ATP турнирите се завръщат на 10 август, US Open остава за 31 август

Християн Цуцев
Видяно 44 пъти

След като по-рано днес излезе информация, че US Open ще се проведе по график на 31 август, но без никаква публика и с допълнителни противоепидемични мерки, сега испанския вестник Marka твърди, че тенис турнирите от календара на ATP ще се завърнат на 10 август. Това ще се случи с надпреварата във Вашингтон, а след нея на 17 август се предвижда и турнир в Ню Йорк.

Според сведенията, няма да е необходимо играчите да преминават през 14-дневна карантина след пристигането си в САЩ, нещо, което доста от големите имена определиха като неприемливо. Джокович и Надал дори заявиха, че при подобни обстоятелства биха пропуснали турнира. Още се обсъжда и колко голям да бъде екипът на тенисистите, които ги съпровожда в различните надпревари.

Любопитно е, че само седмица след края на US Open трябвада започне и откритото първенство на Франция. След него пък сезонът вероятно ще продължи в Европа, а азиатското турне ще бъде напълно пропуснато през тази година.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “ATP турнирите се завръщат на 10 август, US Open остава за 31 август

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!