Опция за създаване на залог AlphaWin

1
Видяно 96 пъти

Въпреки разнообразието от пазари, които можем да открием в една платформа за спортни залози, често можем да забележим, че различните брандове се стремят да предложат пълната свобода на аудиторията. Ето защо и един от често срещаните варианти в Алфауин онлайн залог е създаването на собствен залог – предложение, което генерира внимание и дава пълна свобода на клиента да избере своя собствена уникална прогноза. Не трябва да се изненадваме, че Алфауин е добавил тази идея в своята платформа – иновацията беше наложена в последните 10-20 години и не е особена новост. АлфаУин обаче знае какви са спецификите и предпочитанията на клиенти, като точно това прави предложението – различно и оригинално. В следващите редове ще се запознаем около процеса за създаване на залог и неговата функция в платформата alphawin bg.

Посетете AlphaWin


Какво представлява Алфауин създаване на залог?

AlphaWin опция за създаване на залог

Предвид свободата, която дава едно онлайн пространство, динамиката на информация ще ни гарантира доста приятен и оригинален начин да се изгради самостоятелен залог. Алфауин предоставя на своите клиенти възможност да изградят собствен залог, включващ между два и повече пазари, като те могат да се селектират в една среща. Ако решите да изберете няколко срещи – футболни такива или тенис мачове – то самият залог ще се казва множествен, а не индивидуално създаден. Алфауин дава шанс на клиентите да се опитат да познаят серия от събития в едно дерби, като при маркирането на повече от два пазара, правилата за изчисляване на печалбата могат да се случат с помощта на Алфауин технологията.


Как да поискам залог от alphawin bg?

За целта трябва да бъде избрана среща, която все още не е започнала. Алфауин не позволява активирането на опцията, когато срещата вече се случва в реално време – причината е, че все пак трябва да се изчислят коефициентите и да се посочат конкретните пазари. При избор на срещата, върху нея трябва да се кликне веднъж и ще се появят всички налични ставки.

Условията за „Създай залог“ в АлфаУин гласят, че всеки клиент може да избере между две и шест селекции за конкретна среща. Това ограничение е поставено, защото букмейкърът изчислява шансовете и смята, че така един клиент има по-висока успеваемост. Логично е, че при този вид залози, колкото по-голяма е селекцията, толкова по-висок става и рискът. Изберете бутонът „Създай залог“ в горната част над самата среща и пазарите – започнете да маркирате. Пазарите за залог в АлфаУин бг са следните:

 • Краен победител – 1х2
 • Общ брой
 • Първи гол
 • Двоен шанс
 • Двата отбора да отбележат
 • Равенство няма залог
 • Азиатски Хендикеп
 • Хендикеп в полза домакин/гост
 • Точен резултат
 • Първо полувреме/краен резултат
 • Първо Полувреме/ Краен – Точен резултат
 • Печеливша разлика
 • Общ брой голове домакин/гост
 • Точен брой голове
 • Кой отбор ще отбележи
 • Домакин без залог
 • Гост без залог
 • Нечетно/четно домакин/гост
 • Мултиголове домакин/гост и други

Alphawin bg създава една особена дисекция на всяка една среща, като това важи за всички футболни срещи, които се предлагат в портфолиото на бранда. За съжаление на този етап, създаването на залог не е налично за други спортни дисциплини, които могат да се открият на сайта. Най-вероятно в бъдеще ще открием въвеждането на други дисциплини. Добрата новина е че, AlphaWin все пак има богато покритие на футбол и предоставя възможност за създаване на залози за среща от големите европейски лиги и турнири, придружени с африкански футбол, дербита от Южна Америка и други.


Алфауин мобайл за създаване на залог

Мобилните устройства работят изключително добре с мобилната Алфауин версия, която позволява на клиентите да използват смартфони и таблети – без никакво значение от тяхната операционна система – за създаването на залози. Условията при тази стъпка са напълно идентични, но се изисква логване в системата на Алфауин – посетители на сайта не могат да правят залози.

Брандът все още не е представил своя Alphawin mobile app в нито един от известните мобилни маркети – тези на Google и Apple. Самият процес ще отнеме време, но мобилната версия на Алфауин е достатъчно интуитивна, за да помогне за правенето на прогнози в движение. Клиентите получават пълната свобода да използват всички налични функции, промоции и бонуси, без никакви ограничения.

Линк към АлфаУин

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Опция за създаване на залог AlphaWin

 1. Вл
  Владо
  най-често опцията съм я виждал активна за срещи в английската висша лига