Димитър Бербатов влиза в битката за президент на БФС

Видяно 140 пъти

Тази сутрин вестник 24 часа излезе с ексклузивното заглавие, че Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС. Конгресът е насрочен за месец юни, а Бербатов ще продължи да бъде в екипа на Петър Величков, който е член на изпълкома, но ще се нагърби с отговорната длъжност.

Според информацията, очакванията са бившият нападател на Манчестър Юнайтед да бъде подкрепен от други големи имена във футбола, като Стилиян Петров, който през последните години засили международните си връзки, завършвайки магистратура по програма на УЕФА.

Бербатов официално приключи с футбола на 19 септември 2019 година, но веднага след това завърши НСА със специалност спортен мениджмънт, а към момента се запознава от първо лице с българския футбол, тъй като заема длъжност помощник треньор в Етър.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Димитър Бербатов влиза в битката за президент на БФС

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!