Чат на живо от Бет365 – откъде се стартира?

1
Видяно 769 пъти

Клиентите на Бет365 могат да се възползват от динамичната поддръжка, която се осъществява и посредством Чат на живо, където съпортът отговаря на всички ваши въпроси свързани със спортните залози в сайта, казино игрите, покера и другите услуги на едноименната компания. Обслужването се извършва на български език, така че комуникацията е лесна и бърза.

За да стартирате чата на живо в Бет365 е необходимо да влезете в сайта и от главното меню, да кликнете върху линка „Помощ“, който се намира в горната дясна част на екрана ви. Пред вас ще се отвори диалогов прозорец с помощните опции.

Провайте Live chat от Bet365

От отворения прозорец изберете последната опция bet365 контакти, където ще се покажат всички възможности за контакт с поддръжката на букмейкъра. Клиентите имат на разположение няколко начини за връзка със съпорта, както следва: чат, телефон, имейл и поща, на която можете да пуснете писма свързани с участието ви в различните игри и залози.

Под първата графа „Чат“ се намира връзката „Започни чат“, върху която трябва да натиснете, за да се отвори чат формата (виж снимката по-долу), откъдето ще оперирате. От нея избирате, с какво са свързани въпросите ви, и дали сте новорегистриран потребител, който търси съдействие за започване на играта в системата за залози. Отделно от това получавате и всякаква друга важна информация свързана с депозити, тегления, акаунти и прочие.

В новия прозорец е нужно да попълните вашето име и имейл адреса, с който сте се регистрирали в уебсайта на Bet365. От падащото меню „имам нужда от помощ за?“ посочете с какво е свързано вашето питане. На ваше разположение са следните опции, за които ще получите информация и съдействие от поддържащия персонал на букмейкъра:

 • Депозит
 • Технически въпроси
 • Проблем с логин
 • Нов за Bet365
 • KYC/идентификация
 • Игрални продукти
 • Оферти/промоции
 • Залози/правила
 • Теглене
 • Друго

Ако имате проблеми с вход в сметката ви, може да прочетете и нашия обзор за възстановяване на забравена парола за вход в bet365, който ще ви даде насоките за достъп до акаунта ви.


Веднага щом посочите причината за използването на чата на живо, с ваш ще се свърже човек от обслужващия отдел, който ще ви бъде на разположение. Той ще направи всичко възможно, за да получите необходимата информация. В същото време може да разчитате на поддръжката при всякакви проблеми с вашия акаунт, когато такива съществуват. Много често играчи търсят помощ свързана с възстановяване на данни за вход, затворени акаунти, бонуси и много други.


Какво е нашето мнение за Чат на живо от Бет365?

До този момент не сме имали затруднения с получаването на информация в чата на живо от Бет365. Обслужването се извършва прецизно и на европейско ниво, както може да се очаква от един голям букмейкър. Разбира се, за някои проблеми би могло да се наложи, да изчакате по-дълго време, но със сигурност ще бъдат разрешени с вещина от качествения съпорт в уебсайта.

С помощта на живия чат ще играете безпроблемно в платформата за хазарт на Bet365. Всички услуги по регистрация, депозит, използване на акаунта, усвояване на бонус офертите и т.н. ще ви бъдат разяснени от подготвени експерти с голям опит в спортните залози и хазартните игри. Не се колебайте да потърсите компетентното мнение на поддръжката по всички ваши въпроси.

betenemy

Един коментар за “Чат на живо от Бет365 – откъде се стартира?

 1. Ча
  Чавдар Ефтимов
  Колко часа ви трябват да обработите 1 фиш ???? Чакам вече 6 часа ?????? Що за сайт сте ????,,