.

Не искам да използвам електронно банкиране, как да направя превод към Betano?

Касите на ePay и EasyPay могат да помогнат за правенето на депозит към оператора, както и терминалите на CashTerminal. За повече информация е редно да се обърнете към екипа на Бетано.

Мога ли да правя преводи с Betano mobile app?

Разбира се, приложението на Бетано е разработено специално за тази цел и дори има награда за качество.

Защитени ли са данните ми, когато правя преводи към Бетано?

Да, криптирането на данни е основната им задача, но има и изискване и от самия потребител да внимава какви точно мрежи използва по време на трансакцията, а и не само.

Линк към Betano

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Какви са начините за депозит в Betano?

  1. Ев
    Евлогии
    лесно е