Пряко предаване в Бетано

1
Видяно 212 пъти

Със създаването на секции като „Спорт на живо“, букмейкърите побързаха да помислят и за следващата стъпка, търсейки възможно най-доброто решение за доближаването на спортната емоция да потребителите. Възможността за пряко предаване или Betano live streaming ще предостави възможност за следенето на спортни срещи в реално време. Букмейкърът се е постарал да предостави достъп до някои от най-вълнуващите първенства и за някои от най-актуалните дисциплини, гарантирайки по-точни спортни прогнози.

Вход в Betano


Кой може да се гледа излъчване на спорт в betano bg?

Решението на букмейкъра е да остави тази опция свободна за всички регистрирани клиенти, които разполагат с 0.20 лв. в своята сметка или са направили залог в рамките на 24 часа. Бетано не е посочил дали залогът трябва да е за конкретно дерби или не. Не се изисква друг допълнителен софтуер или настройки, особено ако разполагате със стандартен браузър. Почитателите на мобилни услуги могат да се възползват от пряко предаване в Betano mobile и мобилната апликация за Android и Apple, предоставена напълно безплатно в съответните маркети – за нея също е необходим потребителски профил.


Как се активира прякото предаване в Betano?

Betano опция за пряко предаване

За целта трябва да влезете в секцията „На живо“, където се приемат прогнози и по време на срещата. Въпросните мачове с опция за Live Stream разполагат със специален бутон „Play” точно до коефициентите на избраната среща. Под него често стои и още един бутон с визуализация на футболно игрище – той активира интерактивните анимации. Ако искате да разгледате всички налични срещи със streaming опция, използвайте същия бутон в горния десен ъгъл, точно до опцията „Подреждане“. Така търсачката ще покаже всички срещи към този момент, които могат да се гледат незабавно, стига акаунтът да отговаря на посочените изисквания в горните редове.

При активирането на тази функция, вашият стрийм започва пряко предаване във видео прозорец. Разполагате с опция за контрол на звука и увеличаване на дисплея, но не до степен, в която да заеме пълния прозорец – Бетано оставя видими пазарите, както и електронния фиш с направени прогнози.


Опция Betano Гледай на живо и залагай

Betano предоставя специална функционалност на своите потребители, които залагат през телефон. Чрез Watch and Bet опцията, клиентите могат да активират live streaming услугата за избрана среща през мобилните услуги на бранда и да поставят своите залози едновременно. Идеята тук е, че ще може да залагате без да напускате екрана за прякото предаване.

betano watch and bet опция

Тази функция е налична за повечето срещи от света на футбол, тениса и баскетбола, които се предлага с live stream.

Активирането на опцията изисква да влезете в акаунта си и да изберете някой мач на живо с пряко видео. След това активирате преглед на цял екран и на дисплея си ще видите различни маркети от мача и техните коефициенти, които лесно ще може да прегледате. След като изберете дадена селекция, ще видите прозореца SpeedBet, с който ще може да поставите залога си.


Кои спортове се излъчват на живо в Бетано бг?

Селекцията на този етап покрива не само популярни спортове, но и такива, които все по-често са предпочитани от феновете. Изборът за live stream се свежда до:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Снукър
 • E-Sports
 • Плажен волейбол

Интересен факт е, че макар Бетано да посочва първенства като Primera Division, Бундес лига, Serie A и Лига 1 за основни, можем да открием, че Live Streaming за футбол може да бъде открит от целия свят. Букмейкърът предоставя опцията за стрийм дори на срещи като КАФ – Купа на африканските нации, срещи от Бразилия и Португалия. Що се отнася до баскетбола, бетано се спира на NBA и Евролига, придружени с други европейски лиги. Почитателите на Snooker могат да следят по-интересните срещи от серията Masters.

Обобщение:

Бетано бг е букмейкър с усет към детайлите и достатъчно възможности за следене на света на спорта от близо. С минималните условия за активиране на услугата за live stream е ясно, че нито един спортен почитател няма да скучае. Благодарение на интуитивното подреждане на betano е лесно за всеки клиент да избере и да провери кои точно маркирани срещи ще позволяват активирането на функцията. Минималните изисквания за активиране също са плюс за компанията.

Често задавани въпроси

Има ли такси за Live стрийм услугите на Бетано?

Не, единственото условие е един клиент да разполага с 0.20 стотинки в своя профил или евентуално да е направил залог в последните 24 часа.

Мога ли да гледам спорт на живо в платформата на betano, ако използвам таблет?

Можете да се възползвате от тази услуга на всяко съвременно умно устройство. Достъпът е само за регистрирани потребители и може да се извършва през betano mobile app или мобилната версия на сайта.

Активирам опцията за пряко предаване от Бетано, но не тръгва, къде бъркам?

Проверете връзката до мобилното си устройство, активирането на Live Stream изисква стабилна мрежа, както и по-съвременно устройство.

Как да гледам пряко предаване, през betano мобилно приложение?

Стъпките са идентични, от посочените по-горе. Уверете се, че имате достатъчно мобилни данни или стабилна Wi-Fi връзка.

Как да знам кои срещи мога да гледам в реално време?

Betano има специален бутон в секцията „Спорт на живо“ – „Play”. Именно той посочва и наличието на пряко предаване за всяка една от срещите.

Кои първенства се излъчват в betano bg?

Букмейкърът се е спрял на популярни европейски турнири, но също така предлага достъп и до събития от цял свят. Спортове като e-NBA и e-FIFA също са налични, макар и активността им да не е толкова голяма.

Мога ли да гледам лайв стрийм, ако нямам регистрация?

За съжаление това не се позволява от бетано, само регистрирани потребители имат достъп до тази опция.

Посетете Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Пряко предаване в Бетано

 1. Те
  Теди
  много добра опция