Какви са начините за теглене на суми в AlphaWin?

1
Видяно 160 пъти

След като хазартната индустрия се премести в онлайн пространството, все повече брандове започнаха да търсят и различни методи за подобряване на своите платформи. Често забелязваме, че потребителите избират платформи с добри промоционални условия, но рядко обръщат внимание на методите за контрол на своя профил. Алфауин е от брандовете в страната, които разполагат с лиценз от комисията по хазарта и се стремят да отговорят на всички изисквания. Точно по тази причина откриваме, че са добавени най-различни методи за разплащане в Aplhawin и точно те предлагат употребата на различни методи, които автоматично отговарят на високото ниво на сигурност, както и скорост на обслужване. Рано или късно всеки един клиент иска да изтегли своите печалби, следователно ще трябва да се запознае и с различните методи на alphawinbg.

Към АлфаУин


Какви са основните методи за теглене на суми от профила в Alphawin?

AlphaWin меню с профил на потребител и опция за тегленеЩе открием, че селекцията от предлагани методи изпълнява една и съща функция – да редуцира времето, да премахне всякакви такси за обслужване и бързо да предостави средствата в сметката на играчът. Алфауин е посочил много ясно всички налични условия и показва, че от неговата страна е проявен професионализъм. Ще открием следните методи за теглене на средства от Алфауин бг:
Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard30 лв.10 000 лв.1-5 работни дни
Skrill LogoSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 ч.
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5 000 лв.Няколко минути
Cashterminal LogoCashterminal---
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer30 лв.10 000 лв.Няколко минути
Bitcoin LogoBitcoin---
Fast Pay LogoFast Pay30 лв.4 999 лв.до 24 ч.
A1 LogoA1---
BACB LogoBACB---
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM---
Phyre LogoPhyre---

Забелязваме по-сериозно разнообразие от предложения, като тук откриваме и още една новост – бърз банков превод. Всяка една банкова институция изисква някаква такса, когато се прави превод и е очевидно, че Алфауин е готов да го заплати, но да бъде коректен спрямо своите клиенти. Поставените лимити и разлики спрямо обикновения банков превод, могат да се забележат веднага, но по-интересното е, че екипът така или иначе няма нищо против да поддържа и двата варианта. Най-вероятно ще открием, че и много от клиентите се изненадват на високото време за обработка на заявки към дебитна или кредитна карта. Клиентите с мобилни устройства могат да правят теглене през AplhaWin mobile и с лекота да управляват своите средства – употребата на мобилната версия на Алфауин бг не променя общите условия на бранда.

Обикновено тази процедура е такава, поради простата причина, че дори и Алфауин да е успял да направи превода при заявка, другата страна може да се забави. Посоченото време е ориентировъчно, както може да бъде забелязано, следователно в зависимост от скоростта на самата банка, можете да получите средства в рамките на един ден или в рамките на работна седмица.

Компании като EasyPay, Skrill, CashTerminal и ePay показват, че имат ограничения само на размера на трансакцията, като говорим за максималния такъв. Съдейки по скоростта на обслужване е логично, че Алфауин не е наложил никакви ограничения и позволява на всеки един потребител да избере своя най-удобен метод.


Теглене на печалби от Alpahwin bg в кеш

Това е опция, която е възможна, но само от касите на EasyPay и ePay. За целта ще трябва да се свържете с екипа на Алфауин, за да проверите какви са изискванията и какво трябва да направите. Можете да задавате своите въпроси в секцията „Чат на живо“ или чрез запитване по електронна поща на support@alphawin.bg. На този етап не са известни други методи, като изключим избраната от вас банка, която да предостави тази опция, но ако изберете този метод, най-вероятно методът ще даде наличност директно по вашата сметка – ако сте предоставили такава по време на трансакцията, а не сте посочили средствата да бъдат изпратени към дебитна или кредитна карта. Ето защо е наличен и така наречения бърз банков превод.


Обобщение

Алфауин е избрал разнообразни и разумни методи, които да ви позволяват достъп до платформата и да гарантират бърза и лесна работа, когато решите да теглите вашите спечелени средства от профила си. Почти всички методи се стремят да минимализират времето за изпълнение на заявката, но освен това можем да говорим за висока сигурност и предлагането на защити – те остават ключови в онлайн пространството и са задължителни за лицензираните оператори. Алфауин има някои ограничения относно средствата и максималната им стойност, но онези, които отговарят на условията на клиента, спокойно могат да бъдат извършени в няколко превода – няма да има допълнителни такси.


Често задавани въпроси

Мога ли да избера друг метод, различен от посочените, за да изтегля средства от Алфауин профила си?

Не, брандът е посочил всички налични методи и гарантира скорост и нулеви такси за тях, след като вече е успял да подпише договор с тях. Разнообразието им със сигурност ще отговори на изискванията на потребителите.

Трябва ли да декларирам спечелените средства от Алфауин в НАП?

Не, законът за хазарта посочва ясно, че всяка една материална или парична награда от хазартни игри или лотария, не подлежи по никакъв начин на облагане на даници.

Оставам ли защитен, когато тегля печалби от Алфауинбг?

Разбира се, всички трансакции се извършват по избран от посочените методи и за тях знаят само Алфауин и вие. Брандът не дава информация, освен ако не е поискана от НАП или ДАНС.

Изтеглих средства от профила си в Алфауин, но не са отразени по сметката ми, какво да правя?

Проверете дали е изтекъл посочения срок, спрямо метода на теглене от момента на направената заявка в Алфауин. При липса на средства, задължително се обърнете към екипа, използвайки един от посочените методи за контакт.

Алфауин не преведе бонуса ми, както поисках по време на трансакцията, защо?

Достатъчно е да обърнете внимание на условията на различните бонуси и промоции в Алфауин. Средствата се предоставят на клиент, след като се изпълнят условията, в противен случай няма да бъдат годни за изтегляне.

Мога ли да изтегля направен депозит, а не само печалби от Алфауин?

Да, това са ваши лични средства и никой не може да се разпорежда с тях. Алфауин ще извърши трансакцията, когато пожелаете и по начин, който изберете – няма допълнителни условия.

Предоставя ли Алфауин промоции и преференции, ако не тегля своите средства от профила си?

Алфауин не е банка и не изплаща лихви, неговата основна идея е да предоставя развлекателни игри и спортни промоции. Следователно – не, няма други позитиви или бонуси.

Посетете AlphaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Какви са начините за теглене на суми в AlphaWin?

  1. Ми
    Мирослав
    бързо и лесно стават тегленията