Пряко предаване в AlphaWin

1
Видяно 94 пъти

Все повече букмейкъри се опитват да предоставят колкото се може повече функции и варианти за забавление, с които да привлекат повече спортни фенове. Точно по тази причина ще забележим, че и портфолиото на Алфауин онлайн предлага разнообразни опции, селекция от спортни залози, както и добри коефициенти. Това обаче не е достатъчно, защото днес конкуренцията между брандовете е достатъчно висока. Ето защо и Alphawin се фокусира върху предлагането на колкото се може по-разнообразни предложения, а едно от тях е прякото предаване. Това е сравнително нова опция, която бързо набира скорост и се позиционира сред основните изисквания на спортните фенове, а можем да забележим, че спортната аудитория би предпочела бранд, който е заложил функцията за стрийминг на спорт в своята платформа, пред такъв, който е решил да я спести. Нека разгледаме и по-подробно какво представлява опцията и кои клиенти имат достъп до нея.

Линк към АлфаУин


Какво е пряко предаване в платформата alphawin bg?

AlphaWin пряко предаване на живо

Ако искате да правите залози в секцията „На живо“, където се следят спортни събития в реално време. Функцията пряко предаване може да се използва по два начина – чрез интерактивна анимация и чрез директен видео стрийм. Функцията позволява по-лесното следене на срещи и съответно на направените залози, като е и добро улеснение за всеки един клиент да контролира своите прогнози и да избира кога и как да активира функции като кеш-аут на алфабет. Тази опция е налична и за потребителите с мобилни устройства, които предпочитат да се логват в АлфаУин мобилната версия на бранда.


За кои спортове Alphawin предлага пряко предаване?

Селекцията може да бъде разгледана при избор на секцията „На живо“, където са избрани някои от най-интересните спортове. Именно там ще открием селекция от следните дисциплини:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Е-Баскетбол
 • Е-sports +
 • Снукър
 • Тенис на маса
 • Хокей на лед
 • Хандбал

Разбира се, пълната селекция от спортни дисциплини е много по-голяма, но не трябва да забравяме, че за излъчване на стрийм и за предлагане на интерактивна анимация, са необходими по-сериозни инвестиции, като най-вероятно в бъдеще Алфауин ще добави и още спортове, какви ще бъдат те, това зависи изцяло от интереса на потребителите.


Какво представляват интерактивните анимации на Алфа уин бг?

В секцията „На живо“, клиентът може да избере среща, която протича в момента. Обикновено в карето е представен основният пазар за краен победител, минутата от срещата, както и резултат. При избор на дадена среща, при зареждането на всички допълнителни пазари, в дясната част на полето ще се появи и прозорец, където в реално време се позиционира мястото на топката. В интерактивното поле на alphawin ще открием, че присъстват още:

Статистика, Селекция на играчите, Коментарна линия – тук с текст е описано самото събитие, Брой удари и други, Избрана тактика.

Алфауин предоставя възможността за употреба на интерактивните анимации, като дори не изисква регистрация. Всеки посетител на платформата спокойно може да следи любимите си срещи в реално време, като е логично, че правенето на залог не е задължително в нито един момент. Платформата на Алфауин работи доста добре и през мобилна версия, като позволява да се следят най-актуалните събития от света на спорта, при това не само, в реално време.


Live Stream на спорт от Алфауин

Ако интерактивните анимации са една добра екстра при гледането на спорт в секцията „На живо“, Алфауин се старае да достави и още една много добра платформа за услуги – стрийминг на живо. Това вече е опция, която ще изисква регистрация на alpha win bg, но веднъж след като един клиент е готов да се забавлява, той може да следи някои от най-актуалните дербита. Предоставянето на пряко предаване за спорт вече изисква от клиента да бъде регистриран и да следи внимателно всяка една спортна дисциплина. Събитията, които имат пряко предаване ще могат да бъдат активирани в полето „Видео“ и обикновено стартират в рамките на секунди.

Алфауин не е поставил точни изисквания за гледането на пряко предаване, но напомня, че всеки един клиент трябва да има минимален депозит в своя Alphawin профил, за да може да следи отблизо даденото спортно събитие. Това, което прави впечатление е, че ако посетител на сайта активира прозореца, видео, макар и да няма регистрация, може да гледа друго спортно събитие, обикновено това са електронни спортове.

Alpha win не заключва всички стрийм канали, но на случаен принцип ще позволи на посетителите да гледат събитие, избрано на случаен принцип. Общият брой на такива предложения е ограничен, без значение колко пъти ще се рефрешне прозореца.


Обобщение

Предложенията за пряко предаване, придружени с анимации за спорт от Alphawin гарантират на всеки един клиент достатъчно възможности за следене на динамичния спортен свят. Благодарение на малко по-отворената платформа, дори посетителите могат да следят малко по-подробно случващото се на терена. Алфауин запазва своята политика за ползване, но не принуждава никой да прави залози или да играе неразумно. Отговорната игра е приоритет за този бранд, а освен това ще забележим, че дори и в тази секция присъства Aлфа уин кеш аут, който редуцира значително риска при не толкова сполучливи прогнози за спорт.


Често задавани въпроси

Мога ли да гледам спорт, който не е наличен в алфауин секция „На живо“?

За съжаление това не е възможно, букмейкърът посочва за кои дисциплини е подсигурил тази услуга. Най-вероятно в бъдеще може да има и други предложения, но на този етап са само изброените в горните редове.

Мога ли да гледам live stream през телефона си в платформата на Alphawin bg?

Да, мобилната версия е повече от добра и работи с почти всяко съвременно устройство. Мобилно приложение все още не е налично за този бранд, но разработката отнема време.

Отговарям на всички изисквания за гледането на спорт в Алфауин, но не мога да включа прякото предаване, какво да правя?

Убедете се, че въпросната среща има покритие и излъчване. Проверете своите драйвери и интернет връзка или сменете устройството, понякога е възможно да има и технически ограничения.

Мога ли да гледам лайв стрийм без регистрация в Alpha win?

Възможно е, но самият бранд ще ги избере вместо вас. Направената селекция най-вероятно няма да отговаря на вкуса ви, но това са условията за ползване на този етап.

Мога ли да тегля залози, докато гледам спорт в Алфа уин?

Разбира се, активирането на видео стрийм или интерактивна анимация е с цел по-ясна преценка на клиентите на Алфауин. Включването му няма за цел да ощетява клиентите.

Вход в AlphaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Пряко предаване в AlphaWin

 1. Тр
  Трифон
  често ползвам тази функция и се радвам, че е безплатна в сайта им за сега