Чат на живо в AlphaWin

2
Видяно 508 пъти

В много отношения ще открием, че всяка една онлайн платформа, трябва да разполага с бърз контакт за комуникация с екипа от другата страна. Ето защо откриваме и наличието на AlphaWin съпорт за евентуално съдействие и търсене на отговори, особено след като в динамична платформа като тази на Алфауин често има и някои правила, които са пропуснати от потребителите.

Достъпът за разговор и задаване на въпроси е едно много добре решение и всеки уважаван оператор в тази индустрия трябва да го предоставя. Точно по тази причина Alphawin bg също демонстрира подобен подход към своите клиенти. В следващите редове ще обърнем внимание как да използваме чат с Алфауин и с какво може да ни бъде полезен.

Линк към АлфаУин


Къде се намира опцията за активиране на Алфауин чат?

стартиран чат в АлфаУин

С отварянето на alphawin bg ще открием в горния десен ъгъл бутоните за „Регистрация“ и „Вход“. Под тях имаме бутонът за избор на тема – светла или тъмна, а непосредствено до нея се намира иконата за чат. При избор на нея ще се отвори нов прозорец, където можем да започнем разговор с човек от екипа на Алфа уин бг.


Как да стартираме чат с екипа на Alphawin?

За целта, след активирането на чата, трябва да въведем нашият e-mail адрес, използван при правенето на регистрация. Това е стъпка, която предотвратява евентуалните спам атаки или ангажиране на екипа на АлфаУин, които не са част от въпросната платформа и реално нямат възможността да задават въпроси.

Информацията за Алфа уин платформата може да бъде открита изключително подробно в общите условия, правила за ползване и още много други. Привилегията за Алфауин контакт се пада само на регистрирани потребители, които официално се смята за клиенти на бранда.

Следващата стъпка е да изберем една от темите, по които имаме въпрос и да натиснем бутона „Започни чата“, позициониран в най-долната част на отворения чат прозорец.


Какви са основните теми, по които мога да получа отговор от АлфаУин?

Предвид наличието на различни теми, както и присъствието на по-специфични казуси, Алфауин селектира някои от основните въпроси на категории. Те са:

 • Регистрация на акаунт
 • Депозити и тегления
 • Бонуси и промоции
 • Проблем с вход
 • Верификация на акаунт
 • Друго

Изборът е задължителен, защото така системата на Alphawinbg ще знае къде точно да насочи своя клиент и кой от дежурните експерти в екипа ще може да даде възможно най-бърз и точен отговор. Благодарение на функционалността на alphawin live chat, всеки клиент може да получи точен, ясен и бърз отговор, при това по най-различните казуси. Ако изброените теми не отговарят на вашите въпроси, то винаги може да потърсите съдействие от Алфауин бг в секцията „Друго“.


Алтернативен начин за активиране на чат в Алфауинбг

Ако не искате да използвате стандартния метод, изберете бутона „Вход“ в Alpha Win и между опциите за въвеждане на потребителско име и парола, може да откриете същия чат бутон. Разликите между двата метода за достъпване няма да се отразят на секциите и предложенията – те остават същите. Все пак това е алтернативен начин за chat support на Алфауин.

Контакт с Алфа Уин през e-mail адрес

В случай, че вашият казус е малко по-сложен и се налага верифициране чрез лични документи, Алфауин може да помоли своя клиент да се свърже по поща. В някои случаи, избраният e-mail адрес вече може и да не е достъпен, следователно потвърждаването на самоличност трябва да се извърши през нова електронна поща. Всичко това е процес, който Алфауин няма как да изпълни в своята онлайн секция за чат. Следователно клиентът може да опише своя казус на [email protected] и именно там да предостави необходимите данни, както и да говори с клиентите относно потенциалното развитие и решаване на възникнали проблеми. Обърнете внимание, че Alphawin ще има нужда от време, за да разгледа случая и да отговори адекватно на своите клиенти. Екипът на букмейкъра е добре ориентиран и ще запази добрия тон, като ще се старае да бъде от максимална полза на клиентите си.

Телефонно позвъняване до Алфауин бг

Това е последната инстанция за контакт и най-вероятно ще се наложи да се използва повече от рядко. Алфауин е избрал достатъчно добри методи, но като крайна мярка и при търсенето на светкавичен отговор, това ще бъде основният метод. Телефонът за контакт на Alphawinbg е: 0700 42 777. Обърнете внимание, че това е безплатен телефон, като букмейкърът поема разговорите за позвъняване, но това не означава, че избраният мобилен оператор няма да го таксува, дори с минимална такса. Директният контакт с екипа може да позволи по-бърз и адекватен отговор, но това не означава, че клиентът няма да се наложи да сподели данни или допълнителна информация чрез електронна поща. Телефонното обаждане в този случай е крайна мярка, както и възможност за допълнителна информация при наличен казус.


Обобщение

Екипът на Алфауин е подготвил някои от най-популярните методи за контакт и с радост ще се отзове на всеки един въпрос, който е посочен в категорията. Разбира се, изисква се същото отношение от клиентите, като темите, които Алфауин разглежда, могат да бъдат генерално обвързани с идеята за казуси, технически проблеми, сигурност, печалби и депозити и други. Не очаквайте, че човек от екипа ще започне да обяснява правилата на една игра. Повечето вече са достатъчно популярни и могат да се открият от всеки един потребител свободно в мрежата.


Често задавани въпроси

Изпратих запитване до АлфаУин по електронна поща, защо не получавам отговор?

За разлика от чата на Алфауин, комуникацията през e-mail отнема някакво време и ангажира част от екипа върху вашия конкретен казус. Няма как да получите отговор веднага, проверявайте и вашата папка SPAM.

Искам да се свържа с АлфаУин, но не мога да открия никой на телефонната линия?

Проверете дали изписвате правилно номера и повторете опита, при свободен Алфауин оператор, веднага ще получите отговор.

Мога ли да разговарям с Alphawin bg, ако няма регистрация?

Това е възможно само през електронна поща, chat Alphawin е запазен за клиенти на бранда, които трябва да посочат своята електронна поща при осъществяването на контакт.

Алфауин бг е изброил теми за въпроси, но аз не откривам своя сред избраните?

В случай на подобен сценарий, чат Алфауин има опция за „Друго“, където също може да задавате въпроси или да посочвате вашия наличен казус.

Вход в AlphaWin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Чат на живо в AlphaWin

 1. То
  Тонеца
  нищо особено бих казъл
 2. Ди
  Дичо
  съпорта е добре обучен