Livestream услуга за пряко предаване от Bet365

Видяно 154 пъти

Livestream услуга за пряко предаване от Bet365 – какво можем да гледаме?

Бет365 са предложили на клиентите си Livestream услуга, чрез която могат да се гледат различни спортни събития в реално време. Прякото предаване не е обвързано с направата на депозит в системата, а е достатъчно да имате регистриран акаунт в Bet365, за да гледате спортове от всяка точка на света. Предаването се осъществява посредством видео връзка, така че е желателно да имате бърз интернет, за да не се получават забивания и прекъсвания.

В следващите редове споделям своя опит за това.


Как да гледам живите излъчвания на спортни събития?

За да гледате живите излъчвания на спортни събития в Bet365, е нужно да влезете в акаунта си, с вашето потребителско име и парола. Това направих и аз и в горната дясна половина на екрана ще намерите линка „Пряко предаване”, върху който е нужно да кликнете. Пред вас ще се отвори прозорец с всички налични спортове, които се играят в този ден и час. С един клик на мишката избирате кое събитие искате да проследите, и то ще се появи на екрана ви незабавно. Освен, че можете да гледате предаванията на живо, имате достъп и до програма за предстоящите събития.


Какви спортове можем да гледаме пряко в сайта на Bet365?

В букмейкърския сайт може да следите десетки спортни събития чрез живото излъчване. Всички най-популярни състезания от Европа и останалата част на света ще бъдат налични. Акцент се хвърля върху най-популярните събития от деня, които са изписани в дясната половина на прозореца за преките предавания. Ето и кои са основните спортове на живо:

 • Футбол
 • Тенис на корт
 • Тенис на маса
 • Волейбол
 • Баскетбол
 • Бадминтон
 • Надбягвания с коне
 • Хандбал
 • Снукър
 • Хокей на лед
 • Ръгби
 • Бокс

Разбира се, в сайта могат да се намерят и предавания на други важни спортни събития, за които се предполага, че ще има големи залози и атрактивни коефициенти. Ако се провежда някое важно първенство и/или турнир, то не се съмнявайте, че букмейкърът ще се постарае да го излъчи на неговите страници. От преките предавания печелят клиентите на хазартния оператор, тъй като не се налага да имат сателит или кабелна телевизия, за да гледат най-горещи мачове и спортни състезания от всяка точка на планетата земя.

Много важно е да знаете, че за да имате възможност да гледате пряко спорт, както и конни надбягвания ще ви трябва да разполагате с реални финансови средства по сметката си, както и това да сте направили залог през последните 24 часа. Относно сумите разбрах, че трябва да направя квалифициращ залог от минимум лев за победа или 0.50 лв. подсигурен залог.


Мнение за услугата Livestream на Bet365

Livestream излъчванията са много полезни и приятни за всеки потребител, който иска да залага и да наблюдава на живо своите любими отбори и играчи. Богатата програма с предложения е достойна за уважение, така че ако сте тествали както екипа ни, можете да напишете само добри думи за букмейкъра. Да се надяваме, че с времето секцията за преки предавания ще стане още по-богата, за да гледаме още повече спортове, и да се забавляваме с атрактивните двубои в реално време.

Вход в Livestream Bet365

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Livestream услуга за пряко предаване от Bet365

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!