Виртуални залози в AlphaWin

1
Видяно 72 пъти

Все повече букмейкъри се стремят да предоставят колкото се може повече спортни дисциплини на своите фенове. Именно те, редом с различните промоции и бонуси, привличат почитателите, но често сред предложенията можем да открием и така наречените виртуални спортове. Те не са изключение и в портфолиото с АлфаУин онлайн залози и именно в тази платформа можем да наблюдаваме редица виртуални дисциплини, както и турнири от различен вид.

Алфауин е направил една специална селекция, която да се доближи до реалните спортове, но с някои особени предимства спрямо тях. Те са все по-често разглеждани и интересни за потребителите, но нека ги разгледаме малко по-детайлно в следващите редове.

Вход в АлфаУин


Какви видове виртуални спортове има в Алфауин?

AlphaWin секция за виртуални залози

Предвид желанията на аудиторията, alphawin bg е фокусирал вниманието си върху популярни дисциплини, които могат да бъдат добра алтернатива, докато календарът започне да предлага нови и по-вълнуващи дербита. Всеки един виртуален спорт в платформата на Алфауин може да се гледа напълно безплатно, при това и от посетители на сайта без никаква регистрация. При евентуално желание за правенето на залози, такава ще бъде необходима. Ето на какви дисциплини се е спрял Алфауин към този момент:

 • Футбол – включващ V-Английска Висша лига, В-Немска Бундеслига, В-Шампионска лига, В-Световна купа, В-Европейска купа, В-Футболна лига.
 • Баскетбол – В-Баскетболна лига
 • Тенис – В-тенис
 • Бейзбол – В-Бейзбол
 • Гонки с кучета – В-Кучета
 • Моторни спортове – В-Моторни
 • Конни надбягвания – В-Конни
 • Тенис на маса – V-Тенис на маса

Най-вероятно символът пред самите спортове трябва да подсказва на потребителите, че това е виртуален спорт, който по никакъв начин не трябва да се бърка с електронните спортове, известни още като e-sports. Разликата е изключително лесна – виртуалните спортове използват компютърна симулация и изкуствен интелект, докато e-sports имат нужда от професионални играчи.


Какви са ставките на виртуалните залози в Алфауин България?

Логично е да се досетим, че в повечето случаи са идентични с останалите спортове, но са значително по-малко. Виртуалните спортове са симулация, която има посочени точни и ясни параметри за приключването на срещата. Системите са изключително реални, но все още не могат да предоставят наличието на микропазари – възможност за поставяне на залог на база събитие в играта – и очевидно това не е интересът към настоящия момент.

Ставките във виртуалния футбол и посочените виртуални първенства и лиги, може да се сведе до няколко пазара:

 • Краен победител
 • победител в полувреме
 • Общ брой
 • Хендикап

Макар и да говорим за наличието на изкуствен интелект и добра графика, истината е, че това са едни от най-търсените ставки в спортните прогнози, а и самите срещи се провеждат в рамките на няколко минути, като този белег може да се забележи при всеки един виртуален спорт.

Приликите на пазари в останалите в-спортове се доближават до футболните, но например при v-basketball ще открием наличието на краен резултат и най-добра четвъртина, в която ще паднат най-много точки.

При V-Tennis ще открием наличието на малко по-сериозно наличие на ставки и макар да имаме редуцирано време, можем да открием достатъчно пазари и турнири. Ключово за виртуалните спортове е, че никога няма отложени срещи и ограничения колко често да се провеждат срещите – най-често са една след друга. Тук ще открием ставки като: Краен победител, Победител на Сет, Бързи пазари – отнасящи се до точките, които един играч може да допусне, Точен резултат на сет и още много други.

Виртуалният тенис е от онези спортове, които със сигурност няма да разочароват аудиторията, особено след като реализмът и динамиката на игра става все по-впечатляващи. Освен това не трябва да забравяме, че това е секция, която винаги може да получи допълнителни дисциплини във времето.


Лицензирани ли са в-спортове на Алфауин?

Можем да кажем, че този букмейкър е инвестирал значително време в търсенето на виртуални спортове, които могат да бъдат интересни за потребителите на Алфауин. До голяма степен всички спортове са лицензирани с малки изключения – това са В-Тенис, В-Коне, В-Кучета и В-Моторни. Причината да включваме виртуалния тенис в тази класация е, че не всички играчи са дали правото да се използват техните имена. Ето защо там ще открием Джокович да е записан като Джекович, но на този етап може да се познае виртуалното му копие. Всички останали спортове разполагат с лиценз и отборите са с адекватните си имена, за да се достигне желания реализъм.


Какви са ставките на виртуалните спортове в платформата на Алфа уин бг?

За виртуални срещи, които се провеждат по всяко време, можем да забележим, че са напълно реалистични, спрямо останалите реални спортни дисциплини. Не трябва да се изненадваме и от факта, че виртуалните дербита повишават своя коефициент, същото важи за финали на турнири и други фази. Добрата новина е, че всеки спортен фен може да забележи такива почти всеки ден, защото краткото време позволява такива да има всекидневно.


Как се позиционират виртуалните спортове на Алфауин в мобилната версия?

Този бранд все още не разполага с мобилно приложение за телефон, което да се изтегли от GooglePlay или App Store, но има достатъчно добра мобилна версия, която дава достъп дори на посетители на сайта да следят срещите – те не могат да правят прогнози на виртуален спорт, както и на всякакъв друг. По-важното е, че мобилната версия на Алфауин е достатъчно добре оптимизирана, за да може всеки един клиент да се възползва и забавлява по всяко време, дори и в движение. Екранът на избраното мобилно устройство – smart телефон или таблет – се оптимизира повече от добре.


Обобщение

Виртуалните спортове от Алфауин са изключително разнообразни, с добри коефициенти и разумни пазари. Всеки един клиент може да използва своя усет или да тренира своите умения, в случай, че е нов в света на спортните прогнози. Alphawin напомня, че макар да се говори за виртуални спортове, не трябва да забравяме, че направените там залози са реални.


Често задавани въпроси

Възможно ли е да се манипулират виртуални спортове, включително тези в Алфауин?

Не, системата за определяне на победител работи на същия принцип, на който и повечето казино игри. Това е комбинация от шанс и генериране на случайни числа.

Мога ли да връщам срещи или да избирам мачове в платформата на Алфауин?

Не, самите срещи са достатъчно кратки и можете да изчислите в какви рамки ще се излъчат вашите дербита. Дори и да ги пропуснете, на следващия ден ще има нов сезон.

Мога ли да спечеля средства от виртуалните спортове в Alphawin BG?

Да, както можете и да загубите. Виртуалните спортове, като изключим визията им, не се различават по нищо от реалните спортове.

Има ли тайна формула за по-голям успех във виртуалните спортове на Алфа уин?

Не, редно е да опознаете играта и да следите отборите. Това е процес, който се прилага и при всички останали спортове – без значение от техния вид.

Към AlphaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Виртуални залози в AlphaWin

 1. Ге
  Георги
  фен съм на всички видове виртуалки