Betano мачове с 0% марж всеки ден

Видяно 222 пъти

Спортната секция на Бетано е изпълнена с многобройни възможности за залози и игри. Букмейкърът притежава богат арсенал от спортове с различни маркети и високи коефициенти. Към тях обаче, Betano е решил да прибави и още един плюс за своите потребители, а именно офертата за 0% марж всеки ден. Тя е налична за различни спортове ежедневно, а в следващите редове ще ви разкажем повече за нея.

Вход в Betano


Какво представлява Betano 0% марж?

Бетано бонус 0% марж е оферта за спортни залози, при която потребителите получават възможността да заложат на топ коефициенти за краен изход от избрани събития. Мачовете с 0 процента марж се виждат още на началната страница на спортния раздел от Betano.bg, като лесно може да забележите символа 0% в оранжево, който указва наличието на високи коефициенти за избраната среща.

betano футбол 0�аржИмайте предвид, че нулевият марж се предлага единствено за пазар Краен резултат и не е валиден за другите пазари.

На кои спортове е достъпен нулев марж от Бетано?

Betano предлага офертата за 0% марж на футбол, баскетбол и хокей. Наличен е само преди началото на избрания мач и само за пазар на краен резултат.

Имайте предвид, че залог на пазар с 0% марж не допринася за други бонуси и оферти, които ще откриете в сайта.


Какво означава 0% марж?

0% марж в спортните залози означава, че получавате топ коефициенти за избрано събитие за залог. Букмейкърите онлайн изчисляват коефициентите към всяко събитие и пазар чрез поставянето на конкретен марж. Този процент може да се изчисли като има различни калкулатори за изчисление на маржина при коефициентите. С него сайтовете за залози си гарантират сигурна печалба от всички направени залози.

В идеалния случай, маржинът при коефициентите трябва да дава резултат от 100%, което предоставя честни шансове и вероятности за избраното събитие.

Например, ако имаме залог за под или над 2,5 гола в дадена футболна среща, коефициентите с 0% марж например биха изглеждали така:

  • @2.00 коефициент за под 2,5 гола
  • @2.00 коефициент за над 2,5 гола

Това показва, че и двата пазара имат по 50% шанс да се случат. Букмейкърите обаче, обикновено, дават по-нисък коефициент или например по 1.90 за двата варианта. Това означава, че има маржин в полза на букмейкърите и предлаганите коефициенти са по-ниски от идеалния случай.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Betano мачове с 0% марж всеки ден

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!