Как да правим депозити в AlphaWin?

2
Видяно 116 пъти

Онлайн брандовете, предлагащи забавление чрез спортни прогнози и казино игри, трябва да отговаря на някои основни изисквания, ако иска да се отличава от конкуренцията. Обикновено във фокуса са коефициенти, промоции и бонуси, но далече на трето място стои и обслужването. Ето защо не трябва да забравяме, че се предлагат и разнообразни методи за разплащания в alphawin.bg и условията са насочени изцяло в полза на клиентите. Алфауин е инвестирал време за интегрирането на повече от един вариант за поддръжката на сметките, както и възможно най-добрите условия. Това е изискване, което макар и да не е във фокуса на потребителите и почитателите на тази индустрия, също има значение.

Към АлфаУин

Какви са методите за правене на депозити в Алфауин?

секция с депозити в Алфауин

Едно от основните изисквания на всеки потребител е да не губи време при правенето на своя депозит. Ето защо и в alphawin бг ще открием наличието на не само разнообразни, но и бързи методи за захранването на профила. По-важното е, че всеки един от тях е достатъчно защитен и гарантира онлайн безопасността на своите клиенти. Алфауин предлага следните методи за разплащане в своята система:

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакция
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.Веднага
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.Веднага
Skrill LogoSkrill50 лв.5 000 лв.Веднага
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.10 000 лв.Веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.10 000 лв.Веднага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.Веднага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.10 000 лв.1-3 работни дни
Fast Bank Transfer LogoFast Bank Transfer---
Bitcoin LogoBitcoin10 лв.10 000 лв.Веднага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.4 999 лв.Веднага
A1 LogoA120 лв.-Веднага
BACB LogoBACB20 лв.2 000 лв.Веднага
Pay by VIVACOM LogoPay by VIVACOM20 лв.2 000 лв.Веднага
Phyre LogoPhyre20 лв.2 000 лв.Веднага

Както можем да забележим, изборът е разнообразен, а в голяма част от случаите се изпълнява основното изискване – да липсват всякакви такси за превод, а самата сума да се отразява към профила ни незабавно. Единственият метод, който изисква повече време за потребителите на алфауин е банковият, като брандът не носи отговорност за забавянето там – това най-често e необходимото време на една банка да извърши трансакцията вместо потребителя. Добрата новина е, че абсолютно всеки клиент има свободата да извършва мобилни депозити с AlphaWin чрез мобилната версия на платформата, като това не добавя допълнителни такси и не затруднява самия процес. Самата операция е идентична спрямо методите за депозит към десктоп версията на Алфа уин бг. Това е и най-малко препоръчваният метод, поради простата причина, че има една от високите стойности за правенето на депозит и със сигурност е една от най-високите.


Методи за транзакция, които могат да се извършат със средства в кеш в Алфауин

Съществуват няколко метода, които могат да отговорят на това изискване. Касите на EasyPay и ePay могат да обслужат всеки един клиент и да му помогнат с извършването на превода към Алфауин. За целта е необходимо да се обърнете към екипа с помощта на опцията „Чат на живо“ или контакт чрез e-mail на support@alphawin.bg и точно там ще получите допълнителна информация как се случва всичко това. Самата операция също спазва посоченото време в горното описание, но не изисква от клиента да използва своето електронно банкиране или друг метод.


Сигурност на Алфауин при превеждането на депозити

Често това е среща тема в онлайн пространството и след като именно тя се развива с бързи темпове, нормално е от потребителите да се замислят върху нея и да потърсят някои от основните отговори по темата. Ето защо не трябва да забравяме, че Алфауин е лицензиран букмейкър, който изпълнява всички законови разпоредби. Всеки един посетител на сайта може да открие лиценза от комисията по хазарт, а след като страната е член на ЕС е повече от ясно, че се изпълняват и всички разпоредби на GDPR. Брандът разполага с най-високите нива на сигурност, но това далеч не означава, че потребителят не трябва да пази своята информация сам.


Обобщение

Алфауин предлага достатъчно разнообразни и бързи методи за игра, които могат да позволят на всеки един клиент да управлява своя профил бързо и лесно, без да се изисква време за правенето на допълнителна обработка – изключение правят само банковите преводи, които в горните условия показват най-дълъг времеви интервал. Всеки един друг метод предоставя необходимата сигурност и скорост на изпълнение на заявките. Алфауин е наличен винаги за допълнително възникнали въпроси, които могат да се появят в процеса на работа, използвайте контактите за комуникация.


Често задавани въпроси

Мога ли да използвам друг метод за захранване на сметката си в Алфауин, различен от посочените?

Алфауин е направил точно и възможно най-добра селекция от опции за контрол на финансовите постъпления, но работи само с тези методи. Не можете да избирате други, но в бъдеще е възможно да се появят и нови методи.

Направих превод към Алфауин, но не се отразява към профила ми, какво да правя?

В случай на възникнали проблеми и евентуално бавене на превода, обърнете се към екипа за помощ. Алфауин предлага връзка с помощта на чат, e-mail и телефонно обаждане.

Направи своя първи депозит, но не получих своя бонус от Алфауин промоциите, защо?

Обикновено при избора на начален бонус, платформата на Алфауин бг позволява на всеки един играч да избере такава промоция. В случай, че е била избрана, но не е преведена, обърнете се към екипа, за да уточните причините.

Колко безопасни са транскациите към alphawin bg?

Съдейки по факта, че говорим за лицензиран бранд за България, спазване на всички условия на Комисията по хазарта, GDPR, Комисията за защита на личните данни – напълно безопасно. Все пак не забравяйте да се предпазвате и сами, като не правите преводи през публични мрежи.

Трябва ли да декларирам своите печалби от Alphawin в годишната данъчна декларация?

Не, родното законодателство ясно посочва, че всички печалби от хазартни игри и спортни прогнози, е автоматично освободено от данъци и не подлежи на деклариране.

Разполагам с повече средства в Алфауин профила си, какво се е случило?

Най-честият отговор е, че сте спечелили даден спортен залог или друга игра. Брандът автоматично прави преводи и най-добре е да обърнете внимание на своята история на активност.

Предоставя ли Алфауин информация за моите извършени транзакции?

Не, вие избирате колко, кога и по какъв начин да захранвате своя Алфауин профил – няма никакви ограничения в това отношение. Този бранд не предоставя информация за активност, освен ако не се поиска от ДАНС или НАП.

Вход в AlphaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Как да правим депозити в AlphaWin?

  1. Me
    Meto
    разнообрани методи
  2. Ри
    Ричард
    лесно е