Bet365 оферта за нова сметка и кредити за залози на стойност 100 лв.

Видяно 136 пъти

Въведение

От началото на юни 2019 г. операторът Бет365 въведе нов стартов бонус за играчите от България. Всички, които имат интерес да отворят нова сметка в сайта на букмейкъра, в момента имат още по-голям стимул да го направят. И тъй като до момента не се бях регистрирал в сайта на бранда реших, че сега е времето да го направя. Със създаването на нов акаунт и депозирането на определена минимална сума, за която ще поговоря малко по-надолу в тази новина, вие сте една крачка по-близо до спечелването на 100 лева. Споделям своите впечатления за същността на офертата, нейните правила и условия за усвояване, както и други важни детайли, които предстоят да бъдат обсъдени и разгледани в следващите няколко минути.

Вземете бонус от Бет365


Kакво представлява Bet365 оферта нова сметка?

Тъй като до момента не бях си правил регистрация в сайта, аз можех да се възползвам от това предложение, което е скорошно и се отнася само за новорегистрирали се клиенти. От доста време следя оператора и по-конкретно многообразието от бонуси на Бет365, които изглеждат доста обещаващи. Разбира се, преди да стигна до тях реших, че сега е точният момент да се регистрирам и опитам да усвоя бонуса за нова сметка.

След като си създадох акаунт, депозирах сумата от 10 лева. Това е минимумът, който се изисква като първоначален депозит, но вие можете да поставите и по-висока сума. От букмейкъра заредиха кредити за залози на стойността на квалифициращия ми депозит, чиято стойност достига до 100 лева. Имайте предвид, че сумата се зареди при мен едва, когато направих квалифициращи залози на същата стойност и ги уредих.

Когато изпълних условията вече имах възможността да поставям своите залози, без това да ме принуждава да посягам към останалите ми пари. Останах приятно изненадан, че кредитите за залози, които от Bet365 ми предоставиха, имаха възможността да бъдат използвани както за множество спортове, така и на не малък брой от пазарите в платформата.

Ако някой беше споделил с мен своя личен опит за използването на офертата за нова сметка, най-вероятно нещата биха се развили много по-бързо. Ето защо реших да изкажа мнението си и да споделя някои важни моменти и за други, които тепърва ще се опитат да грабнат сумата от сто лева.


Изискавания към бонуса и моя опит с него

След като направих печалби, благодарение на залози, които поставих с кредити от добавените ми от Бет365, всички спечелени суми се вмъкнаха към т. нар. изтегляем баланс. Тук важното е, че стойността на моя залог не беше включена в генерираните печалби в профила ми.

Какво показа моя опит?

Първоначално бях разбрал, че имам 30 календарни дни от момента на създаване на сметката ми, за да изискам офертата. Реших, обаче, че няма нужда да чакам до последно и затова в момента, в който направих своя квалифициращ депозит реших, че трябва да изискам и офертата. Отидох в меню „Услуги“, къдети имаше линк „Мои оферти“, а накрая посочих „Изискай“ за текущо разглежданата от мен. След това поставих квалифициращи залози, които трябваше да бъдат уредени. Не беше необходимо много време за това. След като всичко беше готово, забелязах, че във фиша ми имах опция „Използвай кредири за залози“. Така и направих.

Пример:
Знаех, че максимума, който мога да получа, е в размер на сто лева. Ето защо направих залог от 30 лв. Общия коефициент на събитията, за които го поставих беше 3.00, което значи че печалбата ми възлиза на 90 лв. Това обаче не е финалната сума, която ще се зареди. Ще получа точно 60 лв. тъй като при изплащането сумата, която съм кредитирал не се връща от Bet365.

Правила и Условия

Ще се опитам да представя най-специфичните правила и условия на офертата, като правя уточнението, че най-накрая ще посоча линк и към пълните изискваня, които от компанията имат. Струва ми се, обаче, че тези шест са наистина важни да се знаят, затова ще ви ги представя:

  • От тази офертата може да се възползват единствено и само играчи като мен, които са направили регистрацията си след 12 часа анг. вр. на 11.06.2019 г.
  • Всички, които решат да го направят, трябва като мен да направят депозит, чиято минимална стойност е 10 лв.
  • Ако всичко е спазено, накрая трябва да получите 100% бонус в кредити за залози със сума, достигаща максималните 100 лева.
  • Минималният коефициент за дадена селекция е 1.20 или повече.
  • Имах 30 дни за да изисквам офертата, така че ви съветвам да следите срока и дните, които отминават, след като сте се регистрирали.
всички правила и условия на офертата

Заключение

Като цяло съм много доволен от бонуса и не се затрудних с изпълняването на условията към него. Това, което ми хареса най-много е многообразието от спортове и пазари, в които можех да използвам средствата, получени от кредити за залози. Офертата за нова сметка има и добра сума. Смятам, че сто лева като за начало не са никак малко за стартиращ играч. Освен това правилата са лесни за спазване и аз мисля, че едва ли биха затруднили когото и да било. Има и достатъчно дълъг срок от един месец, в който можете да изискате бонуса си, така че моето финално мнение е да кандидатствате за оферта нова сметка без да се замисляте.

Вход за оферта в Bet365

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bet365 оферта за нова сметка и кредити за залози на стойност 100 лв.

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!