Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🎮 Видове залози на еСпортове в Алфауин
 2. 🕹️ Залози на живо на eSports
 3. 📈 Пазари за електронни спортове
 4. 🏀 E-Basketball в Alphawin
 5. 🎁 Има ли бонуси за еСпортс?
 6. 📲 Мобилни залози
 7. ❓ Въпроси и отговори
Електронни спортове в платформата на АлфаУин

Със сигурност не е трудно да открием, че спортната дисциплина, която продължава да се налага през последните 3 десетилетия, са именно електронните спортове. Не беше трудно да открием, че точно това предложение успя да се наложи и в средата на букмейкърите. Не случайно ще открием, че има секция AlphaWin eSports за аудиторията, а с оглед на активността е сигурно, че спортните фенове все повече обръщат внимание на тази дисциплина. Впрочем броят им се увеличава, докато четете тези редове, както и стойността на самата индустрия.

Посетете АлфаУин eSports


Какво точно са електронните спортове и къде могат да се открият в платформата на АлфаУин?

AlphaWin раздел електронни спортове

На първо място не трябва да се изненадваме от факта, че това са компютърни игри, които могат да се играят в мрежа. Създаването на електронните спортове започва малко на шега. Група почитатели се събират и с помощта на интернет започват да търсят най-добрия сред тях. Идеята се появява и сред други, а скоро имаме достатъчно спонсори и гейминг студиа, които се стремят да наложат тяхната игра сред фаворитите в индустрията. Алфауин има отделна секция за електронни спортове, които ще открием в секцията E-Sports +. Там са избрани следните заглавия:

 • Starcraft 2
 • Rainbow Six
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Warcraft 3
 • Dota 2
 • Call off Duty
 • League of Legends

Тук трябва да добавим и още едно заглавие, което обаче има отделна категория: Е-Basketball. Макар и да е отделно от електронните спортове, то също се провежда с помощта на конзола или компютър, но след като се говори за симулация на реален спорт, получава отделна категория.

Въпросните предложения могат да бъдат открити в секцията „Спорт“ на АлфаУин, като са поставени в отделна категория при всички налични дисциплини. Точно там присъства и E-Basketball.


Залози в реално време на E-Sports+ от Алфауин бг

Освен възможност за създаването на прогнози за електронен спорт, Алфауин е предложил на своите почитатели и възможност да гледат срещата в реално време, като стриймът често може да се гледа и от посетители на сайта – това е едно иновативно решение, защото интересът към тези събития тепърва ще стане платен. Удоволствието от гледането на електронни спортове в реално време е, че същите идват с професионален коментар, Алфауин е селектирал най-добрите канали за излъчване, а това означава, че клиентите няма да останат разочаровани и бързо могат да се ориентират по време на срещата. Разбира се, потребителите на Alphawin могат да правят и залози, както и да използват функцията кеш-аут – ранно изтегляне на залог – при необходимост.

Алфа Уин може да промени условията по всяко време, но съдейки по интереса на почитателите, освен ако не говорим за създаването на собствен залог – уникален по рода си – или включването на електронен спорт в промоция, то подобна практика не се очаква. E-Sports+ на Alphawin са избрани логично и често предлагат и интерактивни анимации, ако времето за следене на срещата, като избраните изображения много точно и ясно показват какво се случва на терена. Логично е, че докато следим срещата на живо, коефициентите там ще се променят.


Какви са ставките в Алфауин за електронни спортове?

За да има по-сериозни и високи шансове, този оператор се е спрял на някои класически предложения. Пазарите са разнообразни и съобразени с всяко едно заглавие. Те могат да бъдат:

 • Краен победител
 • Победител на първа карта
 • Брой рундове
 • Победител в първи пистолетен рунд
 • Най-ценен играч
 • Азиатски Хендикеп
 • Брой карти
 • Победител на поне една карта
 • Победа за домакините на една карта
 • Победа за гостите на една карта
 • Победител на карта домакин/гост
 • Най-много фрагове на карта домакин/гост
 • Брой превзети кули домакин/гост и други

Няма как да споделим всички предложения, след като всяко едно заглавие се различава по смисъл и идея. Тук не трябва да забравяме, че и самите пазари много варират от зрителския интерес на турнира, както и от броя на играчите в един тим. Алфауин запазва много оригинален поглед в тази посока и често ще изненада своите почитатели с оригинални решения, особено след като международните сблъсъци са всекидневна практика. Наблюдаването на тази E-Sports + ни показва, че Алфауин бг спокойно може да претендира за зрителски интерес.


Какво представлява e-basketball на Alphawin bg?

Алфауин кръщава по друг начин електронни спортове, които са симулация на реални спортове. Това означава, че двама играчи ще премерят сили на електронната игра „Баскетбол“, както често се случва и това е името на E-Fifa, E-Formula 1 и други.

Макар и да говорим за битка през конзола или компютър, не трябва да забравяме, че тук ставките ще бъдат по-скоро спортни, отколкото геймърски. Alphawin избира този начин за репрезентиране, след като така всеки клиент, който дори и да не е почитател на електронни спортове, може да гледа доста красиви мачове от другата страна, особено след като се позволяват срещи с легенди, създаването на дрийм тийм и други подобни.

Разумно е да отбележим, че потребителите на Алфауин не правят много голяма разлика – това е спорт, който запазва същите правила и на него могат да се правят спортни прогнози. Тази електронна дисциплина също може да се гледа в пряко предаване.


Предлагат ли се бонуси за електронни спортове от Алфа уин бг?

Достатъчно е да обърнем внимание на наличието на стартов бонус за спорт, в тази категория автоматично попадат предложения като пълната селекция от електронни спортове, включително и Алфауин Е-Баскетбол. Тук е позволено правенето на единични и множествени залози, избирането на ставки в реално време и дори микропазари, ако такива бъдат активирани по време на самата среща. Алфауин не разделя и не дава някакви по-специални условия на своите клиенти, когато става въпрос за електронни спортове.


Електронни спортове през Алфауин мобайл

Системата на този оператор ни позволява да имаме достъп до всички налични спортове. Алфауин все още не е представил Alphawin mobile app за Android и iOS, но се очаква в близко бъдеще да се появи и подобно решение. До тогава всеки клиент може да прави ставки и да гледа срещи през мобилна версия Alphawin.


Често задавани въпроси

До колко електронните спортове отговарят на реалните срещи в Алфауин?

Правилата на играта, ако говорим за спортни симулации са същите, пазарите също, но тук е редно да обърнете внимание на самите електронни атлети. Именно те ще отговорят до каква степен имате шанс при правенето на прогноза.

Не разбирам от електронни спортове, мога ли да получа повече информация от Алфа уин бг?

Може да изгледате няколко срещи на живо в платформата на Алфауин и да слушате внимателно коментари. Не бързайте със своите прогнози, а се запознайте подробно с предпочитано заглавие.

Има ли наличен кеш-аут за E-Sport + от Alpha Win?

Да, електронните спортове не се ползват с различни правила или изключения. Всички познати промоции са действащи и за всички електронни спортове.

Линк към Alphawin е-Спортс

Хазартните игри идва не са само забавление, но с тях рискувате потенциално развитие на зависимост. Играйте разумно със съветите, които ще намерите в сайта на НАП и AlphaWin отговорна игра

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Електронни спортове в AlphaWin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!