Шефът на ATP изказа мнение за Григор Димитров и Sofia Open (видео)

Видяно 52 пъти

След като наскоро шефът на ATP, Андреа Гауденци сподели умерен оптимизъм относно бъдещето на тениса след кризата от корона вируса, сега той даде интервю пред журналиста Петьо Борисов, засягайки любопитни теми, касаещи и родните тенис фенове. Гауденци говори за моментната обстановка, както и за трудностите, пред които се изправя всеки дени, заедно с екипа си, допълвайки, че все още обмислят къде в календара на ATP да поставят турнирът в София, който за пръв път тази година беше насрочен за втората половина от сезона.

В коментара си за провелото се в началото на годината първо издание на ATP къп, той изтъкна, че наличието на Григор Димитров е истинско богатство за страната ни, но по-важното е ефектът, който носи той. Тъй като благодарение на Григор много деца ще посегнат към тенис ракетата, вярвайки, че неговите успехи не са нещо непостижимо, стига да положиш нужните усилия. Гауденци смята, че бившият номер три е истински модел за подражание на подрастващите, които искат да се развиват в тениса.

Вижте и пълното интервю на шефа на АТП от видеото по-долу.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Шефът на ATP изказа мнение за Григор Димитров и Sofia Open (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!