Дани Алвеш съветва Сержио Дест: Просто подавай на Меси

Видяно 64 пъти

Сержио Дест е едно от новите попълнения на Барселона, към които се възлагат големи надежди. Малко след преминаването си в клуба, самият играч сподели, че е голям привърженик на бразилеца Дани Алвеш. „Той е моят модел за подражание, играе на същата позиция и съм гледал много видеоклипове в YouTube за него„.

В интервю за RAC 1 самият Дани Алвеш коментира ситуацията с Барселона, като даде и директен съвет към младия Дест. „Ако трябва да дам съвет на Дест, това е много просто: подайте топката на Меси„, споделя бразилеца. Според него, младокът трябва максимално да се възползва от гения на своя съотборник.

Дани Алвеш коментира и напускането си на Барселона. „Предложих на Барса да се върна. Отидох в Юве, за да докажа, че все още съм на добро ниво. Исках да се върна в Барса и те имаха нужда от мен, но нямаха топките, за да признаят, че са сгрешили с мен. Ако отношението им беше както мислех, че заслужавам, днес пак щях да продължа да играя за Барса. Обичам този клуб. Мисля, че Барселона иска да бъде само търговски, бизнес клуб, да купува и продава играчи. Когато го направиш, губиш самоличността си. Мисля, че това е проблемът за Барселона.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Дани Алвеш съветва Сержио Дест: Просто подавай на Меси

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!