Пянич: Ще бъде хубаво да споделям съблекалнята с извънземно

Видяно 61 пъти

След като ошще преди края на сезона беше сключена сделката за преминаването на Миралем Пянич от Барселона в Ювентус, то едва днес футболистът бе и официално представен. Той пропусна голяма част от предсезонната подготовка на тима, тъй като бе заразен с коронавирус. Пянич ще играе с номер осем, който досега беше на гърба на преминалия в Ювентус, Артур.

Пянич сподели радостта си от преминаването в Барселона, заявявайки, че е изключително горд да бъде част от най-големия отбор в света. „Когато влязох в съблекалнята, усетих историята и това, към което се стреми този клуб. Това е чудесна възможност да играеш с всички тези велики шампиони. Надявам се да мога да помогна с футбола си. Момчетата могат да разчитат на мен във всеки аспект.„, допълва босненецът.

Новото попълнение на Каталунците изказа мнение и по темата Меси. „Той направи толкова много за този клуб и винаги съм мислил, че ще напусне със стил. Нормално е да има неудовлетворение след поражение, но това е неговият дом и би било странно да го видим с друга фланелка. Изглежда щастлив – той е най-великият играч на всички времена. Ще бъде хубаво да споделям съблекалнята с извънземно.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Пянич: Ще бъде хубаво да споделям съблекалнята с извънземно

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!