Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🕹️ Betano eSports - къде да ги намеря?
 2. 🎮 Видове залози на еСпортове в Бетано
 3. 📺 Залози на живо
 4. 📈 Пазари за електронни спортове
 5. 📲 Mobile eSports
 6. ❓ Въпроси и отговори
Betano eSports секция

Електронните спортове продължават да печелят вниманието на световната аудитория. С помощта на интернет, както и любовта към компютърните игри, това се превръща в следващия успешен спорт на новия век и не случайно намира място и сред реномираните букмейкъри. Не случайно ще открием такива и в раздела на Betano eSports с разнообразни дисциплини и разбира се, следене на някои от най-големите турнири в индустрията.

Към Betano eSports


Къде се намира секцията на Бетано за електронни спортове?

Betano електронни спортове

Брандът е позиционирал всички спортни дисциплини по важност, а след това и по азбучен ред, обърнете внимание, че оригиналното изписване е e-sports. При избора на въпросната селекция ще се зареди нов прозорец с актуалните турнири към конкретен момент, а под тях се позиционират и всички останали заглавия. Важно е да се спомене, че този букмейкър следи предимно лигите в цял свят и се спира върху онези, които генерират най-висок интерес. В зависимост от популярността на дадено заглавие, откриваме между 6-12 лиги – тоест потребителите винаги ще открият достатъчно срещи. Бетано оставя и възможност за селекция на срещи, които ще бъдат активни в конкретен време ви интервал от 3 до 24 часа. Използването на мобилно приложение Betano app ще изпрати дори известие до играчите, че конкретни срещи започват.


Какви са избраните дисциплини от Betano?

Към този момент операторът се е спрял на следните заглавия:

 • League of Legends
 • Counter-Strike:Go
 • Dota 2
 • Rainbow Six
 • Valorant
 • Star Craft II
 • King of Glory

Всяко едно заглавие е специфично и се провежда по различен начин, като най-вероятно в бъдеще и спрямо развитието на е-спортовете ще се добавят и други дисциплини. В настоящия момент са избрани само класики и отборни игри, гарантиращи обрати и адреналин.


Стрийм на е-спортове от Бетано

Платформата разполага с такава опция, но тя се намира в секцията „Спорт на живо“. Освен това са налични и опции за гледане на интерактивни анимации, добавящи статистика и анализ в реално време. Това също е добър вариант за всеки почитател в движение, който иска да следи само конкретните събития от играта. Бетано има отделна категория за е-спортовете на живо и винаги излъчва поне няколко срещи. Стриймът е валиден само за регистрирани играчи, но интерактивните анимации и статистиката могат да се гледат свободно и без регистрация.


Видовете пазари на Betano за електронни спортове

В зависимост от самото заглавие, опциите за залози се свеждат до:

 • Краен победител
 • Победител на карта
 • Играч на мача
 • Брой фрагове
 • Под/Над
 • Точен резултат
 • други

Налични са и специални залози, които се активират по време на срещата, както и статистика, очаквана селекция на всички играчи в даден отбор и други полезни съвети. Бетано дори добавя и така нареченият ментор за залози, посочвайки някои от по-добрите пазари, както и съвети за разумна игра.

Освен възможност за правенето на прогнози за дадена среща, Betano оставя опцията отворена и за дългосрочни прогнози, които могат да се сведат до победител в кръг на дадено първенство, както и за краен победител. Тази опция е налична за всички заглавия, но не винаги е отворена за всички електронни спортове в селекцията. Някои електронни спортове не са чак толкова мащабни и липсват конкуренти, за да се предложат такива пазари, поне на този етап.


Електронни спортове през мобилно приложение на Бетано

Почитателите на е-спортове няма да останат разочаровани, ако предпочитаното им устройство е мобилен телефон с операционна система от iOS или Android. Бетано разполага с достатъчно добро приложение за правенето на залози и електронните спортове също са налични, както и възможността за пряко предаване и персонализиране на известията – това е важен елемент, особено ако следите повече от един турнир. Няма разлика между пазарите и коефициентите, но за залози на живо, именно мобилната версия или апликацията ще бъдат от най-голяма полза за почитателите.


Често задавани въпроси

Активни ли са e-sports и колко често се излъчват мачове от Бетано?

Електронните спортове се смятат за една от най-бързо развиващите се дисциплини. В платформата на бетано ще открием, че винаги има поне няколко стартирали дербита.

Мога ли да правя прогнози на e-football и e-basketball?

Дисциплините са налични, но Betano ги позиционира в спортните секции на футбол и баскетбол.

Позволява ли се Match Combo в електронните спортове?

Бетано заявява, че всяка функция, която е налична в избора на пазари, позволява нейното използване. Логично е, че ако липсва бутон „Match Combo”, опцията не може да се използва.

Кой е най-разглежданият спорт в е-спортовете на Бетано?

Един поглед към избраните дисциплини ще ни подскаже, че става въпрос за LoL – там турнирите са най-много, придружени с добри коефициенти.

Наличен ли е Live Stream за е-спортовете?

В платформата на Betano bg ще открием, че електронните спортове са позиционирани в секцията „На живо“ има категория за e-sports. Именно там някои срещи могат да се излъчват в реално време.

Линк към Бетано е-Спортс

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Електронни спортове в Betano

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!