Bet365 със специални оферти за Мондиал 2018

Видяно 122 пъти

Bet365 също е от букмейкърите, които ще зарадват своите потребители с допълнителни бонус оферти по време на Световното в Русия. Компанията се е постарала да пригоди някои от познатите си бонуси специално за Мондиала. По този начин клиентите на бранда ще могат да разчитат на бонусите по време на залозите си на мачовете от турнира. Повече за наличните промоции ще ви разкажем в следващите редове.

Разгледайте предложенията за Мондиала


Оферта за ранно изплащане

Някои от потребителите на bet365 може и да познават този бонус. Той беше част от всички бонуси на bet365 по време на изминалия футболен сезон. Сега ще бъде наличен и за Мондиала. Същността на офертата е такава, че ако направите единичен залог преди мач на маркет за краен резултат на някоя от срещите по време на Мондиала, ще може да приберете печалбата по-рано, ако вашият тим поведе с 2 гола разлика. В този случай няма да има значение какъв ще бъде крайният резултат от срещата.

Ако сте използвали кеш аут за свой залог, тогава няма да получите право на тази оферта. Ако пък сте затворили частично залога си, тогава имате право на офертата, но спрямо новите параметри на залога.

При промяна на залог преди да стартира срещата, офертата е валидна на база новия залог, но при промяна на живо тя няма да се зачита.

Тази оферта е валидна за всички мачове от Световното първенство през 2018 година, включително и за финала на 15 Юли. Само единични залози на пазар Краен резултат се зачитат към тази промоция.


Пари обратно при дузпи

Тази оферта е непозната на феновете на бет365. Компанията я интегрира специално за Мондиал 2018. Тя ще ви даде допълнителна сигурност, ако заложите за победител в турнира. Същността на офертата е, че ако заложите на Краен победител на Мондиала и вашият отбор отпадне след дузпи, тогава ще получите парите на залога си обратно.

За тази оферта не е нужен бонус код, но е добре да знаете, че при използване на опцията “Затвори залог” тя не важи. Само когато затворите частично, тогава ще бъде върната активната част от залога. При промяна на залога преди началото на мача, в който вашият отбор участва и е загубил след дузпи, офертата е валидна на база новия залог, но при промяна на живо е неактивна.


Отменен залог при нулево равенство

С тази оферта също може да се подсигурите. За целта трябва да изпълните условията за извършване на определен залог, за да може той да се класира за промоцията. Условието е да заложите на някой измежду следните пазари:

  • Първи голмайстор
  • Последен голмайстор
  • Голмайстор по всяко време
  • Краен точен резултат
  • Първо полувреме/Краен резултат
  • Скоркаст

Към офертата важат единствено мачовете от Световното първенство в Русия през 2018 година. Ако сте направили залог на някой от изброените пазари и срещата завърши 0:0 в редовното време, bet365 ще ви върне парите.

Ако затворите залога си или пък го промените на живо, офертата няма да бъде активна. При промяна преди началото на мач или при частичен Cash Out, тогава този бонус ще бъде на разположение.


Подсигурен залог за първи голмайстор

Британската компания е наясно, че феновете на футбола ще очакват най-доброто от всеки един bet365 бонус код, така че налице е и още една промоция. Това е подсигуреният залог за първи голмайстор. Това ще рече, че ако направите залог за първия реализатор в мача, но той не се разпише пръв, а по всяко време, ще ви бъде изплатена ⅓-та от коефициента. Имайте предвид, че подсигуреният залог е валиден само за редовното време на срещите.


Мнението ни за промоциите

Доста от офертите са добре познати на потребителите на bet365, така че те няма да представляват някаква трудност за тях. Идеята на компанията е да събере най-доброто от своя арсенал от оферти и да го предложи на феновете по време на Мондиал 2018. Те определено ще бъдат доволни и ще се насладят на промоциите. С тях залозите по време на Световното първенство ще станат далеч по-атрактивни.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Bet365 със специални оферти за Мондиал 2018

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!