Betano MatchCombo – как да комбинираме залози в Бетано?

2
Видяно 325 пъти

Разнообразието от залози в една букмейкърска платформа позволява на спортните фенове да се възползват от различни комбинации. В раздела на Betano залози са налични редица ставки с възможност за комбинация. Съществуват опции за множествен залог – в сайта на Betano той носи името Acca залог, както и така наречения MatchCombo. Вторият позволява на потребителите да комбинират пазари в едно спортно събитие. Залогът може да се използва за редица спортни събития, които са маркирани в тази категория.

Към Бетано MatchCombo


Как да открием срещите, позволяващи Match Combo в Бетано?

За целта всеки клиент трябва да се логне в сайта на Бетано, а след това да изберете дадено събитие за комбиниране на вътрешни залози. В менюто със ставки за „Всички“, „Гол“, „Продължения“ и други – в зависимост от избора на предварително или вече стартирало събитие, селекциите могат да се различават – в края на линията с менютата стои иконата за комбиниране на залози. Не всички срещи могат да предлагат тази опция и не всички пазари позволяват комбиниране, предложените залози за комбинация се определят от Бетано.


Колко комбинари Бетано залога могат да се направят в една среща?

Betano Match Combo онлайн залози

Изчисленията на този букмейкър показват, че разумният брой залози могат да бъдат между 2 и 7. Бетано се опитва да запази разумната граница и налага ограничения, които статистически имат шанс за изпълнение – колкото по-висок е изборът на един клиент, толкова по-висок става и рискът.


Какви ставки предлага Мач Комбо Бетано за своите клиенти?

Комбинациите могат да бъдат най-различни и остават напълно идентични на предложените залози преди и по време на среща. Често предложенията включват краен резултат, гол майстор, брой картони, приблизителна минута за отбелязване на гол, четен/нечетен брой голове, Над/Под и други.


За кои спортни дисциплини се предлага Betano match combo?

Бетано посочва в своите общи условия, че тази опция е валидна само и единствено за футбол, като не може да се използва за нито един друг спорт. Изборът може да се промени в бъдеще, но на този етап Match Combo е вид залог, който ще забавлява само футболни фенове.


Има ли възможност за анулиране на направена селекция с мач комбо Бетано?

За съжаление има такъв сценарий и той се активира от Бетано бг, когато дадена селекция е невъзможна за изпълнения. С други думи, ако един клиент е избрал голмайстор, който не играе, цялата селекция от залози се анулира, без никакво значение дали останалите са прогнози са изпълнени или не.


Заслужава ли си използването на Match combo от Betano?

До голяма степен това е едно положително решение за големи футболни срещи и дербита, в които са заложени обрати и майсторска игра. Обединяването на коефициентите от всички добавени ставки в комбинацията за футбол ще намалят стойността на даден залог, а същевременно ще повишат коефициента. Експертите са на мнение, че разумните комбинации могат да бъдат с по-висок шанс за изпълнение, но генерално комбинация от залози за мач е оригинално решение на Бетано.


Често задавани въпроси

Не откривам символа Мач Комбо в Бетано, защо?

Бетано посочва в своите правила, че не всяка среща ще позволява подобна услуга. Търсачката предлага филтър точно по този критерий на своите клиенти.

Колко срещи мога да комбинирам с тази опция на Бетано?

Изборът е между 2 и 7 прогнози за среща. Смята се, че шансът се понижава драстично над този брой.

Мога ли да комбинирам пазари от различни категории с Betano match combo?

Бетано позволява да видите всички активни пазари, които могат да се използват за комбинация. В повечето случаи съществува такава опция.

Правят ли се мач комбота в секцията „На живо“ в Бетано?

Да, подобни опции са налични и в тази секция, отново трябва да използвате бутона за разглеждане на ставки, позволени за комбинация.

Позволена ли е употребата на кеш-аут и мач комбо в спортната секция на Бетано?

В зависимост от самата среща, можете да откриете, че опцията за предварително изтегляне на залог се появява автоматично. Бетано избира кога да я предложи като опция и посочва за кои срещи ще е налична.

Колко рисково е предложението мач комбо от Бетано?

Всеки един залог има доза риск, но при разумна игра е сигурно, че шансовете ще се балансират. Бетано е наложил ограничения точно по тази причина – да предостави шанс на клиентите си.

Как да филтрирам само срещите, които позволяват Match Combo Betano?

Ще откриете, че в списъка със спортни събития има налични пазари и коефициенти. На същата линия в дясната част стои и символа за филтриране, посочващ кои точно са активните срещи с комбинация.

Линк към Бетано MatchCombo

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Betano MatchCombo – как да комбинираме залози в Бетано?

  1. То
    Тони
    полезно е
  2. Ри
    Рик
    една от най-много използваните от мен функции в сайта на Бетано