Беларус ще търси реванш от България

european qualifiers logoГрупа А е една от най-интересните групи, както заради участието на България в нея, така и заради битката за първите две места. За наша радост, към момента националният ни тим все още е в тази битка и утре вечер гостува на коравия отбор на Беларус, които ще играят най-вече за своята чест, тъй като вече са твърде далеч от челото на подреждането. В първата среща между двата отбора България успя да спечели домакинския си мач, но сега това упражнение изглежда доста трудно повторимо.

Беларус все още няма победа в групата

Беларус започнаха силно кампанията с равенство срещу лидера Франция, но в последвалите четири двубоя те успяха да измъкнат само още една точка и то от скромния тим на Люксембург. Въпреки не доброто си представяне до този момент в групата, Беларус все още нямат допусната загуба на собствен терен, което ги прави неудобен домакински отбор. От началото на срещите в групата обаче тимът е отбелязал едва два гола при допуснати цели десет.

България спечели последните си две срещи

Българският национален отбор се нуждае от победа или поне равен в предстоящия си мач ако иска да запази добри шансовете си за атака на второто място в групата, даващо право на участие в баражите. Статистиката също е на страната на трикольорите, които са спечелили пет от последните си шест сблъсъка с Беларус. От началото на кампанията обаче те все още не са спечелили дори точка на чужд терен.

Прогноза: X

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Беларус ще търси реванш от България

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!