Какви видове коефициенти предлага AlphaWin?

1
Видяно 156 пъти

Всеки почитател на спортните прогнози знае, че неговата печалба се изчислява на база стойността на залога и коефициента, който се предлага от избрания букмейкър. Логично е да открием, че всеки един спортен фен ще иска той да бъде колкото се може по-висок, като е готов да прави по-сложни комбинации за неговото повишаване. Ако разгледаме наличните AlphaWin коефициенти ще установим че платформата дава една по-голяма свобода при избора на визуализация, но какво се крие зад видовете коефициенти и как могат да се използват в платформата на Алфауин, това ще открием в следващите редове.

Вход в AlphaWin


Каква е идеята на коефициентите в Алфауин?

AlphaWin коефициенти в раздел спорт

Това е методът, който определя шанса на един залог. Алфауин позволява на своите потребители да правят всякакви прогнози и анализи на данните, използвайки статистика, спортни анализи и експертни ревюта. Самите коефициенти на Алфауин също могат да ориентират потребителите относно шансовете за една прогноза да се случи или да се провали. Алфауин подсказва със своите коефициенти, но логиката е малко по-различна – ниските коефициенти показват по-висок шанс за изпълнение на залога, докато по-високите коефициенти маркират по-минималният шанс за успех. Трябва да запомним, че всеки коефициент е идентичен с прогнозите на клиента и може да търпи обрати.


Алфауин видове коефициенти по начин на изобразяване

От известно време в Европа ще открием, че за употреба на коефициенти са се наложили цифрите с десетична запетая. Тоест коефициентите са цифра със задължително поставяне на два знака след запетаята – логично и името им да бъде десетични коефициенти.

Алфауин предоставя пълната свобода на своите клиенти да изобразяват коефициенти по всеки един удобен начин за тях. Ето защо и на alphawin bg клиентът може да избере визията на коефициенти по начина, който позволява най-лесно изчисляване.

Другият известен вариант е чрез дроби като ½ ¾ и други. Подобни предложения могат да се открият най-често при британските букмейкъри.

Последният стандарт за посочването на шанса в Алфауин бг е така нареченият американски стандарт. При него цифрата може да варира в положително и отрицателно трицифрено число.


Как се променя изобразяването на коефициенти в Алфауин бг?

В секцията „Спорт“ точно под лявата колона, след като преминем през всички налични спортни дисциплини, попадаме на прозорец „Формат на коефициентите“, при клик ще се отвори допълнително поле, в което присъстват трите варианта, Alphawin позволява по всяко време да ги променим и изчислим, както ние предпочитаме. При избор на коефициент, всички ставки в платформата ще се променят автоматично. Опцията за промяна на коефициенти е налична дори и за посетители на сайта, които нямат регистрация – те обаче не могат да правят спортни прогнози в платформата, това остава услуга, която се предлага на регистрираните потребители.


Какво се променя, когато коефициентите се изобразяват по друг начин в Алфауин?

Изборът на визията на пазарите може да се промени, но неговата стойност винаги остава една и съща. Самото изчисление също е идентично, следователно това е функция на Alphawin, която може да улесни онези клиенти и посетители, които са свикнали с една конкретна версия на описание. Коефициентите ще се променят дори в промоционалните категории като Алфа коефициенти, където се позиционират селекции с висок интерес от аудиторията на бранда.


Промяна на Alphawin коефициенти през мобилна версия

Alphawin mobile позволява употребата на абсолютно всички функции, които може да предложи и стандартната alphawin desktop версия. Всеки клиент на Alphawin има пълната свобода да персонализира платформата и да следи ставките по най-удобния за него начин. Печалбите от единични, множествени или създадени залози няма да се променят, без значение какъв стандарт е избран от клиента. Процедурата и самата опция ще бъдат на същото място в alphawin bg, което е описано и в по-горните редове.


Как се изчисляват различните коефициенти в Алфауин?

Обикновено зад всяко изобразяване на коефициент има стандартна формула, която може да се използва от всеки Alphawin user, който иска да използва по-удобното представяне на шанса. След като имаме три стандарта на изобразяване – логично е букмейкърът да се спира на трите най-популярни – нека разгледаме и методите за изчисляване:

Американски коефициент

  • При позитивен коефициент на залог от 100 лева и коефициент от +120 – Алфауин ще даде печалба от 120 долара.
  • При негативен коефициент от -120 – клиентът ще спечели от Alphawin сумата от 100 лева, при залог от 120 лева.

Десетични коефициенти

Те не би трябвало да затрудняват клиентите на платформата, след като наложеният стандарт е именно десетични коефициенти. При коефициент от 5.00 и залог от 20 лв – печалбата ще се калкулира от Алфауин като се умножи залога по коефициента – 100 лв.

Дробен коефициент – известен още като британски

При залог от 10 лв. на коефициент 3/1 – формулата за изчисление ще бъде 10 х 3 или сумата от 30 лева печалба за правилна прогноза и допълнителните 10 лева, поставени като залог.


Обобщение

Алфауин коефициентите са предназначени за клиенти, които искат да изчисляват и смятат своите евентуални печалби от букмейкъра, както и шансът им за изпълнение на една спортна прогноза. Без значение от избора, клиентът няма да повиши своята печалба, каквито и промени да се използват по време на игра и колкото пъти да се променят Alphawin коефициентите в платформата. Основната идея е всеки потребител да избере как да използва сайта на компанията за максимално улеснение и забавление.


Често задавани въпроси

Кои са най-лесните коефициенти за пресмятане на печалби от Алфауин?

Този въпрос няма правилен отговор, поради простата причина, че формулите са различни, а крайният резултат – един и същ. Алфауин не прави разлика между употребата на визуализацията.

Мога ли да спечеля повече, ако използвам американски коефициент в Alphawin?

Не, формулите за изчисление на коефициент може да са различни, но стойността им винаги ще бъде една и съща. Alphawin предлага улеснение за клиенти, които са свикнали с друг вид изображение.

Ще попречи ли различната визуализация за изпълненията ми на Alphawin бонус?

Не, всички условия на промоции и бонуси в Alphawinbg не се влияят от начина на изобразяване на коефициента – той може да бъде най-удобния за клиента.

Искам да сменя визията на коефициентите си към друга в платформата на Alphawin, как?

Отворете спортната секция, под лявата колона със спорт ще откриете бутона „Визуализация на коефициенти“, изберете вашият предпочитан визуален стил за изобразяване.

Ще бъде ли запазен моя избор при следващо посещение на Alphawin bg?

Ако сте регистриран потребител, то най-вероятно системата на Alphawin ще пази всички направени промени и персонализации, за да не се налага да ги повтаряте постоянно.

Има ли ограничения колко пъти ще променя визията на коефициентите за залог в Alphawin bg?

Не, можете да променяте и персонализирате Alphawin до момента, в който не отговаря на всички ваши изисквания.

Мога ли да избере визуализация на коефициент за един конкретен спорт в Alphawinbg?

За съжаление тази опция не е налична, можете да изберете визуализация за цялата платформа в Алфауин, но не и за един спорт.

Посетете АлфаУин

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Какви видове коефициенти предлага AlphaWin?

  1. Ха
    Хари
    супер са коефициентите им