Bet365 покер клиент – как да го изтеглим?

Видяно 198 пъти

За да играете покер игри в Бет365 се нуждаете от покер клиент, който представлява софтуер, с чиято помощ участвате в покер турнирите. Софтуерът е дело на компанията Playtech, която е сред лидерите в изработката на хазартни онлайн платформи. Изтеглянето на покер клиента се извършва директно от сайта на букмейкъра, така че да не ви се налага да търсите дълго в интернет. В следващите редове ще ви покажем, как да свалите и активирате програмата.

Разгледайте раздела


Изтегляне на покер клиент в Bet365 – описание и напътствия

В началото е необходимо да влезете във вашия акаунт, като използвате потребителско име и парола. Най-горе в началната страница на сайта са изброени четирите раздела, до които имате достъп, а именно: Спорт, На Живо, Казино и Покер. В случая нас ни интересуват покер игрите, така че избираме последната секция, за да се отвори специализираната страница.

Обърнете внимание, че още в началото се появява зелен бутон „Изтегли”, който трябва да натиснете, за да се зареди програмата, и да бъде в готовност за изтегляне. След като натиснете върху бутона, ще бъдете отведени на нова страница, където имате възможност да изтеглите покер клиента. Файлът със софтуер се зарежда автоматично и от вас се изисква да го запазите.

Ако вече сте свалили файла на вашия твърд диск, остава да го активирате. Инсталацията ще започне незабавно, а малко по-късно на десктопа ви ще се появи икона за бърз достъп до покер клиента. С това свалянето на програмата завършва успешно и можете да играете на разнообразните покер турнири, без да имате никакъв проблем. Разбира се, ако изпитвате затруднения с инсталацията на клиента, винаги може да се обърнете към поддръжката.

Препоръчително: Пълните инструкции и информация, може да откриете в нашето ревю за Bet365 Покер предложенията.


Как да създадем сметка в Покер клиента?

В началото, когато активирате покер клиента, пред вас ще се покаже прозорец за вход в системата, който ви приканва да влезете с потребителско име и парола. Ако нямате такива, е необходимо да кликнете върху линка „Регистрация” (виж снимката), и да създадете своя покер профил, с който ще участвате в игрите. Самият процес по създаване на сметка изисква от вас да попълните електронен формуляр с личните ви данни. Тук сме длъжни да обясним, че ако имате регистрирана сметка в Бет365 не е необходимо да отваряте нов, за да играете в покер раздела.


Какво представлява покер клиентът?

В покер клиента имате на разположение различни опции за игра. Пред вас ще се покажат всички маси и турнири, на които можете да играете (виж снимката). С няколко клика на мишката решавате в кой турнир да се включите, а на разположение са опции като Hold’em, Twister, Speed, Sit & Go и други. Естествено, за да участвате в покер игрите, е необходимо да имате пари в баланса по сметката ви, ако такива не са налични, няма как да играете.

В секцията „Моят акаунт” ще видите опции като: Мисии, Лоялност, Бонус, Моите турнири, Билети, Магазин и някои други. По този начин получавате информация за състоянието на вашата сметка. Посредством тези опции, ще знаете какви мисии трябва да изпълните, за да се сдобиете с права да играете в различните турнири, колко точки за лоялност сте натрупали и до какви бонуси имате достъп. Всичко е направено максимално лесно и разбираемо за играчите.


В обобщение

Това е всичко, което трябва да направите, за да изтеглите и активирате покер клиента на Bet365. Не се колебайте да задавате въпроси към поддръжката, ако се затруднявате с една или повече опции в програмата. Любезният персонал на букмейкъра ще ви предостави пълна информация относно различните раздели, начините за депозиране и така нататък. Спокойно можем да кажем, че покер платформата е много удобна за ползване и не създава никакви грижи на любителите на хазарта. Вярваме, че нашата информация е била полезна за вас.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bet365 покер клиент – как да го изтеглим?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!