Кеш аут опция в Betano

1
Видяно 184 пъти

Като реномиран бранд, целящ да предложи колкото се може повече свобода и лимитиран риск на своите клиенти, Бетано разполага с кеш-аут функция за изтегляне на залог. Същата е смята за една от най-търсените в портфолиото на Бетано БГ и е налична и за родните клиенти. Логично е, че идеята е предварителното затваряне на залог, за който един потребител е преценил, че няма да се изпълни, е ключово при забавлението, а и тази функция е една от най-използваните в дългосрочен план. Кеш аут може да се използва и за ранно изтегляне на печалба, ако въпросният залог върви в положителна посока.

Посетете Бетано


Как работи кеш аут опцията на Betano?

Betano кеш аут функция

Тя е налична за голяма част от спортните прогнози в платформата, както и за специално посочени срещи от самия оператор. По време на самата среща, опцията може да се появи във фиша, като посочва и стойност за изтегляне. За съжаление Betano също може да избира кога да предложи тази опция, а в зависимост от самото развитие на срещата, предложението коефициенти също могат да се различават от крайните.

Изискване е от всеки един играч да следи дадена среща и да наблюдава в реално време как се променя коефициента, за да може да избере дали да изтегли залога си. В общите условия на Бетано ще открием, че брандът не носи никаква отговорност относно разликите в коефициентите, особено ако се сравняват крайните след приключването на срещата. Кеш-аут не дава никаква гаранция, че един клиент може да спечели повече с него, отколкото с друга използвана функция. Идеята на тази възможност е да минимизира загубите или да позволи на играча да вземе възможно най-доброто по време на срещата.

Има и сценарий, в който предлаганата опция ще се радва на висок коефициент, но това най-често е предложение, което се появява към края на срещата и при евентуално по-точно направена прогноза. Предложението на Betano е не само интересно, но и динамично, като клиентите не трябва да забравят, че всичко на терена може да се промени в рамките на няколко минути, ето защо и разумната употреба ще бъде ключова. Кеш-аут никога не се доближава до официалната и реална печалба при краен резултат, но в положителен сценарий ще открием, че същата е много близка до окончателната.


От кои устройства е наличен Betano кеш аут?

Операторът разполага с едно от най-добрите мобилни приложения, като ще открием в кеш аут в Betano mobile и принципът на работа е идентичен спрямо употребяването му от компютър. Вниманието към направените залози е ключово, а и интегрирането му във всяка една мобилна платформа прави забавлението още по-динамично, особено след като всеки един клиент може да следи залозите си в движение. Условията и спортните изисквания за активирането не се различават от избраната платформа, тази опция продължава да е същата и отговаря на основните изисквания, които са посочени в тази платформа.


Кога ще е наличен кеш-аут в платформата на Betano?

Както споменахме в горните редове, това е опция, която може да се предложи за редица спортове. Той е активен както за предварителни залози – множествени и единични, така и за познатите залози на живо, но само за конкретни ставки. Betano кеш-аут е известен с това, че се стреми да покрие огромно поле от възможности и може да се приложи както за една ставка в конкретна среща, така и за няколко. Динамиката на тази опция определено може да спечели вниманието на феновете и да мотивира мнозина да се впуснат в по-сериозното удоволствие.


Каква е скоростта за уреждане на залога в Бетано?

Общите условия на Betano cash-out ще ни подскажат, че при активирането на функцията, всеки един залог се урежда моментално, а преведената сума в профила на потребителя ще бъде добавена автоматично и ще отговорят на стойността по време на активиране. Важно е да се обърне внимание на факта, че функцията ще се появи автоматично във фиша, а не може да се достъпва самостоятелно или при желание на самия клиент. Вниманието към направените залози и електронния фиш трябва да бъде винаги високо. Практиката посочва, че Betano кеш-аут ще се появи на малко по-късен етап, най-често след първите 5-10 минути от старта на срещата. Не е възможно да се направи залог и веднага да бъде изтеглен.


За кои спортове е наличен Бетано кеш аут?

Операторът Бетано е избрал някои от най-популярните срещи като футбол, волейбол и тенис. Възможно е да присъстват и други дисциплини, но ще открием, че още при търсените на дисциплини е оставена филтър за срещи и спортове, при които такъв ще бъде наличен. Този букмейкър ясно напомня на своите клиенти, че всеки един друг спорт, който не попада в посочената селекция, няма да се възползва от възможността за предварително теглене на залога.


Какви видове Бетано кеш-аут можем да открие в платформата?

Те се разделят на класически версии като пълен и частичен. При първият откриваме, че най-често автоматично затваря целия залог, а в друг случай клиентът може да остави сума, която да продължи да играе. Съществува и автоматичен Betano cash-out, при който трябва да се посочат допълнителни параметри за изпълнение. Такъв пример е при какъв коефициент, време или стойност да се активира същия, това е удобна възможност за онези почитатели, които нямат време да следят всяка една среща.

Важни подробности, които трябва да знаем за Бетано кеш аут функцията

Редно е да се посочи, защото букмейкърът все пак има и някои допълнителни условия, които могат да изненадат малко неприятно даден потребител и едва след това се разглеждат.

  • Ще открием, че той е наличен за всички срещи, които са с 0% марджин за краен победител.
  • Ако кеш-аут е активиран преди дадена среща да бъде прекратена по технически причини, залогът ще се смята за уреден и ще бъде изплатен спрямо посоченият там коефициент.
  • Не на последно място, макар и това да се случва много рядко, но ако Betano има технически затруднения и опцията не се появи, залогът се урежда на база крайния резултат.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам кеш-аут за Бетано acca залози?

Да, при комбинирането на срещи, букмейкърът може да активира функцията и да предложи ранно изтегляне.

Искам да използвам кеш-аут, но не е наличен в конкретна среща, какво следва?

Бетано има правила и не позволява всяка една среща да се възползва от кеш-аут. Обърнете внимание на специалния символ, който маркира всички cash out дербита на Betano.

Betano не отразява изтегления залог след активиране на функцията, какво да правя?

Системата може да отрази изтеглянето веднага или в рамките на няколко минути. Информацията е посочена в общите условия на букмейкъра.

Използвах кеш-аут в Бетано и залогът ми беше анулиран, какво следва?

Употребата на тази опция е възможна за игра с реални средства и за посочени срещи. Ако играете с бонус, изпълнявате мисия или има други конкретни условия, Бетано може да ги сметне за нарушени и да го анулира.

Линк към Бетано

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Кеш аут опция в Betano

  1. Ог
    Огнян
    полезна опция