Бастия ще опита да открадне нещо от неубедителния Ница

Франция Лига 1Миналата седмица Ница пропусна да победи последния в класирането отбор на Мец и това пречупи крехкия им аванс пред втория, тимът Монако, който вече оглавява временното подреждане. Само на три точки пък се стопи преднината пред ПСЖ. Въпреки лошото начало след зимната пауза, Ница продължава да бъде най-стабилният в изявите си отбор, като до този момент те имат едно единствено поражение в изиграни точно 20 шампионатни срещи. Независимо как сте избрали да играете този мач, то към момента едни от най-високите коефициенти за победа на някой от двата тима ще откриете в 1xBet.

Отборът на Бастия е заплашително близо до зоната на изпадащите, като в последните си 13 мача те имат само две победи. В последните си три срещи във всички надпревари пък крайният изход е бил загуба. Предимство за тях е домакинството в срещата, а у дома те показват подобрение в резултатите си, макар последното домакинство да беше изпратено с празни ръце, при загубата от Марсилия. Ница изглеждат като фаворит в срещата, но с оглед на не особено убедителната им временна форма, то победата за тях далеч не изглежда толкова сигурна.

Прогноза: 2

Налични оферти за срещата:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Бастия ще опита да открадне нещо от неубедителния Ница

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!