Bet365 новини на живо

Видяно 125 пъти

За потребителите, използващи мобилното си устройство непрестанно, с цел да бъдат в течение на всичко най-ново, вярвам, че ще бъдат заинтригувани от следващата новина. Ако сте почитатели на спортните залагания и държите да бъдете информирани, този материал със сигурност ще ви зарадва.

От Bet365 предоставят нова услуга, свързана с получаването на новини на живо директно през мобилното ви устройство. Аз държах да изпробвам предложението им и в следващите редове искам да изкажа личните си впечатления от новата им услуга. Останете с мен и ще се радвам ако след края на прегледа дадете своя коментар, за да обменим опит и мнения. Да започваме!

Влезте в Bet365


Същност на услугата “Новини на живо”

Знам, че за всички вас е важно да разберете какво всъщност представлява това ново попълнение сред услугите, които предоставя букмейкърската компания. По своята същност услугата е изцяло насочена към потребителите, използващи смартфони. Благодарение на Bet365 ще можете да получавате новини на живо от “Футбол” и “Тенис” директно на вашето устройство. Без значение от мястото, на което се намирате, ако сте част от тази услуга, вие ще бъдете известявани в реално време за новини на живо.


Защо смятам, че е полезна?

Тъй като съм наистина запален по футбола, лично за мен е важно да научавам първи какъв е резултатът от даден мач, който ме интересува. За съжаление, в повечето случаи трябва да се сблъсквам с много други и ненужни за мен новини, докато стигна до това, което всъщност ми трябва. От дълги години съм в средите и вече знам как да отсявам нужното за мен от това, което не ми е необходимо. Замислям се обаче колко ли трудно би било на един новобранец да намери това, което му трябва.

Не ме разбирайте погрешно. Абсолютно съгласен с това, че букмейкърите трябва да предоставят възможно повече детайли за всеки един спорт. Все пак всички ние имаме различни интереси. Аз харесвам футбол, някой друг баскетбол, трети – тенис и т.н. Моето мнение е, че би било страхотно, ако ме информираха само и единствено за събитията, свързани със спорта, от който се вълнувам. За щастие, от Бет365 са се погрижили за това.

Услугата “Новини на живо” предоставя на мобилното ви смарт устройство всички най-нови събития, които са свързани с “Футбол” и “Тенис”. Тези събития не са случайно генерирани и това е най-хубавото. Вие сте този, който избира за кой мач, отбор или състезание иска да бъде известен. Без повече излишна информация и ненужни детайли. Невероятно е, че всички потребители на Bet365 вече разполагаме с това предимство!


Какви възможности се отварят пред мен?

Услугата дава възможност да следим новините на живо за събитията, свързани с футбола и тениса. Разгледайте таблицата по-долу, за да видите какви са вариантите ви за избор.

За футбол:
За тенис:
– голове– начало на мача
– жълти и червени картони– краен резултат
– краен резултат– край на сет
– отсъдена дузпа– край на гейм
– пропусната дузпа
– резултат на полувремето
– смени

Допълнение:
Имайте предвид, че можете да посочите новини за определен отбор за един кръг или дори за целия сезон.


Как мога да получа новини на живо?

Следвайте ме в тези пет бързи стъпки и се наслаждавайте на всички новини на живо, които ще получавате директно на мобилния си телефон.

  1. Като за начало трябваше да инсталирам мобилната апликация на Бет365.
  2. След като бях готов със стъпка едно, разреших получаването на известия на смартфона ми.
  3. След което отивам в желаното от мен първенство на отбора или пък мача, за който искам да получавам новини.
  4. Скролвайки съвсем малко по-надолу виждам полето “Новини на живо”. Избирам го.
  5. Готов съм и отбелязвам за какво бих желал да бъда известяван.

Важно:
Посочвайки мач от секция “На живо” имам правото да получавам новини, докато срещата трае на живо.

Колко време би ми отнел целият процес?
Ако вече имате инсталирана мобилна апликация на Bet365 няма да ви отнеме повече от минута!


Обобщение

Харесва ми това, че имам избор сам да определя кои са новините на живо, за които бих искал да ме информират. Определено съм щастлив, че имам достъп до всички събития свързани с “Футбол” и ”Тенис”. Единствената ми препоръка към Бет365 е да добавят и други спортове, за да могат и останалите потребители, които са почитатели на друг тип спорт да са доволни.

Бих ви препоръчал да изпробвате тази услуга на букмейкъра и да споделите в коментарите си какви са вашите впечатления от нея, допадат ли ви възможностите, които имате и с какво може да се подобри.

Посетете Bet365

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bet365 новини на живо

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!