Залози на живо в AlphaWin

1
Видяно 121 пъти

Онлайн платформите на букмейкърите стават все по-атрактивни и динамични. Благодарение на дигитализацията и достъпа до интернет, всеки спортен фен може да открие достатъчно интересни предложения, както и добри възможности за създаването на спортни прогнози. Ето защо откриваме наличието на Алфауин залози в реално време за още по-голяма динамика на играта, както и възможност за правенето на прогнози в рамките на една среща. Тази идея се налага все по-често и дава пълната свобода на клиентите да открият възможно най-добрите условия за себе си. Какво представляват спортните прогнози на живо от АлфаУин ще разберем в следващите редове:

Посетете АлфаУин


Как да открием залози на живо от Алфауин?

AlphaWin залози на живо

Посетете сайта alphawin bg и след това изберете секцията „На живо“. В платформата ще бъдете посрещнати от основните спортни дисциплини, които в момента се играят. Алфауин ги нарежда по категории, като винаги ще постави футбол на първо място, а в долните редове ще позволи на всеки клиент да проследи и останалите. В горното каре присъстват всички спортове, които се предлагат в платформата:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Е-Баскетбол
 • Е-Sports +
 • Тенис на маса
 • Хокей на лед

Присъства и още една секция „Любими“, в която могат да се маркират срещи, отбори атлети и да следи в реално време тяхното представяне. Под тази категория, потребителите на Алфа уин имат възможност да търсят отбор или играч.

При разглеждането на активни срещи, всеки потребител на Алфауин ще открие коефициенти за домакин, равенство и гост или – 1х2, брой голове, както и пазарите под/над.


Как да разгледаме всички ставки на Алфауин на живо?

Това е лесна операция, изберете една от срещите, кликнете на нея и изчакайте АлфаУин да отвори нов прозорец с пълния спектър от пазари, които се намират там. Важно е да се отбележи, че по време на самата среща, всеки един коефициент се променя на база случващото се по време на игра. Избраните пазари, на които клиент може да заложи по време на една среща са:

 • Краен победител или 1х2
 • Общ брой голове
 • Втори гол
 • Двоен шанс
 • Двата отбора да отбележат
 • Хендикап, Азиатски Хендикеп
 • Равенство няма залог
 • Точен резултат
 • Кой отбор ще спечели остатъка на мача – тук обикновено има поставен резултат
 • Домакините да спечелят
 • Гостите да спечелят
 • Точен брой голове
 • Точен брой голове за домакин
 • Точен брой голове за гост
 • Четно/Нечетно
 • Четно/Нечетно за домакин
 • Четно/Нечетно за гост

АлфаУин прави една особена дисекция на своите срещи на живо и не трябва да се изненадваме, когато бъдем посрещнати от толкова богато поле с предложения. Възможно е не всички пазари да бъдат налични, когато изберем конкретна среща, но със сигурност някой от посочените ще бъде наличен за клиентите на АлфаУин. Препоръчително е да обръщате внимание и на наличието на всички допълнителни микропазари, които в реално време ще се появят по време на срещата. Те са обвързани с изпълнение на корнер, дузпа и други. Поради високата динамика на срещите, нито един потребител, както и самите AlphaWin не могат да гарантират кога ще има подобна ставка, точно по тази причина е редно и следенето на играта.


Пряко предаване от Алфа Уин за България

Такова е налично и може да бъде открито при избора на спортна среща на един от посочените спортове. Въпросните предложения в този случай са две и включват:

 • Интерактивни анимации
 • Пряко предаване

Алфа уин не поставя сериозни изисквания за достъп до интерактивните анимации. Те са отворени за всеки един посетител на платформата и позволяват гледането на срещата в реално време. Въпросното предложение е анимация на игрището, като освен позиция на топката, брандът добавя наличието на система, статистика, събития минута по минута и дори селекцията от играчи на терена. Това важи за всеки един от избраните спортове в тази секция. Алфауин предлага интерактивни анимации дори на посетителите на сайта, които нямат регистрация – те обаче не могат да правят прогнози в реално време.

AlphaWin пряко предаване на живо

Прякото предаване или live stream на АлфаУин е предназначено за регистрирани потребители, но всеки един посетител, може да използва тази функция, но ще гледа спорт, избран от самия оператор. В повечето случаи това са електронни спортове. Алфауин предлага пряко предаване на футбол, баскетбол и тенис, придружени с всички останали спортове, но откриваме, че не всички срещи ще получат тази опция. Ако очаквате да гледате пряко предаване на футбол от ЮАР например, такова най-вероятно ще бъде доставено по-трудно. Условията за гледане на пряко предаване не са обвързани с направена прогноза, а с наличието на депозит в Алфауин акаунта на потребителя.


Обобщение

Алфауин предлага богата гама от възможности в секцията „На живо“ за спорт, броят ставки и предложения е не само висок, но всеки клиент има и свободата да предложи свой собствен залог. Платформата позволява употребата на кеш-аут функция дори и в селекцията за спорт на живо от Алфауин. Що се отнася до прякото предаване, то определено е значително по-либерално и позволява на клиентите да се насладят на пълния спектър от възможности.


Често задавани въпроси

Мога ли да направя залог на спорт, който не е позициониран в секцията „На живо“ от АлфаУин?

Не, на този етап брандът е селектирал конкретни спортове, които могат да се радват на пряко предаване и възможност за следене на срещата. В бъдеще могат да бъдат добавени и нови, но това са основните предложения.

Налична ли е кеш-аут опция при избор на спорт на живо в Алфа уин бг?

Разбира се, ранното изтегляне на залог се появява в електронния фиш на всеки клиент. Обърнете внимание, че промоционални или други по-специални срещи може да не разполагат с такава опция.

Отговарям на всички изисквания на АлфаУин за гледането на пряко предаване, то обаче не се активира, какво да правя?

Уверете се, че имате достатъчно стабилна интернет връзка и използвате съвременно устройство. Проверете дали вашият Ad-Blocker не е включен и не ограничава възможността за стрийм на събития.

Предлага ли АлфаУин пряко предаване на електронни спортове?

Да, брандът може да се похвали с много добра селекция от такива, както и с огромно разнообразие от пазари. Прякото предаване на тази дисциплина е придружено и с коментар.

Мога ли да използвам Alpha win mobile за залози на живо?

Разбира се, платформата е разработена, за да работи с всяко по-съвременно умно устройство. В това число добавяме и таблетите.

Линк към AplhaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Залози на живо в AlphaWin

 1. Ки
  Кирил
  достатъчно разнообразни спортове със залози на живо като за сравнително нов бранд