Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🕹️ Bet365 eSports - налични ли са?
 2. 🎮 Стъпки за достъп до eSports в Bet365
 3. 🎯 Видове залози на електронни спортове
 4. 💳 Депозити и тегления
 5. ❓ Въпроси и отговори (FAQs)
 6. 🌟 Заключение и оценка

В следващите редове ще прочетете какво е мнението на екипа на Betenemy за Bet365 eSports залозите. Имаме дългогодишен опит в анализирането, прогнозирането и проучването на различни онлайн букмейкъри за eSports, като обект на интерес в момента е британската компания, която е много изестна не само в чужбина, но и по нашите географски ширини. Много български играчи изявяват желание да научат малко повече за залозите на електронни спортове в сайта bet365.com и екипът ни реши да разгледа темата в детайли. Надваме се, че ще ви бъдем полезни!

Вход в Bet365


Защо до преди известно време не можех да открия категорията с електронни спортове в Бет365?

Има обяснение на въпроса защо не виждам електронни спортове в сайта на компанията. Важно е да се отбележи това, че Bet365 приема клиенти от България. Така, че не се безпокойте за това. Друго нещо, което не трябва да ви притеснява е това дали Bet365 има лиценз за България, защото отговорът отново е положителен.

След като знаете горните два факта, съвсем логично би било да се запитате защо до преди известно време не можехте да видите налични електронни спортове, на които да залагате в платформата, а от скоро това не е така. Нашето предположение за това е, че компанията искаше да подготви добре предложението към своите играчи от България и това отне известно време. Повечето хора бяха скептици, но екипът ни следи букмейкъра от доста време и бяхме сигурни, че в един момент ще внедри залози за електронни спортове в платформата си. Истината е, че към момента залозите от този тип са разрешени за нашата страна, но доста дълго българските играчи не разполагаха с тази възможност, което се считаше за доста основен минус.

Добрата новина е, че секция с еСпортове в Бет365 вече е достъпна и може да бъде открита в основната категория за спорт.

Пример за страни, от които залозите на електронни спорове в Bet365 са достъпни:

Тъй като знаех, че такъв тип залози се предлагат на сайта, а доста време от България не можех да ги достъпя, исках да знам за кои страни са активни те. След дълго проучване успях да изготвя кратък списък на страните, за които със сигурност знам, че такъв тип спортове са видими в платформата на Bet365. Ето и кои са те:

 • Algeria
 • Armenia
 • Australia
 • Brazil
 • Denmark
 • Malta
 • Uganda
 • UK

Естествено с тях не се изчепават страните, за които опцията е видима. Най-лесно бихте могли да разберете, когато достъпвате сайта през дадена страна. Ако отстрани в менюто виждате ‘Esports’, то със сигутност залозите са достъпни. И обратно, когато не са видими, както е с играчи от нашата страна – вие просто няма да можете да достъпите секцията.


Откъде да достъпя секцията с електронни спортове на Bet365?

Ако все пак сте от късметлиите, които нямат проблем с достъпа до секцията, намирането ѝ ще се окаже лесна задача. Любопитното е, че дори няма да ви е необходима регистрация в Bet365, за да достъпвате раздела. Естествено с уточнението, че не сте решили да правите залози. Ако желаете да изпробвате възможностите и да поставите пари, в такъв случай ще трябва да имате отворена смета в сайта на букмейкъра.

  • Първа стъпка: Вход в сайта на Bet365 (можете да използвате бутона по-долу, който директно ще ви препрати към официалния сайт на компанията).
  • Втора стъпка: Ще ви се зареди началната страница на сайта. Отстрани, вляво, ще видите ветикално меню, в което има списък с всички възможни спортове, на които можете да поставяте залози.
  • Трета стъпка: След като намерите „Esports“, натиснете върху него и ще ви се заредят всички залози на електронни спортове, които можете да направите в платформата.

Bet365 eSports - На какви видове електронни спортове можем да залагаме в Bet365?

Bet365 видове електронни спортове

Електронните спортове набират все по-голяма популярност. Не случайно все по-голяма част от букмейкърите се стремят да предоставят възможно по-извстни и предпочитани заглавия, за да припокрият минималните търсения на залагащите. Ето защо, когато посетихме сайта на Бет365 намерихме залози на:

 • League of Legends (LOL)
 • Dota2
 • KOG
 • CS:GO
 • World of Warcraft
 • StarCraft
 • StarCraft II
 • Rainbow Six Siege

Всички по-големи първенства и турнири са включени в раздела и очакват да бъдат изпробвани. Някои залагащи са в очаване на специален бонус от Bet365, който да бъде определен за е-спортовете в сайта. Дали това ще е така, предстои да научим и в случай, че такава оферта се появи, ние ще го отразим в нашето ревю, посветено на промоциите в сайта на Бет365.


Как да изтегля печалбата си и какви възможности за плащане ми предлага Bet365?

Едни от популярните опции като по-известните електронни портфейли (e-Wallets), дебитни или кредитни карти, банкови преводи са сред наличните опции, с които ще разполагате, когато решите да извършите плащане в сайта на букмейкъра. Към момента повечето потребители не споделят да имат проблеми с извършването на депозити и тегления, така че не би следвало и вие да изпитате затруднения.


Често задавани въпроси

Мога ли да залагам на електронни спортове през Bet365 mobile?

Да, можете. Без значение дали ще използвате разработеното мобилно приложение на Bet365 или мобилната версия, електронните спортове ще са на ваше разположение. Естествено, правим уточнението, че това важи единствено ако те са активирани като цяло за клиенти от дадена страна. В противен случай, няма да имате достъп.

Какви други типове електронни спортове мога да открия в Бет365?

Освен горните заглавия, сред наличните (макар и не винаги) са ‘Call of Duty’, ‘Clash Royale’, ‘FIFA’, ‘PlayerUnknown’s Battleground (PUBG)’, ‘Vainglory’, ‘Overwatch’, ‘Heroes of the Storm’, ‘Hearthstone’, ‘Honor of Kings’ известна още като ‘Kings of Glory’, ‘Rocket League’, и ‘Halo’.

Само от главното меню ли мога да достъпя секцията с електронни спортове в bet365.com?

Да, за момента това е единствената опция, посредством която можете да достигнете до този тип залози.

Очаква ли се да се добавят и нови игри към категорията с еСпортове в Бет365?

Да, компанията се стреми непрекъснато да обогатява своя каталог с предложения.

Мога ли да залагам на електронни спортове в сайта на Bet365 без регистрация?

Не, за да можете да извършвате залози (и не само на eSports) ще ви е необходимо да имате отворена сметка в сайта на букмейкра.


Какво е мнението ни за eSports в Bet365?

Смятаме, че си заслужава да опитате някой от предлаганите типове електронни спортове в Бет365, стига разбира се да имате възможност за това. Както и по-горе отбелязахме, клиентите от България вече могат да правят такива залози, защото секцията е достъпна. Ако обаче живеете в чужбина и страната, в която се намирате е сред тези, имащи наличен раздел за електронни спортове – непременно изпробвайте някой от наличните.

Регистрация в Bet365

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози на електронни спортове в Bet365

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!